Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. narancs69

narancs69 Junior szaki

Sziasztok! Látom sokan végeztetek a játékkal így vagy úgy,gratulálok, ügyesek voltatok!Én még a felröpiket gyűjtögetem,ha kérhetnék esetleg,aki tud küldeni annak előre is köszönöm! :)

bindi5454, kincsembogaram67 és heureca3 kedveli ezt.
  2. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Menjünk együtt pihizni .... Én is voltam már nem egyszer letiltva . De nem értem miért nem írhatjuk le a véleményünket . Persze kulturáltan . ... A baj az , hogy fáj az igazság ... :(

bindi5454 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben Neked az a kulturált írás, akkor valószínűleg nem egy az anyanyelvünk ismerete.

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. kincsembogaram67

Mi rosszat írtam ? Soha nem káromkodom , nem írok pocsék szavakat . Miért nem lehet elfogadni a gazdák / játékosok / véleményét ? Esetlegesen a negatívumokat ?

nzs0507 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Most utána néztem a profilodnak, ilyen jellegű büntetésed nem is volt. Nem kulturált írások kerülnek törlésre, többi mind-mind olvasható a megfelelő helyen (panaszkönyv)

6. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

a pink csak a főfarmon van ugye? A többi maradt ugyanaz nem? mert attól függ a kiváltásom :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Köszönöm a választ. :)

bindi5454 és Gio kedveli ezt.
  8. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nálam még hab a tortán, hogy egész nap a net akadozott>:( Elindítottam a labdát, és utána elment a net. rövid időkre egész nap ez ment>:(>:( Dupla élvezetxD Most beszüntetek mindent, mindenkinek szép estét kívánok:)

bindi5454, Gio és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  9. kincsembogaram67

Nem csak a panaszkönyvbe írtam . 2 alakalommal nem tudtam hozzászólni semmihez mit olvashattam is . Nem vitatkozni akarok mert az nem az én stílusom .
    De ha egyszer ennyire szépek a grafikák és élethűek ? Ha ilyen sok ember játszik és költ a farmocskájára akkor miért nem lehet ezt zökkenőmentesen tenni ? Miért nem lehet úgy eventeket csinálni , hogy lehessen ültetni a szigetre is ? Ott van a Rackó régi házacskája ... romokban hever .. Nekünk pedig a szebbnél szebb fák és állatok a dobozban porosodnak ... Miért nem lehet azokat oda kitenni ? Vagy esetleg csak ültetni ? Vagy tele tenni fákkal ? Valdemát is oly ritkán jön . Miért nem lehet ő is a főtéren és a helyére földet adni ? Vagy éppen a teliholdas föld ? Alig van kihasználva ... Oly sok a miért ? Nem csak azokra kellene gondolni kik megtehetik , hogy mindig vásároljanak . Hiszen itt vannak gyermekek is és kispénzű emberek . Rájuk - Ránk miért nem lehet figyelmet fordítani ? Rengeteg kérdés . Csak egy a baj . Választ ezekre soha nem kapunk . Remélem most egy anyanyelven ,, beszélünk ,, .

bindi5454 kedveli ezt.
  10. kincsembogaram67

Ó te ,, szegény ,, gazda . :sleepy:

ho-hoboy és bindi5454 kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Most már rózsaszínben pompázik a főfarmon.:)
    Supertáp, felhősor kitehetőkkel együtt és AB kiváltva. :)
    Még a titkosokra és a matricára gyüjtök, talán holnapra meglesz ez is.
    Nagyon jól müködött ma a labdajáték: 99 %-ban a 24 pontos sikerült.

Melan, bindi5454, Beus85 és 7 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Igen, egy anyanyelvet beszélünk, viszont sajnos rossz ajtón kopogtatsz, hisz Mi csak moderátorok vagyunk, semmi beleszólásunk a fejlesztői csoport elképzelésébe. Nekünk az alap "feladatunk" hogy karbantartsuk a fórumot, event ismertetőket, hivatalosokat készítsünk, és ha hiba van, akkor továbbítsuk. Továbbítást követően nem a Mi feladatunk a javítás. Elképzelésekbe, kivitelezésbe meg ennyi beleszólásunk sincs.

Melan, Cyra65, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  13. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Azért ebben az eventben én felfedeztem a jót is: csökkentette az event függőségemet. Némi nyürrögés után, lesz ami lesz alapon most szereztem meg a felhősort, és ennyi. Nem dőlt össze a világ. Ha mindig minden jól működne, nem is értékelnénk, bezzeg így! A VV-ban nekem az event megfelelője a V....busz. Na, ha ott van kimaradás/karbantartás, az az igazi gáz. (Persze megértem azokat is, akik komoly áldozatokat buktak el most.)

14. revaa

revaa Fórumgróf

Melan, bindi5454, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Csak lazán! :) Semmi görcs! :)

16. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom, lehet én vagyok béna de hiába kattintok az arany szívet tartó figurára nem repül a labda, viszont ha kettőt kattintok akkor két labda repül, szóval szívesen kihagynám az ilyen kiszámíthatatlan eventeket.

bindi5454, Samborg és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  17. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Felhősor és rózsaszín design megszerezve!!:inlove: Tengernyi 0 perces szegfűm van már!!xD;) Sok sikert, aki még küzd ezzel az eventtel!

18. kincsembogaram67

Elég nagy baj ez .

bindi5454 kedveli ezt.
  19. kincsembogaram67

Szeretném megkérdezni nagyon szépen , hogy a Rózsaszín farmdesing csak rózsaszínné teszi a Farmocskát vagy esetleg ad még valami pluszt is ?

bindi5454 kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, csak rózsaszínben látod tőle a világot!:)

bindi5454, Gio és kincsembogaram67 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.