Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    tudná valaki megmutatni milyen a rózsaszín farmdesign:inlove::inlove::inlove::music:

bindi5454 and Gio like this.
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Rózsaszín farmdesing elérése:

Fontos a mentés gombra nyomni, majd a játékból egy ki és belépést követően meg fog látszani a farmunkon a változás. (Csak a főfarmon, többi területen nem látszik)
    Desing nem jár semmi féle extrával, kizárólag csak a kinézetet befolyásolja
    Rózsaszín farmdesing kinézetét itt tudjátok megtekinteni

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valentin-event-2017.14767/

3. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép jó napot mindenkinek!
    Úgy látom mindenkinek problémája van ,úgy alesz cuzámennel :mad:
    Olvasva a közleményt,kárpótlást kapunk a kellemetlenségért......,hogy is lesz ez? Már csak ezért is érdekelne,mert gondolom sokan - ha nem mindenki - használtuk (juk) a szokásos termés,bp. növelöket,termékeket,melós kuponokat......ja és persze arról még nem is szóltam,hogy mire fölszaporítottam a 3 farmra,gyönyörüen elgazosodott,mire a jól müködö játékhoz kerültem:wuerg: Aki dolgozik nem hiszem hogy megteheti,állandóan a gépet lesni!
    Minden esetre kíváncsian várom a kárpótlást!
    Minden Gazdatársamnak kitartást a lövésekhez......is:p
    Csak csendesen kérdezném,most akkor melyik nap hány óráig tart az event?:eek:

4. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Van értelme kiváltani a felhősort?
    Csak azért kérdezem mert ha a BP gondol egyet és mindenkinek felajánlja a felhősort akkor nem sok értelme van kiváltani, azon az áron szinte minden mást ki lehetne váltani! Csak kérdezem!
    Én még nem váltottam ki semmit, de a felhőn kívül nem sokat tudok ilyen felröpi mennyiség mellett!

osztrak12, ursa11 and bindi5454 like this.
  5. Angyalszárny

Szia!
    Az event kedd 14 óráig tart! Ez van feltüntetve a naptárban is!

bindi5454 and kutyaszálló like this.
  6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Marika alábbi posztjában hozott róla egy képet.

Szia Marika!
    Gratulálok a rózsaszín farmdizájnhoz! Az a két cicamica - a szíves farkincákkal - tartozék? Mert akkor én is ráhajtanék. :)

7. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Nálam is .

melike1112, osztrak12 and bindi5454 like this.
  8. Angyalszárny

Szia! Igen az tartozék!

9. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

a felhősorról lemondtam ez a dobálás nem megy nekem ami a végére őssze jön majd elköltöm

10. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Köszönöm szépen!:)

bindi5454 and Angyalszárny like this.
  11. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Igen emlékszem erre az eventre, sajnos.
    Felröpik hiányában nem jutottam el a királynőig.
    Sok munka a semmiért akárcsak ez.

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

köszönöm szépen:inlove::inlove::inlove:

ulmo12, Gio and Angyalszárny like this.
  13. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!
    Azta!
    Már egy teljes nap eltelt hiba nélkül!!!
    Még a végén megjavúl ! xDxD;)

14. Borostyán

Borostyán Törekvő

Nem igazán értem a logikáját a labdadobálásnak. Elhajigálom becsületesen, úgy nézem célba is ér, de a legváltozatosabb pontot adja, lehetőleg jó keveset.- Nem dobok a pocsék nagy barna valamikre, minek is tették bele ?????????
    Felröppenő alig jön, nagyon kevés a pontom, mindig valamivel kevesebb, mint a versenytársnak. Cél, hogy ne kapjam meg a jutalmat , Kb. Kárba veszett néhány ültetés, kiváncsi vagyok lesz-e kompenzáció. Legalább ezekre az utolsó napokra megnyomhatnák a felröpiket.

15. cskati01

cskati01 Törekvő

Szia!

Mikor ilyen sok event növényem van, akkor éjszakára hosszú érésűt ültetek. Mondjuk, ez függ attól is, hogy milyen szinten vagy, és, hogy áll a legendád.

Gio likes this.
  16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Bakker, létezik, hogy meg sem jelenik egy arany bábu sem egy menetben? o_O Van, hogy a labdát el sem bírom dobni, nyomok rá kettőt-hármat-négyet-ötöt-harmincat, aztán hagyom a fenébe, keresem a következő áldozatot:cry:xD
    Lehet, hogy a katonásnál panaszkodtunk, hogy maga a játék nagyon lassú, nem győzzük kivárni, hogy egy-egy bábu megjelenjen, ezért most gyorsítani akartak egy-egy menetnél, de nem szinkronizálták össze, ez így nagyon szenvedős...
    A felröpik száma és a boltban beváltható érmék aránya pedig... hogy is mondjam szépen...
    Legalább a növény ne 7 órás lenne... vagy adna több röpit...
    Kompenzációként kérem szépen a bolt teljes kínálatát xD

Fätum, kedvenc62 and Gio like this.
  17. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Valaki megtudná mondani hogyan lehet elérni ezt a rózsaszín farmdizájnt ? Én 94.szinten vagyok de nálam a beállításokban még nincs ilyen lehetőség

marcsi152 likes this.
  18. mdi1

mdi1 Törekvő

Sziasztok!
    Kicsit aggódom. A számláló még mindig holnapig számol.
    Tudom, hogy felírták az 1 napos event hosszabbítást, de akkor az event-órának is azt kellene mutatnia.

19. waryaris

waryaris Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ritkán vetődöm ide,kérlek segítsetek.
    Többször olvastam a null perces rózsáról.
    Ezt hogy lehet elérni ill hol tudok róla informálódni.
    köszi előre is!
    üdv

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hétvége lévén a játékban nem történt meg a frissítés, de hivatalos információk alapján az event kedd 14:00 óráig tart.

Thread Status:
Not open for further replies.