Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! Majd adnak kárpótlásként 5 db lasztit- Anna-.->:(:wuerg::cry:

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sikerült belépni. Arathatok és vethetek kézzel, mert a melósok hazamentek.
    Eventtel felhagyok, csinálják a fejlesztők, mert a fejlesztéshez úgysem értenek.
    30000 gazt termelni. Az nyer, akit nem golyóz ki a rendszer. De elgondolkodtam, hogy választok egy másik játékot. Ennek már kapufa. Jövő héten a kutya nem csak a telet eszi meg. Előre sajnálom a prémium tagokat. Ott is lesz minden csak az nem amiért fizetni fognak.
    Gratula a BP teljes csapatának. Ezt überelni, már tehetség kell. Amerikában Kamikaze lenne a becenevük.

Az is lehet, hogy ez a teszt arra, ha majd belépőjegyet kell venni a farmra, mint a moziban.

Last edited: Feb 16, 2017
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Hát kövezzetek meg de nekem inkább ide a 6 db lasztit, amit mondjuk egy aratással szerzek, minthogy kitolják az eventet 1 nappal. Nekem ennyi bőven elég volt belőle, inkább a labdák, azokat eljátszom, aztán annyi meg egy bambi:)

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nagyon sokáig gondolkodtam hogy le merjem-e írni ami most leírok. A fiam külföldön egy számítógépes és megnézte hogy milyen igénye van ennek a játéknak mert nekem is akadozott. Rögtön mondta hogy nagyobbra kell cserélni mindent mert ennek a játéknak nagy a helyigénye. Bővítettünk rajta mindent, ma éppen semmi gondom nem volt azzal amit ti írtatok, simán be tudtam lépni és csak egyszer dobott ki a játék, de jövő héten még a routert is ki akarja cseréltetni. Szóval nem biztos hogy egy tisztítás segíteni fog egy rossz gépen vagy egy rossz neten. De nem kérek sok követ azért mert ezt le mertem írni, jóóó??? :) Csak alternatívának írtam hogy ez is lehet baj.

5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ez most már mindig így lesz? Szét vet az ideg, nagy nehezen beléptem na nem simán. kaptam egy szűz játékot én is, gyorsan kiléptem aztán vissza ,azt hittem ugrott mindenem,de megvan legalábbis egyenlőre. Pipa vagyok nagyon,sok gaz sok röpi! Na de hogyan mikor belépni sem enged. Most van elegem!xD

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Engem most engedett belépni, 3/4 8 óta... nagyon bosszús vagyok.:cry:

7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Teljes a tanácstalanság nálam is.. ültessek még egyáltalán vagy hintsem be sóval az egészet?

8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Az előzményekből tudtam megnyitni a fórumot és ott olvastam az "új belépési módot", de most már mindenhogy sikerül. Lehet megjavult. Hát ez van, s most így vegyek bármit is? Hmm, gondolkodom rajta.

9. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Azt a nagy igényt/helyigényt esetleg leírnád pontosabban? Csak kíváncsi vagyok, semmi több.

10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

De mindenki gépe nem lehet rossz, az enyém speciel új, furcsa hogy az utóbbi időben mindig gond van, és egyre több!xD

11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gabi !
    Egyetértek Veled, én is sajnálom a Moderátorokat, hogy a panaszokat kell olvasniuk. Minden elismerésem az Övék a türelmükért, tanácsaikért és hogy vannak !
    De olyan jót mosolygok, eszembe jutnak a vásárlási akciós napok - akkor gond nélkül be lehet lépni, nem dobál ki....
    Lehet, hogy én se dobálózok ma, mint Melan is írja, bizonytalan a helyzet, én azt mondom lutri, nem akarnék veszteni. Bízom, hogy sikerül stabilizálni a jó játékot és játékban maradást.
    Közben kaptam egy új Csibécskét -3-as szinten, irtó lázasan, villogva. Levelezésünkre már újra zöld, lázmérője már majdnem teljes hőmérő. Ilyen és más örömet okozó elemek, amik miatt szeretem ezt a játékot.
    De a legfontosabb, hogy jó a Társaság, Ti is itt tartotok engem.

12. edina242

edina242 Fórummogul

Engem is beengedett végre, viszont fél 8kor kellett volna este aratnom, amit nem tudtam megtenni, így ma kimaradt egy kör eventnövény nekem. Én is szomorú vagyok, lehet hagyom én is az eventet. Kitartást mindenkinek!

13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Én meg inkább itt hagyom a pppiiiibe :) Drága szomszéd azért fizessek, hogy be se léphetek? 200% tp bónusz a lecsóba, mert nem lehet pontosan aratni :) Ki fogja nekem visszaadni? Esetleg egy elnézés? Elegem van az elnézésből :) Ami most a legjobban vonzza a szemem az a jobb felső sarokban lévő nagy piros X. Elég volt!

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Pont ezért nem is akartam írni , mert nálam nincs semmi gond, csak nézek ki a fejemből hogy másoknak mi a baja.

15. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok végre be tudtam lépni azért ez bosszantó egyre több a hiba és mindig event alatt telefonon nem tudok FA. rendelni december óta most 2 órán keresztül nem lehetett belépni és még sorolhatnám.

16. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok kiváltottam azt a Rózsaszinű bigyót de hol találom meg aki tudja segitsen köszönöm

§Böbe13§, _Cygnus_ and bindi5454 like this.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez már nem furcsa. Ez kb. két évig fogja kísérteni a játékot. Belemásztak a programokba és alaposan felforgattak mindent. Ezek a dolgok úgy történnek, hogy jön egy menedzser elmondja mit kell csinálni. Jön a szakember elmondja, hogy 5 ember fél év és 150000 euro és készen lesz. Erre a menedzser azt mondja 3 ember 50000 euro 3 hónap max 4. Mire a jó szaki azt mondja, hogy akkor fogjon neki, mert sok dolga lesz. De nem mindenki jó szaki, ezért aztán kiszerveznek olcsó cégekhez dolgokat. A megrendelésük pontatlan, a kapkodás nagy, idegeskedés az egekben, a tesztek jók, az eredmény nulla.
    És a show java ezután fog jönni. Ugyanis most véráldozat árán a hibákat le fogják gyűrni. De ahányszor valami újabb scriptet lefuttatnak, a most elfedett hibák, mint a gombák úgy jönnek elő, és kezdődik minden elölről. Ezt már 2010 ősze és 2013 között végigszenvedték. kb. 2019re ezeken is túl fognak jutni. Ez már a védjegyük.
    Van még két kavicsom eldobálom, amíg nem lesz homok belőle.
    Ne aggódj, nekem már csak kettő van, és ha nem lépsz fel a színházban egy sem fog eltalálni.
    Ennek a játéknak mindig is nagy kapacitás igénye volt. A videókártya nagyon fontos. Az sokat tud segíteni. És ezzel a játékkal egy óra, annyi villanyszámlát generál, mintha 3 napig egyfolytában emaileznél nonstop.
    Na pá eventezők, mert én már csak 2 percig leszek az.

18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A központ tájékoztatása szerint a hiba elhárításra került, ismét mindenki számára elérhető a játék.

A felmerült kellemetlenségekért az elnézéseteket kérjük!

A Farmerama csapata
    ----------------------------------

Mi meg azért kérünk elnézést, hogy jókedvvel próbáljunk játszani.-.--.-

19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Én is ezen gondolkozom, érdemes-e ilyen körülmények között csinálni az egészet. Elkeserítő! Teljesen felborul a gazda és a farm menetrendje. Ezt hogy kompenzálják? és lehet egyáltalán. El vagyok keseredve és gondolkodóba ejt a dolog. Dobjunk ki mindent az ablakon? Nem is írok most többet, mert mérges vagyok, nagyon.

20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Vegre betudtam lepni a farmra , gyorsan learattam es beultettem, nehogy megint ne tudjak belepni :mad:
    Nem szoktam panaszkodni de azert ez mar elfogadhatattlan , egymas utan ilyen problemak, hogy nem lehet belepni orakon at ? Jatszani jovunk ide es nem mergelodni .Egyebkent koszonet a Moderatoroknak, hogy turelmesek hozzank ;)
    Ma mar nem dobalok senkit sem, majd holnap friss erovel , addig Baba Mau felkotheti a gatyot mert meg tobbel vezetni fogok . Most az allasunk 866-803 a javamra .

Thread Status:
Not open for further replies.