Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. narancs69

narancs69 Junior szaki

Sziasztok! Látom sokan végeztetek a játékkal így vagy úgy,gratulálok, ügyesek voltatok!Én még a felröpiket gyűjtögetem,ha kérhetnék esetleg,aki tud küldeni annak előre is köszönöm! :)

bindi5454, kincsembogaram67 és heureca3 kedveli ezt.

2. Menjünk együtt pihizni .... Én is voltam már nem egyszer letiltva . De nem értem miért nem írhatjuk le a véleményünket . Persze kulturáltan . ... A baj az , hogy fáj az igazság ... :(

bindi5454 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben Neked az a kulturált írás, akkor valószínűleg nem egy az anyanyelvünk ismerete.

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.

4. Mi rosszat írtam ? Soha nem káromkodom , nem írok pocsék szavakat . Miért nem lehet elfogadni a gazdák / játékosok / véleményét ? Esetlegesen a negatívumokat ?

nzs0507 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Most utána néztem a profilodnak, ilyen jellegű büntetésed nem is volt. Nem kulturált írások kerülnek törlésre, többi mind-mind olvasható a megfelelő helyen (panaszkönyv)

6. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

a pink csak a főfarmon van ugye? A többi maradt ugyanaz nem? mert attól függ a kiváltásom :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. an-csika

an-csika Fórumlakó

Köszönöm a választ. :)

bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  8. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nálam még hab a tortán, hogy egész nap a net akadozott>:( Elindítottam a labdát, és utána elment a net. rövid időkre egész nap ez ment>:(>:( Dupla élvezetxD Most beszüntetek mindent, mindenkinek szép estét kívánok:)

bindi5454, Gio és kincsembogaram67 kedveli ezt.

9. Nem csak a panaszkönyvbe írtam . 2 alakalommal nem tudtam hozzászólni semmihez mit olvashattam is . Nem vitatkozni akarok mert az nem az én stílusom .
    De ha egyszer ennyire szépek a grafikák és élethűek ? Ha ilyen sok ember játszik és költ a farmocskájára akkor miért nem lehet ezt zökkenőmentesen tenni ? Miért nem lehet úgy eventeket csinálni , hogy lehessen ültetni a szigetre is ? Ott van a Rackó régi házacskája ... romokban hever .. Nekünk pedig a szebbnél szebb fák és állatok a dobozban porosodnak ... Miért nem lehet azokat oda kitenni ? Vagy esetleg csak ültetni ? Vagy tele tenni fákkal ? Valdemát is oly ritkán jön . Miért nem lehet ő is a főtéren és a helyére földet adni ? Vagy éppen a teliholdas föld ? Alig van kihasználva ... Oly sok a miért ? Nem csak azokra kellene gondolni kik megtehetik , hogy mindig vásároljanak . Hiszen itt vannak gyermekek is és kispénzű emberek . Rájuk - Ránk miért nem lehet figyelmet fordítani ? Rengeteg kérdés . Csak egy a baj . Választ ezekre soha nem kapunk . Remélem most egy anyanyelven ,, beszélünk ,, .

bindi5454 kedveli ezt.

10. Ó te ,, szegény ,, gazda . :sleepy:

ho-hoboy és bindi5454 kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Most már rózsaszínben pompázik a főfarmon.:)
    Supertáp, felhősor kitehetőkkel együtt és AB kiváltva. :)
    Még a titkosokra és a matricára gyüjtök, talán holnapra meglesz ez is.
    Nagyon jól müködött ma a labdajáték: 99 %-ban a 24 pontos sikerült.

Melan, bindi5454, Beus85 és 7 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Igen, egy anyanyelvet beszélünk, viszont sajnos rossz ajtón kopogtatsz, hisz Mi csak moderátorok vagyunk, semmi beleszólásunk a fejlesztői csoport elképzelésébe. Nekünk az alap "feladatunk" hogy karbantartsuk a fórumot, event ismertetőket, hivatalosokat készítsünk, és ha hiba van, akkor továbbítsuk. Továbbítást követően nem a Mi feladatunk a javítás. Elképzelésekbe, kivitelezésbe meg ennyi beleszólásunk sincs.

Melan, Cyra65, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  13. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Azért ebben az eventben én felfedeztem a jót is: csökkentette az event függőségemet. Némi nyürrögés után, lesz ami lesz alapon most szereztem meg a felhősort, és ennyi. Nem dőlt össze a világ. Ha mindig minden jól működne, nem is értékelnénk, bezzeg így! A VV-ban nekem az event megfelelője a V....busz. Na, ha ott van kimaradás/karbantartás, az az igazi gáz. (Persze megértem azokat is, akik komoly áldozatokat buktak el most.)

14. revaa

revaa Fórumgróf

Melan, bindi5454, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Csak lazán! :) Semmi görcs! :)

16. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom, lehet én vagyok béna de hiába kattintok az arany szívet tartó figurára nem repül a labda, viszont ha kettőt kattintok akkor két labda repül, szóval szívesen kihagynám az ilyen kiszámíthatatlan eventeket.

bindi5454, Samborg és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  17. Flowers66

Flowers66 Fórumszaki

Felhősor és rózsaszín design megszerezve!!:inlove: Tengernyi 0 perces szegfűm van már!!xD;) Sok sikert, aki még küzd ezzel az eventtel!

18. Elég nagy baj ez .

bindi5454 kedveli ezt.
  19. Szeretném megkérdezni nagyon szépen , hogy a Rózsaszín farmdesing csak rózsaszínné teszi a Farmocskát vagy esetleg ad még valami pluszt is ?

bindi5454 kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, csak rózsaszínben látod tőle a világot!:)

bindi5454, Gio és kincsembogaram67 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.