Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Örülök, hogy nincs gond. Velem lehet viccelni, elég fejlett a humor érzékem, de ezt így ilyen formában nem találtam viccesnek :p De semmi baj, tisztáztuk és ez a lényeg, spongyát rá :) ;) Egyébként a fluimucil reklámtól már én is frászt kapok ha meglátom, vagy meghallom. Azonnal nyomom tovább a távirányítón :D
    ---

Írtam egy előző postban, hogy nem kell a felhősor, de most még is valahogy....izé...szóval 451 csillag hiányzik ahhoz, hogy meglegyen...igencsak viszket a tenyerem :D No majd még alszom rá egyet: az aprólék, vagy a felhősor? Az itt a kérdés :music:

Melan, heureca3, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az utolsó másodperces dolog nálam azért kicsit mást jelent, mint az, hogy pénteken közzétesszük, hogy az event nem hétfőn ér véget.

Melan, alpha58, kincsembogaram67 és 7 más kedveli ezt.
  3. Emőke

Emőke Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem szólokhoz, mélységesen csalódott vagyok.Mivel mára a felhősort a kitehetőkkel nem tudtam megszerezni,lemondva a célomról másra költöttem az érméimet.Nemszoktam panaszkodni de most a reggeli kudarc kiegészült a mostani csalódottsággal...kb.6 éve naponta legalább kétszer játszom, eddig minden eventem sikerült...ez most fájt... :cry:

4. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Ebben a pillanatban a főfarmon már én is http://kepkezelo.com/images/yj5grkmw07tpb4d6512a.png látom a világot:D Örülök a hosszabbításnak:inlove:, mert nélküle nem lett volna meg. A játékról csak annyit, nekem tetszett. Túlnyomó részt 22-24 érmét szereztem labdánként. Hiba nálam, csak a kezemben volt, időnként mellé lőttemxD Megszereztem a felhősort a kitehetőkkel, az aranybanánokat, a szupertápokat, a titkosakat, KK trágyáit és talán még ki tudom váltani a party pöriket, vagy a csillagokat holnapig. Baba Mau http://kepkezelo.com/images/kxmed3q69tzbs0oyxbe0.png kikapott, így a kitehetőt is megkapom.
    Amit szerintem elszúrtak az eventben, az az iszonyat mennyiségű felröpi:wuerg: és a rengeteg 7 órás növény csak 3 területen ültetve.
    Az viszont tetszett, hogy mindenki szabadon választhatott a nyeremények közül és akinek kevésbé jól sikerültek a dobások, ők is kaptak a 18 pontot. A malom is gyorsan legyártotta a labdákat. Aranyosak lettek a felhősor kitehetői, bár az 1x1-est nagyítóval kellett megnéznemxD

Holnap még beszámolok, hogy sikerült-e kiváltanom a pöriket és hozom a titkosak eredményét.
    Mindenkinek 24 pontos dobásokat kívánok!

Fätum, kovacstne, Melan és 14 más kedveli ezt.
  5. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Ezzel sokan így jártunk.Már csak abban reménykedem,hogy cserenapkor sikerül megszerezni a hiányzó kitehetőt.

heureca3 és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok event befejezve minden kiszedve.de hozzáteszem jó lenne már egy olyan event ami a kicsiknek is teljesithető mert sokan semmire nem mennek,tudom a lóvéról szól vegyél vegyél ha szeretnéd teljesiteni.o tam az elején 1130 felrepit de ehhez szupitrágyát kell venni.egyszóval szégyen hogy mostanában nem lehet eventet teljesiteni csak lóvéval hol itt a játék??????tudom evvel megint nem leszek népszerű mehetek pihizni,de nagyon rossz fele megy az egész

7. revaa

revaa Fórumgróf

Ügyes vagy!
    Felőlem ott térdelhetnek ahol akarnak, akár kukoricán, vagy törmelék téglán xD de csak ha flottul megy minden, különben
    térdelni fognak! xD és nem fogják élvezni... xD

8. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

E tapasztalatból ítélve - tudom, nem Rajtatok múlik - az ilyen fontos közleményeket meg lehetne jeleníteni a belépéskor, vagy legalább a hírek között, ahol a felkiáltójel mutatná, hogy olvasatlan hírem van, és megnézném. Az eventek kezdetekor is ott vannak a hírek, ilyen fontos infót is fel lehetne tenni. (Na ja, de azt is csak akkor, ha nem rakna vissza százszor olvasott hírt olvasatlanná, mert akkor esetleg nem mindenki veszi komolyan...) Mert mellesleg tényleg ezzel volt tele a fórum, de - bevallom - én sem mindig ezt olvasgatom szabad időmben. Ám legyen ez tanulság mindenki számára, hogy ha anomália van, akkor érdemes hírekért ide feljönni!!
    Üdv!

kovacstne, nzs0507, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Nekem is csak a Bahán engedett labdát keverni.A Fő farmon meg sem jelent a keverési lehetőség.

10. otipiri56

otipiri56 Fórum-zöldfülű

Én is elköltöttem mindent,gondoltam már nem lesz meg az egész.Ma látom,hogy nem ért véget.Már mindegy.Jó lenne legalább az event jelzőórán jelezni,mert nem érek rá olvasgatni

11. |Tamás|

Hírek sem rajtunk múlik, az is a kintiek csinálják. Onnantól, hogy oda beraknák, akkor az órát is annyi erőből tudják aktualizálni. De Meg kell érteni, irodai dolgozók. Péntek délutántól hétfő reggelig nem dolgoznak, csak hibaelhárítási ügyeletet tartanak.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. otipiri56

otipiri56 Fórum-zöldfülű

Mi meg munka mellett!! Sajnos többször belépni sem hagyott,jelezve,hogy dolgoznak a programon.Pár aratás ha így kimarad már nem teljesíthető az egész.

Emőke kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Belépési problémák miatt kaptuk az 1 nappal további eventet, illetve a héten valamikor várható kompenzáció ennek kapcsán, de ez mind olvasható a hivatalos közleményekben.

alpha58, Marika312, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Köszi, és ezt majd később is meg lehet venni, vagy csak most az egyszer?? - bocsi, egy laptopról vagyok bejelentkezve, és nem tudom kimásolni az ID nevemet, de én vagyok az ideals20111 :D

15. északifény

északifény Junior szaki

Sziasztok :) Vėge felė járok az eventnek, Nekem a fő cėlom a rózsaszin farmdesign volt. Megszereztem , nagyon örülök neki , ennyi farmaranyat sose tudtam volna ėrte adni.A felhősor nem izgatott , a legnagyobb kitehetőt kiváltottam mert nagyon tetszett . Azonkivül a banánokat a titokfákat Mėg nem raktam ki...Az eventről inkább nem irok semmit:sleepy::eek::oops: Igyekszem elfelejteni a hibákat ,a sok bosszuságot ės örülni a rózsaszin farmomnak :)

Melan, heureca3, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Na, győztem 1278-1028-ra. :)
    Az utolsó dobálásnál itt is teljesen belassult minden, ki is dobott, de nem veszett el a labda, oda engedett vissza a függöny mögé, ahol voltam, mikor megállt. A többi dobással nem volt gond. :)

heureca3, zotmar, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Én meg azt nem értem,hogy erre napokon keresztül nem jöttem rá.Vásároltam is közbe pedig és írtam is,de azt sem 4-6 .....-ból és nem tűnt az se fel.:p
    Álmomból ébresztve is tudtam volna,hogy 2 arany,lehetőleg minél előbb rózsaosztó róka kiütés a gyorsítás miatt és közben pislogó fehér szívek.:D(ezen tanácsod a fejembe véstem nagyon. )
    Maut nem győzöm már le még KO-val sem. :DSaját hibám, tévedésem, ......... is,de az event hibák sokaságát se mentsük fel azért:oops:,mert idegesítő volt és nem tervezhető aratás-vetés és semmi. :sleepy:A gépnél viszont akkor is Én dobáltam és erre mentség nincs.;):p
    Ami meg van : 5 AB, 5 Party, 10 csillag, 20 sz.táp, 6 Lhoce és 6 Hokkaidó ....... és még .........lehet valami :inlove:
    Nem szép teljesítmény ez 4-6 ízékből? xDxDxD

Melan, heureca3, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Bevallom, hogy hitvallásos kölegényben előre jelzett kompenzáció mekkora lészen, nagyon kiváncsi vagyok rá!
    Aztán, nehogy röhögőgörcsöt kapjunk!
    Vagy sírógörcsöt ! xDxD;);)

gyulagazda45, kovacstne, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  19. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! Valaki megtudja mondani, holnap ha vége az eventnek, a bónusz ajándékot (ha legyőzőm Baba Mau-t) automatikusan meg fogjuk kapni? Mert sajnos én dolgozom, így ha át kell venni sajnos lemaradok róla.

20. |Tamás|

Szia!

Nagy valószínűséggel egy szkript segítségével fogjuk megkapni, de pontos információnk nincs róla.

GA-BI-O-Farm, Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.