Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabiszi

gabiszi Járnitanuló

Ki szereti még rajtam kívül a Raffaello-t? Én úgy döntöttem, h eszem belőle, és nem érdekel a játék. Bár, ha lenne vér ... bennük, akkor meghosszabbíthatnák az eventet!

§Böbe13§, osztrak12, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  2. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

A bigpoint elmehet a fenébe. Nem elég, hogy három területen lehet csak termelni, és majdnem negyvenezer gaz kell és több mint négyezer felreppenő, be sem enged játszani, pedig több böngészőn is próbáltam, kitakarítottam a gépet és semmi. Fél napot elpocsékoltam vele. Most úgy tudtam nagy nehezen belépni, hogy a www.bigpoint.com oldalra léptem be és persze azonnal csinált nekem is egy egyes szintű farmot, csak én azt töröltem, és megkerestem az eredeti játékfiókomat. És közben mit találtam? Naaaaa... ebből is látszik, mennyit törődnek a játékosokkal: a BP főoldalán az aktuális híreknél 2015. márciusiak a legfrissebb hírek! A 2015-ös húsvéti eventeket reklámozzák minden játékuknál! Ezért tart ott a játék, ahol.... Phűűű, most nagyon mérges vagyok :mad:

kovacstne, §Böbe13§, kuekev és 11 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Dehogynem szedi. Annak idején épp azért pakoltunk át mindent a kedvencekbe, mert egy kattintással az összes nem fontos felhő leszedhető. A többi viszont külön van: ha állatok vannak a farmon, akkor csak az állatost kell átnézzem, a kitehetők aratása előtt csak azokat, amik a kitehetőkre hatnak.
    Kéne arassak, de nem tudok belépni. Ha nem váltottam volna ki a felhőt és egy kitehetőt, hagynám az egészet a csodába. Ma egész nap csak kínlódtam.
    Ennyi bosszúság után minimum egy farmaranyfát érdemlünk, 75% Tp bónusszal hiába szúrják ki a szemünket.:mad:
    Legközelebb olyan eventet kéne kitaláljanak, aminél óránként bent kéne legyen mindenki a farmon, hátha jobban bírná a szerverük a terhelést.

kovacstne, §Böbe13§, kuekev és 10 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De nem olvastad el rendesen amit írtam. Azért raktam be a kedvencekbe mert azt a 8 oldalt nem aratom le géppel. Azt csak kézzel. Persze hogy mindent learat a gép amire ráviszed, de én a kedvencekre nem viszem rá a gépet. :)

§Böbe13§, ljanika6, Melan és 3 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

Jól van.::) Még olvasni sem látok már a méregtől.
    A padlás is tele van már a bocsánatkérésükkel.

iboly54, kovacstne, §Böbe13§ és 11 más kedveli ezt.
  6. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszi az infót, így nekem is sikerült belépnem a játékba, mondjuk ezt a módik is írhatták volna!!
    Már 2 órája vártam arra hogy arathassak:mad:

§Böbe13§, osztrak12, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  7. baby721

baby721 Fórum-zöldfülű

Beléptem én is onnan, de most itt álldogálok egy 2014-ben regisztrált 58-as szintű farmomon.. kezdjem el itt is az eventet?:D;)

iboly54, §Böbe13§, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nóci, -mondanám, hogy ne bosszankodj, de ez a helyzet tényleg nonsens. Döbbenetes, hogy trükköznünk kell, hogy belépjünk, csináljuk az eventet. Ma nálam kimaradt a reggeli aratás, déltájban be tudtam lépni, most estefelé már csak a harmadik böngészőn engedett be. Nem szoktam panaszkodni - a három év alatt talán egyszer írtam le, hogy nem tudok Valdizni, - pedig a gépem gyors, karbantartott, takarítok napi 2X.
    A farmaranyfát megérdemelnénk ! !

§Böbe13§, osztrak12, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  9. lippi021

lippi021 Fórum-zöldfülű

én is beléptem a bigpointon keresztül egy új farmmal. és most hogy jutok vissza a sajátomhoz? ha nem gazdaságo a farmerama üzemeltetése csukják be b+ki, ne minket kényszerítsenek a játék elhagyására, mert 1 hét alatt ez a második "dolgozunkrajta, tudunk róla" hiba.

kovacstne, §Böbe13§, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  10. KataMara

KataMara Fórumlakó

:D:D:D Próbálj meg beregizni avval a farmmal amivel játszol, az a baj hogy már évekkel ezelőtt irta csocso hogy regizzünk be a bigpoint.com-ra csak már nem emlékszem hogy hogy is volt, de a módik biztos tudnak segíteni.

§Böbe13§, osztrak12, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Nekem viszont nem sikerült onnan sem.

Én beregiztem akkor, csak azóta jelszót cseréltem.

§Böbe13§, osztrak12, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  12. baby721

baby721 Fórum-zöldfülű

Próbáltam, de nem enged. Na, közben szintetléptem... már 59-es:D:D:D.
    Viszont, van 50 FA akciósan 24 órás munkásokkal 239.-Ft-ért. Le kellett fogni magam, nehogy megvegyem xDxD;).

kovacstne, §Böbe13§, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    SIKER!!
    Próbáljátok !!

kovacstne, §Böbe13§, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  14. HaVera

HaVera Junior szaki

Szia! Sikerült 2.ra belépnem, elsőre ugyanezzel a névvel, jelszóval 1 teljesen szűz játékot tett be. Jól megijedtem, hogy a farmom elveszett, de aztán új belépéssel engedett, és első látásra mindenem megvan :) Köszi az ötletet.

"Csak" 2 és fél órát vesztettem, köszi bp. Most azt sem tudom mit ültessek, felborította az előzetes tervemet :(

§Böbe13§, Fätum, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  15. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Basszus, soha többet nem lépek ki, most beengedett, miután egy csomó helyre írtam panaszt. Holnap zombi leszek, most megyek aratni, vetni.

§Böbe13§, ljanika6, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Nagyon sajnálom én is azokat a játékosokat akik úgy próbálnak végigvinni 1-1 eventet, hogy tervezgetnek, munka, család melett, hogyan is sikerüljön! Aztán jön a kudarc. Sajnálom a moderátorainkat is, mert minden ostor rajtuk csapódik ! A játék mostanában több sebből vérzik mint valaha, persze régen is előfordult 1-1 hiba, de nem sorozatosan! A farmaranyfát kárpótlásnak már késő, szerintem. A BP-nek tudni kellene a kapacitásuk határait, s persze a programozók munkáját értékelni! Aki nem oda való, sicc!
    Talán nekem is vissza kéne térjek a pókeremhez, ahol annó 7 éve találkoztam a farmeramával, amit igen megszerettem, de pénzt költeni, igaz nem sokat, de az is több mint sok, egy olyan játékért ami nem kikapcsol, csak bosszankodást okoz.
    Irom ezeket a sorokat annak ellenére, hogy nem igazán szoktam panaszkodni, de most nálam már ez kicsit sok !:cry:

kovacstne, §Böbe13§, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Teljes siker:D Na nem az eventet fejeztem be, csak végre bejutottam a farmraxDxD

Most még 12 perc és lejön még egy kanyar eventgaz, végülis én szerencsés voltam, mert igy nem vesztek időt, már ha addig nem dob ki a játék. Éjszakára ledobok még egy kört aztán hadd álljon ott magának.

Tudnék keverni vagy 5 labdát, de nem vagyok biztos benne, hogy a mostani körülmények között szeretném kipróbálni a lődözést:oops:

§Böbe13§, zotmar, Fätum és 10 más kedveli ezt.
  18. magika

magika Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Sikerült aratnom, és végre a némaságomnak is vége! Amíg nem tudtam belépni, csak olvashattam a sorstársak panaszait. Megyek lefeküdni! Jóéjt nektek is és kívánom tudjatok előtte farmozni Ti is!

§Böbe13§, zotmar, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  19. HaVera

HaVera Junior szaki

Szia! Bocsi, Neked a köszönet. :) Már kissé mérgesen , sajna mellényomtam bocsi KataMara-tól is :)

20. baby721

baby721 Fórum-zöldfülű

Lőttem egy 24-est az ajándék lasztival. Egyszer élünk:D. Na, megnézem beengednek-e otthon..

§Böbe13§, osztrak12, Fätum és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.