Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Az a baj, hogy a labdákkal sem igen lehet mit kezdeni, mert hiába nyomkodom az egeret, nem lövi be a célkeresztbe. Így Baba Mau ki-lövésére nincs esély, de igazad van, agyon kellene ütni. Bár erre sincs sok esély, mert szerintem agyatlan. Arra pedig senki ne gondoljon a tulajdonosi körből, hogy ezek után kosarak vásárlásával fogom megoldani a kiesett időt. Eszemben sincs.

2. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok
    Meghosszabbítják a Valentin-eventet, de nem három nappal, hanem csak 1 nappal, 24 órával.
    Hétfő 14:00 helyett, kedd 14:00 kor lesz a záróra.

A farmon lévő eventóra csak hétfőn lesz átállítva, hogy a pontos lejárati időt mutassa.

Források: német, angol, lengyel hivatalos közlemények
    # 15 #2 # 2

Ui.: Játszottam 2-3 menetet, nincs akadozás az eltalálós-játékkal. Mindegyik 24 pontos lett nekem. Tehát nem befolyásolja ez a sok órás leállás és karbantartás. (Nem mint tegnap... mert a megjavulás után beléptem, kiváltottam a rózsaszín farmdesignt és soká kaptam meg a beállíthatóságát a beállítások között...)

Last edited: Feb 18, 2017
  3. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Érdemes elolvasni a kompenzációt a Technikai hirdetményeknél a Belépési probléma címszó alatt, tartok tőle, hogy túl sokat ne várjunk ezen felül.

4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Te ebben reménykedsz??xD

Én abban, hogy ma ne legyen több hiba.;)

5. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok! Szerintem minimim mindenkinek kapnia kellene 24 órára +2 darab terménybónuszt is, és még ezzel sem lennénk kárpótolva az elveszett aratások, bónuszok, idegeskedések miatt.

6. beni.10

beni.10 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Hogy kell nullapercezni már többször olvastam róla de nem tudom mit kell hozzá csinálni. Előre is köszönöm, Klára

Ivibaba54, Gio and szellorozsa like this.
  7. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nekem az egészről az jutott eszembe, ha 1 kupi nem mükszik, nem a berendezést, hanem az örömlányokat kell lecserélni, de sos. A pipától nem látok, röpi alig jön, de a tegnap esti és ma déli sz.kakis gaz ültetésem gyorsító nélkül is csak vizezve beért volna. A gazdákat kisebb, nagyobb kár érte, majd lesz valami kompenzáció, írták. Ki mondja meg mi a kisebb és mi a nagyobb? He-he-he. Nevetséges.
    A farm élete, a menetrend felborult, pl: esti felhőaratás 11 órára csúszott, sok kidobott, feleslegbe ment dolgok, a kedvünket elvették sajnos, az enyémet nagyon-nagyon. Mit is kompenzálnak és mikor is, majd hétfőtől? Hát ezt már nem tudják. Kár.

8. taktor

taktor Aktív író

Igazad legyen ! Bár én 2 db 12 órás munkások kupont vesztettem a tegnapit és a ma reggelit, bele fért volna 2x3 aratás, igy most csak 2x2. Remélem kapunk 2 kupont és event hosszabítást.

9. kokino5353

kokino5353 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Két menet labdát dobáltam most és a 40-41. másodpercnél a függöny bezárul. Másnál is van ilyen?

10. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok!! Bőszen keresem a kedvemet hetek óta a játékhoz, napok óta az eventhez..most a hsz.-hez :sleepy: Valahogy, valami elveszett az utóbbi időben, nekem a varázs, a jó hangulat...most meg a csatni+pinki+arató+termés+röpik..Nóci vannak egyáltalán röpik ?? Eleinte nevettünk, hogy a takarító elnyomta a gombot, most már nem nevetünk..én nem :( Volt, hogy olvastam az event kiírását, alig vártam a másnapot, kisgyerek a karifa előtt...most elolvasom, konstatálom a lehetetlent, (nem adom fel) elkezdem, nem zavar, ha nincs meg az össz ólam, ha nem veszek titkosakat...minek is ???:wuerg:Ha nyerek kiteszem, majd beszedem a sárga pipiket, a narancs bánomismit...már elfáradtam a játék igénytelenségétől, a sok baromságtól az utóbbi időben, a rahedli "veddmeg" bizgentyűtől :sleepy: Nekem az élet írja az időbeosztásomat, rövid a póráz nagyon, nem tudok napokon át folyamatosan azzal küzdeni, mikor léphetek be, gaz áll rendezett sorokban a szupertrágyával nehezen kitermelt növény helyett...:cry: Soha nem ellenkeztem, ha valaki azt írta, hogy kell a fizetős játék(os), hogy kell néha felhő-kütyü pénzért, kell a megvehető kosár,malom,trágya, etc...tudom, hogy kell !!!! Annyira tudom, hogy a karácsonyi meglepi magamnak PSC volt ;) Ma már nem venném meg, minek ?? Valamit valamiért elv alapján nem lehetne megoldani, hogy a pénzsóvárság mellé becsempésszenek egy kis lelkesedést is ?? egy kis törődést a játék, a játékosok iránt ?? o_O Én (most) úgy érzem, mintha kiszednék belőle a pénzt amit lehet, kifacsarják, mint 1 citromot (a játékos másodlagos) aztán arra hivatkozva mennyien hagyták abba, kidobják a kukába :oops: Szerettem játszani, szeretnék még játszani, csak az a fránya a kedvem valahogy megkopott :( Hol a régi varázs ?? hol a régi izgalmas event ? hol a régi mentalitás ? ....nem találom.....:(

Last edited: Feb 17, 2017
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nahh déli aratás helyett most lett aratva:( ma terveztem el elősször hogy ma 4-szer aratok..de csak 3 lesz belőle úgy látom..legalábbis remélem meg lesz a 10 utáni::) ha nem akkor 2-szer:music: de lehet nem...hát nem elég hogy döcög a labda...de még az aratás is:(

12. smaragd5d

smaragd5d Járnitanuló

Nos...havonta már nemcsak egyszer van horror-eventünk...
    A Farmarany fát én is jó ötletnek tartom. (y) Legyen! :inlove:
    Most gyártok labdákat, kérdés kihez, mihez vágom őket.
    Jöhetne Valdemár, jól elverném nyuszikát... :p

Később:
    Csak 24-eseket dobok. Adrenalin megnöveli a teljesítményt.
    Azaz ,,gyerekek" minket direkt bosszantanak. Ösztönzőleg. :D
    Hát hol merek én elrontani már egy labdát ebben a helyzetben? :oops:

Last edited: Feb 17, 2017
  13. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Az event alatt kétszer ment gallyra az aratógépem, a felhasznált TP növelők, nem tudtam aratni, vetni, az elmúlt időszakban ez a 3. ilyen hiba. A felröppenők még ezzel arányban sem jönnek, gratulálok a fejlesztőknek, a barátságból csak bosszankodás maradt. Az egy nap nem kompenzáció, ha nem jönnek a felröppenők sem normálisan.

14. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Nekem se megy le soha a teljes idő...

Ivibaba54, bindi5454 and revaa like this.
  15. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

A hosszabbítás mit kompenzál?Maximum a kiesett időket! Itt már nem csak arról kellene szólni a kompenzációnak!:(

16. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Kivaltottam a rozsaszin farmdesinget de sehol nem talalom.Araktarba kerestem de nincs.
    Tud valaki segitni?

Ivibaba54 likes this.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    hááát nem akarok nagyon véleményt nyilvánítanixD,de ez a nap :wuerg::wuerg::wuerg:8)-.-8)
    sikerült végre megszereznem a felhősort:p már visszaszámol:D
    a röpcsikre tegnap rásegítettem a 0 percezéssel,de még maradt 400, így ültetgetek szépen lassan le is aratom,ha
    hagyják-.-
    nézegetem még a vegyest, azután finis:p
    mindenkinek sok röppentyűt és jó dobálást:inlove::inlove::inlove:
    ja és kompenzációnak jöhetett volna a farmaranyfa:music:

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Mondtam hogy ez lesz, vessünk még 20ezer növényt, itt a lehetőség! Akinek 2 anyja van az vetegessen még egy napot!:cry:Ez aztán a kárpótlásxD

19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

az biztos, hogy ha az ideget nem is számítja az ember,amit okozott a kiesés, hanem igencsak sok kár keletkezett, sztrágya,aratás-vetés, felröpi hiány, ami nagyon gyatra egyébként is és..,na de mindenki tudja, nem sorolom!!!

20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én ma egész nap,idegeskedtem! Nem kell nekem ez a játék azt gondolom:cry:Vettem az aratógépet pl és kidobtam az ablakon!A 24 órásat 1x tudtam használni:cry:7 év után ennyit érdemlünk?

Thread Status:
Not open for further replies.