Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Mire lecseng ennek az eventnek vége lesz, de ne szomorkodj lesz másik!:D

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szerintem akkor te egyezkedj velük egyedül, mert olyan olcsó vagy, hogy ihaj. Imádnám, ha event uccsó napján kapnál 50 labdát, és két napig be sem tudnál lépni.
    Itt a mostani és előző eventnél farmmunkások órái, turbótrágyák, kacsakatatrágyák százai mentek veszendőbe, és egyéb más veszteségek voltak. Malmok nem lettek időben elindítva Tp 100000ek ragadtak benn, és még sorolhatnám.
    Itt 100 FA + 24 óra munkások +10 szupertáp az alap, ha kárpótolni akarnak. De ne félj, nem akarnak.

3. cskati01

cskati01 Törekvő

Köszi, csináltam, de addigra eltűnt a bábu.

Sziasztok!

Pedig régebben ilyen esetben kaptunk jó kis ajándékkódokat, ami kárpótolt bennünket az elszenvedett hibákért.

Last edited by moderator: Feb 17, 2017
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Aztaaaa, hogy Maga milyen.xD Nem mindenki úgy játszik ahogy Maga, én is van amiben egyetértek Magával, de van amiben nem. Pont ettől tetszik a játék hogy mindenki másképp csinálja és ötleteket kapunk, hátha a szomszéd fűje zöldebb. xD

Cyra65, Gio, Leho69 and
  5. tess6308

tess6308 Haladó

Az event elején mosolyogva olvastam a hibákról beírt kommetjeitek .Ma viszont én is bosszankodva észleltem a belépéskor ,hogy a farmneveim egyszerüen eltüntek . Gépelhettem be újra őket és utána se jutottam be a játékba !
    Felháborító , hogy hét évi játék után ilyenek az állapotok !:mad:
    Nekem csak a R.A. csatni járt le közben ! Ez van ,ezt kell szeretni !

6. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Na ez is egy "remek" event kedd óta 23 érme, az esély a teljes teljesítésre kb olyan mint megnyerni az ötös lottót egy szelvénnyel -.--.--.-

7. gdpk10

gdpk10 Fórum-zöldfülű

Nagyon jó lenne,ha megoldanák,hogy Rackó ajándékát is sikerülne megkapni,mert igy az is a veszteség listán van,mert még késő este sem sikerült belépni

8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Leho kukorit hagyd békén mert keserű, kemény húsú lesz és nem tudom megfőzni v sütni a végén :D
    Még 2 db felhőre valót kel kivenni aztán jön a + kitehetők tömkelege :eek:
    állás 1814:1470

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !

A bezáró gomb melett a beállításoknál menj a villáskulcsra és ez a kép fogad, ott bal alul tudod kiválasztani a rózsaszín téma, lenn középen mentés, aztán egy frissités vagy ujrainditásnál meglesz.
    http://www.kephost.com/images/2017/02/17/beallitasok.jpg

10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!
    Jéééééééééé!! Be lehet lépni !!!!xDxDxD

11. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szép napot Mindenkinek! Sikerült!!!!! Tegnap ez a csiki-csuki nem volt semmi! Át akart irányítani másik web helyre, megpróbáltam megnyitni firefox-al, ott meg azt írta, hogy vissza irányít!:wuerg: Röviden, velősen én nem emlékszem, ilyen arányú és gyakoriságú belépési problémára korábban! A lényeg most gyorsan aratok, mert késő este sem tudtam már belépni! Jóóóóóóó játékot Mindenkinek!

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nem elég hogy az utálom kategóriába tartozik ez az event, de nagyon kiverte nálam a biztosítékot hogy tegnap este nem tudtam learatni a zabot ezért ma reggel sikerült.:cry: Tegnap ugy szerveztem a napot mivel tudtam hogy napközben nem leszek gépközelbe, hogy megfordítottam a dolgot, reggel ültettem hosszút a felröpik miatt és estére terveztem az eventnövényt. Este hat után értem megint gépközelbe és gondoltam beültetek pár kör zabot, és utána teszem be az eventnövényt. Nagyon tetszik hogy 21.45-re van kiírva hogy a hiba elhárításra került mert én 22,10 kor próbálkoztam utoljára de nem jártam sikerrel.
    Azt meg még jobban szeretem hogy szíves elnézést kérnek /persze nem szegény módi tehet róla/ az okozott hibáért, ahelyett hogy azon dolgoznának hogy miként kártalanítsák a gazdákat.
    Ezek után nem tudom hogy a most beültetett eventnövényt sikerül e majd aratni, este odalett a három órás farmmunkás kuponom amit képregényért kaptam nem kevés növény és állat beadásával, mert sajnáltam volna a 12 órás munkásomat.

Nem tudom mennyi érme jön össze, ezért még nem váltok ki semmit majd meglátom mit lehet kimazsolázni.

Sajnos ez megint olyan event amit tuti nem csinálok végig igy a 99-es szinten.:oops:

13. Tamarg

Tamarg Haladó

Szép jó reggelt! Egyetértek, mert azért nem semmi ennyi hiba! Az a "fránya" 2 órás karbantartás óta csak a problémák vannak. Az lenne a minimum, hogy egy nappal meghosszabítanák az eventet, valamint kárpótlásul kapna mindenki ajándékba egy Farmarany fát. Legalább 1 - 1 FA-val visszakapnánk a belefeccölt anyagiakat! Remélem, továbbítják a "drága" BP-nek! További hiba mentes játékot!

14. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Ismét nem csalódtam...........felröpi alig jön, gaz van de nem lehet csinálni vele semmit, hát ez van.:mad::mad::mad::cry::cry::cry:

15. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Nagyon elszaladt a paci BP-éknél. A kért mennyiségek a csillagos eget verik -ami még talán elviselhető is lenne- csak épp elveszik a teljesítés lehetőségét. Talán a kevesebb több lenne!

16. emancika

emancika Aktív író

Szép napot Farmerek!
    Mióta tart a Valentin event, azon gondolkodom, hogy én vagyok béna most, de hogy nem tudok 15-18 találatnál többet elérni a lövöldözéssel, az biztos. Hiába próbáltam meg több gépnél, mert úgy gondoltam, hogy az egeremmel van a baj, mert löttem, de mire odaért a golyó, addigra eltűnt rég bábu, aztán meg nem enged lőni, pedig jönnek sorba fel a bábuk. Szóval az önbizalmamon javítsatok a véleményetekkel esetleg, ha Nektek sem megy.

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok !
    Nem tudok mindenkit idézni, de leírom a tapasztalatomat. Tegnap napközben keveset dobálóztam, nagyon rossz a szemem mostanában, és ráadásul a dobálózás sem ment jól. Laptopin játszok, ami elég régi, de jó , a net kiválló, az infrás géniusz egerem egyidős azzal szinte amióta játszom és flottúl működik. A játék lényege a türelem! Tegnap nagyon pipa voltam, mert a vakondosnál és a lufisnál is egész jó átlagom szokott lenni, nem egy farmon püföltem már és lődöztem a lufikra igen jó átlaggal. Miután nem volt valami nagy sikerélményem, este a hátam mögé állítottam a fiam, így ő pontosan megfigyelt mindent. Aztán már az Ő megfigyelése alapján dobálóztam, nem kis sikerrel, nagyon kevés a 22, szinte csak 24 pontos érméket szerzek !
    Ráadásul, ha eltaláljuk a rózsacsokros hölgyikét, inkább a másodpercek mennek gyorsabban, mint a figurák jönnének szaporábban, tény több jön, de nem a duplája. Tehát én csak az aranyat számolom persze csak a fehéreket lődözöm közbe is, megpróbálok néha felpillantani ránézni az állásra és az időre (hiszen egymás mellett vannak) azért a vége felé már amikor tutira megyek akkor a rózsás hölgyeményt is kilövöm, de ha az elején lőjjök ki 30 mp után függöny bezárúl. Szóval idő van, csak türelem kell hozzá és nem kell kapkodni!
    Sajna nálam is felröppentyű hiány van, az elején nem nullásoztam, így holnap miután leszedem a mézkerepet, nullásozok keveset.

18. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

nem enged belepni az uzletbe :(

19. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia.. nyugodt lehetsz nem csak te vagy ilyen "béna"...nekem is annyi az átlagom...nahh most picit javult...mert tegnap este még fel voltam fél 12-kor és akkor labdáztam...most meg reggel 7 óra előtt...és így kicsit több volt a találat mint napközben..lehet akkor terheltebb a szerver??:music:..nem tudom..de nyugodt lehetsz nem vagy egyedül:) De én késő estére meg kora reggelre hagyom a dobálózást most már.

20. mózes

mózes Haladó

Jó reggelt mindenkinek én is kiváltottam a rószaszín desinget, de nem találok kitevőt a gépet beállítottam, minden rózsaszín, de nincs hozzá kitevő? a felröpi nekem is gyatra, nem les sok minden kiváltva azt hiszem

sziasztok én kiváltottam a rózsaszín desirét, de nem találom a kitehetőt nem tudom hová tette, a felröpim nekem is kevés lassan megy az event

Last edited by moderator: Feb 17, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.