Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Tegnap este én sem tudtam belépni egyáltalán!:mad: Az esti aratás elmaradt, ennek következtében a hosszú vetése is!:wuerg:
    Hiába csináltam akármit, nem engedett belépni!8) Dobálásaim sikeresek, szerintem az akadozás is BP "ajándéka", nem egér hiba!:p Ma 0 percezek, mert a szívkavicsaim nem igazán szaporodnak!:sleepy:Mamutoknak köszönhetően, no meg, hogy mostanság nem volt ültetős event, dupla mennyiségű sztrágyám van,..... de azért pazarolni nem fogok!;) Még nem váltottam ki semmit, majd az utolsó napon csemegézek!:D

2. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

A bónusz jutalmat miért nem lehet kiváltani?

3. kisgazda

kisgazda Utánpótlás-írogató

a malomból eltűnt a labda készítés lehetősége.

az előbbi hozzászólásom törölhető.megvan.
    bocs:)

Last edited by moderator: Feb 17, 2017
    Ribiszke, bindi5454 and újfarm53 like this.
  4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sajna csemegézni nem fogok, hiába van meg a szükséges növényem, a röpi gyéren jön nagyon,pedig a n!api max ajándékot is megkapom! Volt olyan hogy a függöny bezárult és nem kaptam meg az érmét se, így -17 ponttal le vagyok maradva

5. ildi156

ildi156 Fórum-zöldfülű

Szia. ( és másoknak is..) Lehet, bugyuta a kérdésem, de mi az a O percezés és hol lehetne utánanézni? Bárki válaszát szívesen várom, ha tud segíteni... Köszönöm, mindenkinek jó játékot..( és sok türelmet!!! )

Gio, bindi5454 and Leho69 like this.
  6. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Úgy látom bele kell törődnünk egy event se megy hiba nélkül! Ha így megy tovább úszott a felhősor a kitehetőkkel mert nem akarok és nem is tudok kosarakra áldozni! Ez lenne a célja a BP nek minél több bevétel és lehangolt játékos! A Modikat nem bántom amint udnak tájékoztatnak bennünket ! Mivel játékosok őket is érinti a lassú játék,nehézkes belépés,nem lehet bejutni a farmra!Meg látom mi lesz még hétfőig ha így marad nem kezdem el a következő eventet mert szeretnék csemegézni de valahogy a felhősor a szivem csücske utána a többi ha sikerül! Minden játékostársnak hiba nélküli folyamatos játékot sok felröpit a modikkal együtt! Bocs lemaradt vetés után szórd meg szupertrágyával így teljes!

Szia! 0 percezni akkor tudsz ha van gesztenyés felhősorod ,nemesített növényed! Be indítod a felhősort eszel egy karácsonyi sütit egy fehérártatlánsogot! A farmerama játék ismertetőjében meg tudod nézni!Ezzel gyorsan tudsz felröpiket szerezni mert vetsz aratsz! Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! Farmerama enciklopédia itt választ találsz!

Last edited: Feb 17, 2017
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A rózsaszín dizájn elemhez nem tartozik semmilyen kitehető tárgy.

Ez egy látványelem, amely a főfarmon látszik mindössze. Az aktiválása a beállításokban kapcsolható be és ki is, ahogyan Te működésbe hoztad a farmodon.

8. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Bizony a röpik nagyon-nagyon gyéren jönnek, a BP. megnyomhatná azt a bizonyos "több felröpi" gombot! Így tényleg elmegy az ember kedve a játéktól! Hiba, hiba hátán, és még a felröpi is csak csurran-cseppen, ez így nem "gömbölyű"! Sajna....... Én sem vagyok hajlandó bármilyen kosárkát venni! A sok hiba miatt a BP. meg sem érdemli, hogy egyáltalán egy fillért is költsünk a játékra!!!!!!

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az aláírásomban van egy segédlet link. Ott mindent megtalálsz, ami az eventezéshez jól jöhet. A nullpercezést is.

10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Igencsak egyetértek veled! Roppant ideges voltam este az újabb hiba miatt! Rengeteget kérnek a golyókhoz és még akadályoztatva vagyunk ebben is!

11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nálatok sem lehet a rendes malomba event tápot keverni?

12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálam még mindig nem az igazi!:oops: Ha kilépek a farmról és a vissza a játékhoz-nál csak az utolsó belépési nevet hozza, nem lehet választani. Ahhoz teljesen ki kell lépni az oldalról és vissza:oops::oops: Elég idegesítőxD, a régit akarom!!:cry:xDxD

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :)

Ééééés igen-igen-igen, megvan a rózsaszín farmdesign :D:inlove: Juj, nagyon régen szerettem volna már de az a helyzet, hogy a FA-t azért sajnáltam egy látvány elemért kiadni. De most ez így nekem megérte. Szép rózsaszín ködben pompázik a farmom :D Be kell valljam, hogy a dobálózás az elején...hát nem nagyon ment. A katasztrófa kifejezés kb. fedi a valóságot. Szinte mindent eltaláltam, kivéve azt amit kellett volna. Nagyon tehetséges vagyok ám az ilyesmiben. Pld: Valdinál a kalóznak azért van fél szeme, meg falába, mert én lőttem el. xD Azért sikerült egy idő után és jó néhány labda árán normalizálni a helyzetet, és összejött a vágyva várt rózsaszín háttér. Miután már ilyen remekül megy a hajigálás, jöhet a mazsolázás. Vasárnapig gyűjtögetem a lasztikat, aztán eldöntöm mit váltok ki. Két nap csúszással indultam neki az eventnek (a farmundoritisz nevű kórság tehet róla) ezért esélytelen, hogy minden kitudjak venni. Nem baj, amit szerettem volna az megvan, a többi hab a tortán :)

14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ugyanígy jártam én is...fél 11-kor kellett volna aratnom, kora estétl majdnem éjfélig próbáltam belépni. .sikertelenül. Kimaradt az esti aratás, meg mostanában 3 terület szegfű learatása. -6 labda, - legalább 200 röpi...- ki tudja mennyi tp, - malom elindítása, - 5 órányi pénzért vett munkás...most erre mit mondjak?>:(
    :mad:
    Akkora kompenzációt kellene kapnunk, hogy kilóg a monitorról, de nyilván megint kiszúrják a szemünket valami elhanyagolható vacakkal. xDRáadásul én is gyűjtögetni akartam, hogy majd a végén mazsolázok ezt-azt-1181 :Dérmém van, gondolom összejön még ugyanennyi, ha tudok játszani és nem lesz megint több órás hiba- , de mi van, ha az utolsó napon megint kidobál a játék? Beváltják bagóért, amit összeküszködtem? Nem tudom, merjek-e várni?:mad:

15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Konkrétan milyen bónusz jutalomra gondolsz?

16. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szia.
    Nálam se látszott, az éjjel átugrott magától a mindenről a normál fülre. Lehet nálad is ez a probléma van. Mióta visszaraktam , azóta látszik , és lehet keverni is

17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ennyi bosszúság...... no majd jön a kárpótlásxD
    Minimum pár laszti... TP bónusz.. munkások, sz.trágya.....
    jó abbahagyom, de jó lenne ezeket bevonzani......
    Az én aratásom a bónuszok, no ezek mind mentek a levesbe.:sleepy:

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ma teljesítem amit magamnak kiszemeltem.Tölgyest vissza is rakom.Csillag ,rózsaszin desajn, csillag és a titkosak maradtak ki. 1 területen ültetek holnaptól, majd csemegézek ezután is, ha lesz felröppenő.
    Nálam nem volt olyan,hogy nem tudtam belépni a farmra,csodálkoztam is!Egyszer volt lefagyás,amit csak kilépéssel tudtam megszüntetni.További jó termelést,sok felröppenőt mindenkinek.

19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Reggel befejeztem az eventet, röpke 1 óra 40 perc alatt sikerült visszarendezni a farmoto_O megálltak az ólak és a fák a farm felett.. egy élmény volt.
    Na, mondom akkor eldobálom a lasztikat - egy takarítás és ráolvasás után - egy halványkék lepel fogadott a labdára kattintás után, majd a nagy semmi percekig.
    Már éppen keresztet vetettem a lasztira mikor pikk-pakk lement a játék és kaptam 24 érmétxD.
    Itt berekesztettem a további dobálózást.
    Van még majd 9000 eventgaz, várom/várnám a kavicsokat hozzájuk.
    628:553 az állás jelenleg, de lehet ez a végeredmény is:(.

További szép napot Nektek!

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A Minden vagy Események fülre állítsd a malmot, akkor látszik. A másik 3 fül esetén nem látszik. Megint futtattak valamit, mert össze vissza van beállítva minden.

Szia!
    Persze, hogy nem egyformán játszunk. Hülyeség lenne. Mindenki ugyanazon a szinten lökdösődne. És felettébb örülök, hogy nem értesz mindenben egyet, mert akkor miről dumálnánk?
    Vótam a panaszkönyvben. Elképesztő, hogy milyen mennyiségek mentek pocsékba. Mellesleg én is csak töredékét várnám el ahhoz képest amit buktam. De a töredék nem morzsa, attól még a csipet is nagyobb.

Last edited: Feb 17, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.