Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Nálam is akadozik, én is sokszor úgy járok, hogy hiába kattintok, nem lövi el a labdát...
    Nálam ami bevált:
    Nem gyors kattintások egy más után, hanem egy nyomatékos kattintás, közben nézem repült-e a laszti. Ha nem, akkor nem nyomok rá még egyszer (mert addigra úgyis eltűnne), hanem nézek magamnak egy másik bábut. Az időbe belefér, így is kb fél perc alatt végezni szoktam (persze a rózsás macskát még az elején lelövöm xD ) :)

Jelenlegi állásom: 538 - 438 ;):D

zotmar, Samborg, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Igen ez így igaz. Fontos, hogy érthetően fogalmazzunk, de nem gondolom, hogy (ahogy Te is megfogalmaztad ezt) jogunk van bárkit is pellengérre állítani azért, mert uram bocsá' elgépelt valamit. Ez előfordul bárkivel, bármikor.

Köszönöm a kiegészítést a beállításokhoz. Ez nekem is be van állítva a böngészőben. Firefox alatt is, és Chrome alatt is fut a helyesírás ellenőrző, ennek ellenére nem jelezte a hibákat. Időközben rábukkantam mi az ami hiányzott, (eléggé bántott egy mondat az ominózus post kapcsán ezért tüzetesen utána néztem, mi is hiányozhat) ha nem gond meg is osztom Veletek ezt.
    Tehát Windows 10 operációs rendszerben, és az összes Windows op. rendszerben akkor működik a helyesírás ellenőrző ha le van töltve a Google eszköztár. A Google eszköztár nem alapértelmezett funkció, tehát ahhoz, hogy használni tudjuk le kell tölteni. Ezt azonban csak internet Explorer-el lehet megtenni. (Kipróbáltam nem lehet mással, sem a Firefox, sem a Chrome alatt nem lehetett letölteni.) Miután a Google eszköztár telepítve van, ezután kell beállítani a helyesírási funkciót, ami már az összes böngészőre érvényes lesz, és működni fog a böngészőkben beállított ellenőrzés is. :)
    Update:
    A Google eszköztár innen tölthető le: https://www.google.com/toolbar/ie/
    A leírás az eszköztár beállításról pedig itt található: https://support.google.com/toolbar/answer/146786?hl=hu

Utoljára szerkesztett: 16.2.17
    marcsi152, zotmar, Magdusnéne és 9 más kedveli ezt.
  3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Rögtön dupla klatty rá!Én már hiába kattogtam,nem lőtte el a labdát,dühömben vettem új egeret,változás nem igazán volt,majd dupla kattra aztán sikerültek!Most 670:628 az állásom.Kis farmjaimon is ellőttem az ajándékot,minden sikerült a 24 pont!:D

marcsi152, zotmar, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nálam reggel ez a bolond birka bevitte a macskát a függöny mögé és alig bírtam őket, kiszabadítanixDCsak a kék függöny,nem láttam mit művelnekxDAmúgy a páváim szépek, banán kiváltvaxDNa meg persze a partypörixDNem kellett volnaxDAnnyira utálom ezt a partypörit áááá. Tiszta lekvár!!! Ennyi palacsintát nem tudok sütnixDDe most komolyan!!Síma pöriből tenyészállat, a partyból meg lekvár?xDA miaut símán kiütöm, én vezetekxD

Utoljára szerkesztett: 16.2.17
    marcsi152, zotmar, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen. Jól hitted. Nem jól láttál. Néha akadozik a játék. A bábu, ha eltalálod feldobja szívét, miközben eldől. Akkor is eldől ha nem találod el vagy csak hitted, hogy lőttél, mert lejár az ideje.
    Szóval a pontszámod rendben. A 15 pont nagyon is helyes, még akkor is, ha azt hiszed, nem lőttél mellé.
    2x lehet eltalálni az aranyat, rájuk lőni többször is lehet, de csak 2x lehet eltalálni. Ez veled is megtörtént így kaptál 8 pontot. A rózsásat feltehetően nem találtad el, így arra 0 pont jött. És utána maradt 7 lövésed, ami a rózsaszínek esetében 1-1 pont és lett 7 pontod, ami a 8 arannyal együtt 15 pont.
    Ha mégis eltaláltad a rózsásat, nem lőttél mellé, akkor a maradék 7 lövésből kettő is mellé ment, vagy mielőtt ellőtted volna lejárt az 1 perc.

marcsi152, zotmar, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  6. §Böbe13§

A banánt és a titokfákat váltottam ki eddig.A fák maradhattak volt ott,1 említésre méltó a citrancs XXL,a többi XL:(

missuzy_53, kisvirág, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ki nem váltom!xDLazán próbálom a kitehetőket begyűjteni, majd eladom PanniértxD

zotmar, missuzy_53, kisvirág és 7 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Ez nem az a kategória, amiért pannit adnak.
    Mellesleg egyre sűrűbben dob ki a játék.

missuzy_53, kovacstne, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  9. Peet82

Peet82 Utánpótlás-írogató

:D:inlove::inlove::inlove::inlove:Köszönöm!

:inlove::inlove::inlove:Köszönöm! ráhajtok!

:inlove::inlove::inlove:Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.2.17
    kukori80, heureca3, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Felhőm megvan, felröpi elfogyott, pedig 0 percezés is volt
    Sztáp, sztrágya banán jöhet, a többi felejtős lesz

zotmar, missuzy_53, kisvirág és 4 más kedveli ezt.
  11. tmt83

tmt83 Utánpótlás-írogató

Na most bosszantottam fel magam!!!!
    Kiváltottam a 6 "Lhoce" talányos fát tartalmazó ajándékot. Reggel óta várom, mint a messiást, hogy elteljen az öt óra érési idő! Most learattam, és kaptam 3 db Kökénybokor XXL-t, 1 Kökénybokor XL-t és egy Olajfa XXL-t! Szavakba nem tudom önteni, hogy milyen dühös vagyok!!! Lehet többet érnénk vele, ha konkrét fát lehetne kiváltani egy bizonyos számú érméért! Persze tudom, FA-ért megtehetném! De én a saját örömömre játszottam eddig!

kovacstne, kukori80, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  12. §Böbe13§

Akkor mit váltasz ki? Nagyon semmit nem érdemes! Sokat kell ültetni,a röpiket a gaz nem adja jól,már volt 4800 gazom és 27 kavics.
    44 kockán 0 perceztem 5 kört,de ez nem elég,most 3 terület beültetve,2015 gaz 7 kavics.Azt hiszem itt kell abbahagyni,majd látom!>:(;)

zotmar, _Cygnus_, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  13. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Ilyen még nem volt. A bahás titkosakból csupa xxl lett : guava, maté, mangosztán, szőlősóska, achacha, langszat. :D

zotmar, _Cygnus_, Beus85 és 7 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

De miért kell feleslegesen ellőni a partypörit? Másnál is olvastam már, hogy azonnal rohan vele a kerékhez. Ilyenkor mintha a keréken is gagyibb ajándékok lennének.
    Persze azoknál, akik ezerszámra veszik a pörgetést, nem számít, de akik keveset vagy egyáltalán nem vesznek, azok takarékoskodhatnak vele. Csak akkor pörgetek, ha új kitehető, rózsaól vagy Tp bónusz van a keréken - 8 óránként vagy amikor eszembe jut, ránézek a kerékre is. Ezzel a módszerrel minden felhőm aktív, nyertem már rózsaólat, kaptam bónuszt és több mint 200 pörgetésem van.
    Na jó, ha mindenki mindig, mindent kiszámolna, akkor már nem működne a játék... csak úgy vagyok vele, hogy miért épp én legyek a balfácán, akit függővé tudnak tenni?:music:

Nem hiszem én sem, hogy ezért Pannit adnak. A Tp-je nem jó, akinek sok Pannija van, az maga is meg tud kis farmon egy-egy kitehetőt szerezni. Attól még érhet meglepetés és sokaknak lesz hiányos a felhősora.

Ugrálok én is rendesen. Amikor átvált románra a farmom, akkor már nagy a baj... most meg nem győzök nyelvet állítgatni.

marcsi152, zotmar, GA-BI-O-Farm és 12 más kedveli ezt.
  15. §Böbe13§

Ezen még Ő is jöhögött!:D

marcsi152, _Cygnus_, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  16. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Azt hiszem nem lesz felhősorom, igazán az érdekelne, de a színház nem valami jól játszik! Tuti nincs ki az 1 perc, ha annyit enged. Nem vagyok lassú,sem az egerem sem, de rengeteg a disznó! Jobb híján rózsaszínt is lövök, az is valami. Naggyon sokat kell termelni, ez a hét órás cucc nem jó! Vásárolni nem fogok, a hitelkártyám már így is könnyezik! Fontosabb dologra tartalékolom!

_Cygnus_, kisvirág, Ágica-1958 és 3 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Románul dobálni nehezebb?

marcsi152, zotmar, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Vedd azt is figyelembe, hogy csak 10 lövésed van. Ha ellőtted, akkor becsukódik a függöny. Ne siess, mindenképpen lődd ki a 2 arany szíves figurát, utána pedig a fehér szíveseket.

Nem.xDxDxD De akkor a román fórumra kerülök, ha innen is kidob.

marcsi152, zotmar, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  19. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok!
    Ez a dobálás sajnos nem egy perc... de nem ám!
    Mérjétek csak le az időt, és rögtön kiderül-. El sem hiszem, de ez van.
    Hiába vezetek, ha nem engedi kilőni ami még van idő.

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha eldobtad a 10 labdádat akkor vége a játéknak, még akkor is ha van még idő az 1 percből. Jobb alul látod a labdáid számát.

zotmar, _Cygnus_, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.