Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem volt eddig nagy igénye, mert eddig bírta az én gépem is, de most már kellett fejleszteni mert a sok xl-es fát is kell valahol tárolni és azt már nem bírta el. :D

HéricsBáró, genka53, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  2. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

Komolyan kérdem; gtx970-es kártya (+i7-es proci) nem elég a játéknak? Ne vicceljetek már...
    Ha épp nincs gond, akkor 3d-s játék mellett is gond nélkül elfut.

taga1, genka53, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Nagy nehezen be tudtam lépni, de amint olvasom, baj volt mindekinél, de legjobban a BP-nél.Képzeljétek mi lehetett a szerverszobában, mint a teniszben szerver itt szerva ott. Biztos tiszta idegek lehettek, mert nem tudni, hogy ilyenkor nem-e valami Neo-féle valaki törte fel a szerverkódokat.
    Rohangáltak, mint Pista bácsi a vödör vízzel, amikor a tyúkól égett.
    Na most aztán vagy mindenkinek adnak 2 db Farmaranyfát, vagy sztrájkba fogunk.-.-
    Ez az event nem nagyon lesz meg, de nem is nagyon akartam már az elején sem, hogy meglegyen.:cry:
    Na elteszem magam holnapra, amikor is elkezdődik a fejtágítás.
    Jó éjszakát mindenkinek :)

Gio, taga1, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  4. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia! Szokás szerint jó tanácsot adtál és köszönöm neked! Nekem bevált.
    Most csupán megragadtam az egyszeri, vagy ki tudja mikor visszatérő alkalmat, hogy ezt megtehessem,mert estleges, hogy be tudok-e lépni.
    A szgépemmel gond nem lehet, egy hónapja cseréltem és mivel dolgozok is vele, így nem gagyi, a nettel sincs gond.

A tökéletes kérdés. Talán csak annyit tennék hozzá, hogy most épp milyen apró pénzre kívánják váltani a türelmünket?!
    Igazából most sajnálom, hogy ennyire megkedveltem ezt a játékot.

brozsa, genka53, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem akadozik, lehet dobálni. Mind a 14 labda 24-es lett.

HéricsBáró, Gio, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  6. Spifu

Spifu Járnitanuló

Nnnna, tisztára megérte végig szupertrágyázni az 1x1-et, meg kiváltani a munkás kupont, hogy az a magasságos rogyassza rájuk az eget. Csak este meló után tudok kicsit játszani, próbálom csinálgatni az eventeket, behozni, amit egész nap nem tudok megcsinálni, erre be se tudok lépni. És akkor bocsika? Ez minden?-.-

genka53, osztrak12, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Akkor Te már meg is kaptad a kompenzációt8):D.

genka53, osztrak12, kovacstne és 9 más kedveli ezt.
  8. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Miért nem kaphatunk ajándékot ennyi hiba után régen volt az ajándék kód!!!

§Böbe13§, maszilva, mingo826 és 4 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Az "agyamat is eldobtam" mire most be tudtam lépni, 6 óra óta akármerre nyomkodtam, semmivel sem engedett be :(:cry:
    Bocsánatot kérek mindenkitől, aki nem kapott ma ajándékot !!:wuerg:
    Nem elég , hogy sok eventgazt kell ültetni, /a felröppenőkről ne is beszéljünk / még azt sem lehet rendesen.
    A sok újításnak ez lett a vége és ennél már csak rosszabb jöhet, kárpótlásként meg majd "kiszúrják" valamivel a szemünket :(
    Ez van.>:(
    Minden elismerésem a moderátoroké, , hogy még bírják "cérnával" !
    Bocsánat a kifakadásomért !

Anna051955, genka53, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  10. dudute2

dudute2 Rutinos

segitsetek már nekem nem találom sehol a farmdesinget nincsen a váza ikon alatt köszönöm elöre is aki segit sziasztok

genka53, _Cygnus_ és jófarmerlány kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A beállításoknál keresd, ne a váza ikon alatt.

genka53, §Böbe13§, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

De már lenne egy olyan hiba, hogy minden sikeres belépésre adna egy farmaranyfát. Ez lesz a jövő nagy eventje. Kb 8 hónap alatt egy átlagos gazda 1-2 farmaranyfát tudna szerezni. Persze sok haszna nem lenne belőle, mert az az évi 3-4 aratás....kapagép nélkül. Anonymusék viszont tarolnának.
    Eldobtam utolsó két kavicsom is. Egy 22 pontos volt az elején a többi 24. A meccs 934-743. A birka úgy bámul ezen, mintha értene valamit.

Rendben. Menj fel kérlek a színpadra.

Utoljára szerkesztett: 16.2.17
    HéricsBáró, Cyra65, Gio és 12 más kedveli ezt.
  13. dudute2

dudute2 Rutinos

köszi szépen na meglett azt hittem valami kitehető

genka53, Baby72, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Pont erre írtam hogy nálam nem volt semmiféle hiba amit itt írtatok, sőt semmilyen hiba nem volt ,csak egyszer kidobott a játékból és ennyi. Ettől függetlenül elhiszem hogy sokaknak gondja volt, sőt tudom is.

HéricsBáró, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

No ezen felbuzdulva megpróbáltam. Nem is láttam hova célzok, csak kóválygott a célgömb hol ide, hol oda. 10et írt ki, szóval úgy ahogy van f@s az egész :(
    Remélem azért majd még holnap lehet vele célozgatni. Még van 3 teljes nap.

A tavalyi farsangi event a szuper voltától lesz emlékezetes, ez pedig a legrosszabb event címet fogja kapni. Sajnálom. Lehet, még azt a pár dolgot sem tudom kiszedni belőle, amit szerettem volna.

ui. eventmentes jóéjszakát :)

genka53, Baby72, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Mit türelmetlenkedsz. Majd lesz. Nehogy azt gondold megúszod. Ez a dolog szépen ment ma sorba szerverről szerverre. Hozzád is eljutnak.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-329#post-652781

Amikor ezt írja ki a géped, akkor ott nem neked kell takarítani. És ahol kell ott sem biztos, hogy a gépekkel kell kezdeni.

Cyra65, taga1, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  17. ektorp

ektorp Junior szaki

sziasztok, nem vagyok nagy fórumozó, még hozzátok képest kicsi is vagyok,de eléggé aggaszt az utóbbi napok sok technikai hibája, persze tudjuk ami elromolhat, el is romlik. elég sok kár ért szerintem mindenkit, nem akkor tudtunk aratni, sok sup.trágya stb. Szerintem kapjon mindenki 50 labdát ( nem szivecskét) és ki vagyunk egyezve.

genka53, osztrak12, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  18. kukori80

:D:D:D:D:DHüle.
    Hozzám nem fog elérni mert addig lecsendesedik.:p

Cyra65, genka53, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Esélyengyenlőség van kérlek.xD Bővítettem az előzőt.

Cyra65, osztrak12, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Bővíthetsz amit akarsz, engem nem érdekel.;) Igazam van és kész. xD
    Van 6 labdám, azt ellövöm, utána jövök sírni ha nem sikerült.

HéricsBáró, Cyra65, Gio és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.