Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 13.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Kedves játékos pajtások nekem is ez a rossz véleményem az eventről.Nekem is meg lett volna ha észre veszem hogy 1-nappal meg hosszabItották a játékot ,igy én is el költöttem a pontokat másra.Hát igy jártam ,nagyom szomorú vagyok!!!

csio70 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Halkan jegyzem meg más is küzdött hibákkal, mindennel! A fórum olvasása napi szinten kötelező,(saját érdek) legalább a hivatalos !
    Voltak akik hopp, beugrottak panaszkodni, mások próbáltak segíteni, de néhány kivétellel a segítség bezárt fülekre talált.
    Ime pár kép mit sikerült kiváltanom, a nehézségek, akadozások ellenére is, de próbáltam figyelni, tanulni, megosztani a tapasztalatot, mit hogyan csináljak. Igy még azt is kiváltottam, amit nem terveztem, de miután minden rendelkezésemre állt, hát megtettem.
    http://www.kephost.com/images/2017/02/20/kulonlegessegek.jpg
    itt csak a középső kitehetőt szedtem ki kétszer és a teljes felhősort

http://www.kephost.com/images/2017/02/20/termenyek.jpg
    http://www.kephost.com/images/2017/02/20/vegyes.jpg
    itt a farmidesignet nem kelett kiváltanom, mert már rég megvolt

http://www.kephost.com/images/2017/02/20/teljesvege.jpg

Amint láthatod nem sokkal vezetek, ha végig stabil lett volna minden, jobb lett volna az eredmény, de amint látod igy is sikerült és sikerülhetet volna másoknak is, ha olvasnak néha, legalább ilyen necces helyzetben fórumot és ha nem csak írni, olvasni is képesek, nem csak a hisztit olvasni oldalakon keresztül , más játékosokat kicsit frusztrálva, a moderátoraink idegein táncolva.
    Sikereket még mindenkinek aki küzd valamiért, sajnálom akik feladják :)

Utoljára szerkesztett: 20.2.17
    alpha58, csio70, Gio és 10 más kedveli ezt.
  3. julcsaángyom

julcsaángyom Utánpótlás-írogató

Kérem az admint hogy nézze meg a julcsaángyom ID:10353037 -es farmomat, volt 1055 csillagom ezért meg akartam venni a felhő sort és a kitehetőket, majd villant egyet és szürke lett, és elvette a csillagaimat 180 db-ot meghagyott, nem értem hogy mi történt , nem szeretném ha már ennyit dolgoztam akkor elveszne a munkám. Köszönöm

4. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Elegendő itt szólni a fenti probléma miatt? Elég bosszús vagyok amúgy is. Nekem sem ez az event volt a szívem csücske, nagyon nem tetszik, hogy a jutalmak ugyanannyi munkáért ennyire eltérőek legyenek. Szóval már csak ez a "malőr" hiányzott a végére. csillus35

kedvenc62, bindi5454 és Emőke kedveli ezt.
  5. zsoldos34

zsoldos34 Fórum-zöldfülű

Szia,
    A hozzászólásaid száma alapján, itt élsz a fórumon és ez most bejött neked,volt információd az idő hosszabbításról.Ez nem jogosít fel a kioktató,lekezelő stilusra.Nem vagyunk egyformák és nekem nem az a játék , ami neked, szívesen játszom de nem vagyok chat-elő típus.A hozzászólásod te rólad szól, arról milyen elégedett vagy magaddal, amit én írtam arra nem figyeltél oda.

franyo121 és bindi5454 kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    A felvetett hibákra a hiba topikban sokkal inkább kaptok választ, mert ez eventcsevegő, a hibákat (vagy annak vélt dolgokat) itt hamarabb megválaszolják:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/
    .....................................................................................................................................................................
    A Valentin eventet végül is eredményesen zárom, mivel gyakorlatilag a Pinkie Pie kivételével sikerült mindent megszerezni. Utóbbit csak azért nem váltottam ki, mivel bőségesen van belőle, hál' Isten a Bahán a Felhőpalota folyamatosan ontja. ;):):D
    http://kephost.com/images/2017/02/21/2017.Valentin-napi_Szerelembolt.png
    A labdázás kissé nehézkesen indult, míg nem jöttem rá, hogy a korábban prioritást élvező Chrome-n sokkal rosszabbul lehet játszani, mint a Firefoxon, és onnét fogva csak ott labdáztam. Egy aratás csúszott, egy meg kimaradt, de a + 1 nap alatt pótolni tudtuk (aki akarta) a kiesett időt.

Sok felröppenőt kívánok, aki még gyűjtöget a beváltásokhoz! :D:inlove:

alpha58, Gio, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  7. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Döcögősen indult ez az event nekem. Eddig csak gyűjtögettem, most eldobáltam mindent. 56 labda - 1343 érme ! Igen, képes voltam egyetlenegy érmét valahol elhullajtani xD.

alpha58, csio70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Szívecske forró tűzzel berobbant. Szerelem szárnyakat adott :)
    Event ezzel részemről minimálisan letudva.
    58 dobással 1359 Érmém lett. Felhősor, kitehetők és titokzatosakat vettem belőle. És Matrica mert az a legfontosabb :)

Húzós volt ez a lustaság. Tegyük a unalmasság számlájára, de akkor is meglett :)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartás akik még küzdenek.

Üdv: DRAGON86 - Szép álmokat :)

alpha58, Gio, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  9. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Ez ami a legnagyobb aljasság!!!! Az utolsó másodpercben jött az arany szíves bábu! Vagyis láttam, hogy akkor ugrott fel mind a két bábu, de a függöny már bezárult! Így csak 14 pontot szereztem. Inkább most nem írom le, mit kívánok annak aki ezt irányítja, hogy kinek mikor jöjjenek a bábuk! Tényleg nem írom le, mert az nagyon csúnya lenne! De ennyi öröme legyen, hogy így szivat minket!!! Biztos nincs mivel szórakoznia!!!! >:(>:(>:(>:(

durnieva kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Ezzel egyetértek, azért vannak irodisták, akiknek bizony be kell menni időnként hétvégén is, pláne hogy ha "oda nem illő cucc" került a palacsintába;)

Nem vagyok IT-s, igy fogalmam sincs, mennyi idő kellett volna, hogy az órát átállitsák, de talán figyelembe vehették volna azokat akik nem olvasnak fórumot. Mindamellett, hogy én is természetesen erősen ajánlom mindenkinek. Ha más nem az olvasást, nem kell irni, de mondjuk az event csevegőt időnként megnézni, pláne ha ilyen problémás event van.

Egyébként az óra mizéria már csak a tökéletes megkoronázása volt az eventnek:D.

Én már tegnap zártam az eventet, felhő, AB, és rózsaszin bigyó megvan (meg ne kérdezze senki, hogy minek, magam sem tudom:pxD) ezeknél viszont megálltam, elég volt. Bár csak 2 területen csináltam, ahhoz képest meg bőven jó.

Ez az event a "nagyon gyorsan felejtős" kategória, reméljük a sütis és a máricusiak jobbak lesznek:)

Azért remélem nem gondolod komolyan, hogy ezt valaki kézzel irányitja, és pont téged kipécézett magának:D:D:D

GA-BI-O-Farm, alpha58, Gio és 9 más kedveli ezt.
  11. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Szia!

Ne is haragudj, de hétvége is volt, és a készítők is emberek, ha annyira érdekelne a játék, akkor fórumot is olvasnál, és
    nem reklamálnál a saját hiányosságod miatt.
    A játékosok 95-98% százaléka tudta, csak a "lustibbak" nem xD

"ha van időm, nem azért lépek be, hogy fórumozgassak" -írtad, emiatt még érhetnek kellemetlenségek a jövőben, a változások miatt.
    Esetleg külön levelet, vagy sms-t nem kérsz a változásokról??? xD

12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Valamennyi eventgazt azért én is letermeltem. 38 labdát dobáltam el, nem sok sikerrel. Alig találtam el valamit. A célkereszt úgy úszkált a képernyőmön mint a halacska a vízben! Csak úgy cikkázgatott!:D
    Nem is szereztem sok érmét, mindösszesen csak 685 db-ot. Még nem váltottam be, még csak gondolkodom.xD
    Még termelek egy adag eventgazt, de már a felröpik nem lesznek elegek labdagyártáshoz.

Gio kedveli ezt.
  13. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Event részemről befejezve. Álmomban se jöjjön vissza! Kiváltva rózsaszín farmdizájn, felhősor dekorokkal, aranybanán, szupertáp, party pöri és titokól. Az állásom 2171-1973. Szóval rommá vertem a macskát. xD Úgy kell neki. xD

alpha58, Gio, denisadina és 5 más kedveli ezt.
  14. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Gratulálok!
    Ezek szerint csak én vagyok ennyire béna!:sleepy:

15. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nem akarok én itt nagyon belepofázni de van akinek a fórum szükséges jő és van akinek szükséges rossz mert csak játszani szeretne és nem csevegni ezt el kell fogadni de a levél az nem rossz ötlet én a szomszédaimmal mindig levelezek ha van ilyen változás és ajándékkód értesítem őket vagy pont fordítva:)

Gio kedveli ezt.
  16. edibedi2002

edibedi2002 Utánpótlás-írogató

Íme egy újabb csalódással végződő event. Egy nyomorú csillagos érme hiányában nem tudom kiváltani a felhősort a kitehetőkkel. Az event vége előtt nem tudok már játszani és nincs felrepcsi, hogy még egyet tudjak próbálni. Hát ez van...:( Sajnos egyre több olyan event van, hogy hiába termelsz, hiába eszed a TP növelőt, nem jönnek a felrepcsik vagy egyébb hiba csúszik be. Valahogy ez így nem jó...szerintem....:(

Emőke és csio70 kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Én is buktam két teljes aratást, plusz a hozzá járó felröpiket, munkásokat és csatnit. Ez van. Nem fogok olyasmi miatt idegelni, ami ellen nem tudok tenni. Attól a pillanattól kedzve nyugisan csináltam az eventet, amennyi összejön annyi összejön alapon. Felhősor nem lesz, de lett a legkisebb kitehető, matrica, szupertáp, banán, titkosok. Két óra múlva aratok még "felröppenőket", elhajígálom az utolsó lasztikat, kiváltam azt, amire elég és részemről vége.

Egyetlen megjegyzésem lenne azokhoz a hozzászólásokhoz, hogy "nincs időm / nem olvasok fórumot / máshol (is) meg kellene jelentetni a változásokat stb." - olvasni csak olvasnak azok, akik ezt írják, de ha nem is olvasnak, akkor írnak fórumra. Ha annyi idő van, hogy feljöjjön valaki és hosszú panaszlevelet írjon, miután már megtörtént a baj, akkor gondolom tudott volna kiszorítani előtte is öt percet, hogy szelektíven átfussa a fórum utolsó 4 oldalát, hogy lássa történt-e valami. Nem sértésnek szántam, csak egy egyszerű megállapítás.

GA-BI-O-Farm, alpha58, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot !
    Aki még csinálgatja, sok sikert az utolsó órákra!

csio70, Gio, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  19. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Nem írtam a problémákról, pedig természetesen nekem is voltak. Ma reggel befejeztem az eventet. Szerencsére korán kelő vagyok, mert ha most kellene dobálnom, biztos bele se kezdenék, úgy akadozik nálam megint a játék.o_O Kiváltottam a paszulyt, a szupitrágyát, az AB-t és az összes titkost.:D Sajnos csak most olvastam, hogy megint fognak kelleni csillagok, az már nem fog összejönni.:music:Aki még dobál, hajrá!!!;)

20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Ne haragudj lehet,hogy 14 érmét szereztél de 18-at kaptál ez a minimum nyeremény amit mindenképp megad a rendszer. ;)

csio70, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.