Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Jelenlegi állás: farm rózsaszínbe burkolózva, felhősor aktiválva. Kiváltottam még a party pörit és a titokólat. Még szemezgetek egy kicsit.
    Szia! Ha van rávalód, váltsd ki. FA-ért ugyan megvásárolható, de annyit én sem adtam volna érte. Bármikor ki és bekapcsolható, és csak a főfarmod lesz rózsaszín.

2. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Most nálam jól működik.35x24.Lett 840csillagom. :D:p
    Igaz a kis farmon.

3. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Köszönöm, így fogok tenni! :)

4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, 1 jó tanács, oda nem érdemes írni, hiszen még tényleg megvehető, csak FA kell pontosan 89 , mint itt már mindenhez. Ajánlom nézd,meg, amit korábban írtam, meg fogod találni. Még van, csak kicsit lapozz a szezonálisban, . ott van, amit keresel.

Szia, nálam is fagyott, nem is tudom hányan vagyunk mindezzel, eltűnt néhány dobólabda, megint biztos a géppel van baj. Nálam nem, de rá lehet fogni. Mire újraindítottam, vége is lett. Mivel több napon keresztül be sem tudtunk lépni, nem a mi szerverünkkel van a probléma.

Last edited by moderator: Feb 19, 2017
  5. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Ha nem is írok sűrűn, annál többször olvasom írásaitokat. Már nagyon sok segítséget kaptam általatok, mint nemrég is. Jó pár labdát lőttem úgy, hogy minimális pontszámokat szereztem. Sajna csak utána olvasgattam, s rájöttem, mi a lényege. Lassabban, megfontoltabban kell lőni és sorban jöttek a telitalálatok, örömömre.Bár előbb olvastam volna, talán kész lenne a felhőm már. Sebaj, idő még van, s most biztosan jobban fogok célba találni. Köszönöm Nektek a segítséget :) Szép napot, sikeres lövöldözést !

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Látom a játék még mindig nem tökéletes...de legalább már be lehet jutni. Néha nálam is megakad és nem repül el a labda, csak kicsit késöbb a semmibe, de már annak is örülök, hogy minden farmon haladok. A kicsiken elúszott az event nagy része, ott egy-egy kitehető lesz kiváltva, itt a lényeg megvan és a saját kisebb célokon kívül még futni fogja 1-2 ajiba ígért kitehetőre is. Este még csinálok 6 labdát, éjjel megint szegfű megy, ha nem jön újabb hiba, és a végéig már működni fog, akkor nem lesz hiányérzetem...

+

7. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

Szia ! Bocsi de hol vagy mikor kellett volna kiváltani ? Erről nem tudok vagy elkerülte a figyelmemet valami ?

Már rájöttem ! Csak annyira a felhőre meg a rávalókra koncentráltam hogy el is felejtettem hol lehet ki váltani !:D

Last edited by moderator: Feb 19, 2017
  8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! A most futó event egyik nyereménye illetve farmaranyért megvásárolható a gazdaboltban. Mivel én most kiváltottam, így már nem tudom megmondani az árát.

9. revaa

revaa Fórumgróf

515 érme az ára, vagy 299 farmarany

Last edited: Feb 19, 2017
  10. strawberry49

strawberry49 Rutinos

11. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nagyon szép!!! Én is kedvet kaptam, ajjajjj! 515 érme sok. Megpróbálom összehozni, FA-t nem adok érte. Így is kellett vennem szupikakit, mert a leállás miatt elveszett 2 ültetés, simán vizezve is beért volna, sajnáltam. Van ilyen, elvitte a vihar és a jégeső.

12. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Nem rossz:) Gratulálok hozzá. Tőlem még távol van, de küzdök. Szép estét !

13. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok!
    Annyira elegem van már ebből az eventből! A felhőt céloztam meg, az meg is lett. Ezenkívül a titkos ólak és fák is sikerültek. Még van majdnem két nap, egy két dolog még biztosan összejön. De annyira unom már az ültetgetést, felröppenők várását és legfőképpen a nehezen megszerzett labdák kényszerű dobálását, pedig nekem 24 találatnál kevesebb nem nagyon volt. Ha nem lett volna a sok hiba, leállás, egyéb ilyen-olyan bakik, akkor is az lenne a véleményem, hogy az egy nagyon elbaltázott event volt a BP részéről, ráadásul Valentin napra, ajándékba. Én mindig veszek munkásokat, fürge malmot, néha még farmaranyat is, de egyre inkább úgy látom, hogy csak bosszúságot okoz ez a játék, pedig régebben annyira szerettem. Ez most nagyon kikívánkozott belőlem. Mindenkinek sok felröppenőt és eredményes eventezést kívánok a hátralévő időre! :)

14. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Én is nagyon utálom ezt a dobálózást, mert nem nagyon megy. Remélem legalább a felhő sikerül. Adhattak volna rövidebb érési idejű növényt is. de mostanában mindig hosszú az event növény érési ideje (6 vagy 8 óra). Irigylem azokat akik a plusz ajándékért dobálnak!

tereza6517, meszimarsi and Fatther like this.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés! A felhő aktív, banán,partypöri kiváltva. ha sikerül még a titkosokat kiváltom.Vagy még kitehetőkre hajtok, majd jó lesz valamirexDJó lenne már látni a kompenzációt!!!!Ha adnak azonnal induló melósokat én ne tudom mit csinálokxDTöbb milkómba került a gazdakörikbőlxD

16. erőleves

erőleves Fórum-zöldfülű

Sziasztok Eventezők!

Nekem előnyös az event igy a 39-es szinten, ugyan nem tudom csinálni csak nagyon minimálisan, viszont a zabból még egy kört aratok és meglesz a 4 millióm:)

17. kovacstne

Gratula! Elég zabos a hangulat, lehet hogy én meg kukoricázokxD

18. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Én is jelentek: jelenlegi állásom szerint 1256-1007 a javamra :)
    Felhőm aktív, banánok kiváltva.
    Egyszer zavart csak be nálam a leállás, mégis tényleg nyögve nyelős ez most...

19. kovacstne

1489-1276,esélye nincs a macskánakxD

20. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)

A szerelem harcmezeje kitehetőt automatikusan fogjuk megkapni, ha legyőzzük a macsekot, vagy ..... ?

Thread Status:
Not open for further replies.