Visszajelzés Valentin event 2017 csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Én is ezen a véleményen vagyok ,nekem is csak a felhősort sikerült megcsinálnom egy kitehetővel . Eleinte lelkesen csináltam ,mivel itthon voltam betegállományban . Sajnos a gépen lassú ,az egerem sem az igazi így nálam Babu nyert magasan . Így már nem láttam értelmét tovább csinálni .Az biztos hogy az utóbbi időben több csalódást ad a játék , mint sikerélményt és örömet , azt máshol keresem .Azért továbbra is játszom .sajnálnám elveszni ezt a sok munkát amit már több éve belefektettem .

csio70, Gio and kedvenc62 like this.
  2. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Szép napot mindenkinek! Régen nem írtam már, sőt olvasni is csak ritkán jutok ide. Ettől az eventtől kész vagyok. Csak termeltem és termeltem az eventgazt - miközben a felröpi csak éppen csurrant-cseppent. Mikor elhatároztam úgy kb. 20000 db gaznál, hogy na most nullapercezek, hát előtte nem véletlenül elindítottam a felhősoromat! Nullapercezni nem tudtam, csak jól lerövidíteni a hagyma érésidejét. Éjszakára már hosszúakat ültettem - de végre töltöm fel a pajtám! Én egyébként is jobban szeretek vetni-aratni, mint állatokat gondozni :) Aztán ott van ez a labdadobálás. Eldobáltam vagy 20 kört, mire rájöttem, hogy mi a titka a 24-s dobásoknak. És összeszorított fogakkal dobáltam, dehát sportember vagyok, ki kell bírnom! xD A farmom most már rózsaszínben pompázik, megvannak a titkosak és a partypörik, most még várok, mert kb. fél 12-re beérik még minden, aztán dobálok még egy keveset (hadd izmosodjon a karom!) és meglátom, mit tudok még kiváltani. A felhősort az a gyanúm, hogy nem :oops: Jelenlegi mérkőzésem állása: Baba Mau: 1236; én: 1440 - a ráadás ajándék meglesz, ez már tuti. És hogy ezt megtehetem, az annak köszönhető, hogy erre még melóhelyen is van lehetőségem - csak közben kellemetlenül érzem magam. :wuerg:

3. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Elárulnád, hogy mi a titka a 24-es dobásoknak?

stuccos12 likes this.
  4. revaa

revaa Fórumgróf

Nem kell csevegni, elég olvasni, tájékozódni és akkor "naprakész" vagy.
    Persze.. csak a te kedvedért beállítanak egy komplett csapatot, hogy levelezgessenek, ha valami változás van. xD
    Erre van a fórum, aki olvassa tudja, aki nem, az reklamál.. Ez van.

"mert csak játszani szeretne és nem csevegni ezt el kell fogadni " - írtad, akkor fogadd el a tájékozatlanságodat, és ne itt mérgelődj. Saját magadnak köszönheted, ha nem olvasol, így jársz.

A fórumon a zöld szín poént, viccet jelöl.. szerintem ezt sem tudtad. Leírom, hogy ne érjen ez is váratlanul...
    A levél téma is mivel zölden volt, valószínűleg ezért is vetted komolyan. :)

Legszomorúbb, hogy a reklamálók tovább puffognak, sokszor több hozzászóláson át, és nem látják a segítő szándékot.
    Olyan ez, mint ha süket füleknek beszélnénk.
    + rontják a csevegő hangulatát.

Last edited: Feb 21, 2017
  5. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Mindennap benézek a fórumra ha tudok minden aratásnál mert sok információt segítséget kapok a modiktól és tőletek játékostársak! Én is mérgelődtem egy kicsit abba is akartam hagyni az eventet de a hosszabítással behoztam a kimaradt aratásokat! A szomszédaim szorgalmasan kűldték a felröpit így kész lett amit szerettem volna! A jóváírás csomagban szivesen fogadnám a Pinkie Pie recepjét ha megfizethető áron lenne ezzel vissza jönne a répásalmás csatni ami kárba veszett! Sok sikert mindenkinek a hajrához bosszankodás mentes eventeket!

6. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Csak az aranyszíves macskára célzok, mikor megjelenik - de azokból is csak kétszer lehet lőni. Aztán pedig csak a fehér szíveseket lövöm, illetve a rózsás fehér szíves macsekot. Nekem eddig az idő elég volt arra, hogy kivárjak: megvárjam a két arany szíves macska felbukkanását és a fehér szíveseket is. Pl. ha zsinórban csak fehérek jöttek, akkor addig lőttem, míg már csak két db labdám maradt, aztán vártam az aranyra. :)

7. revaa

revaa Fórumgróf

Én is így csinálom.. Nekem is bevált.
    Egyre figyelj még, vedd be előtte a letojom tablettát, és ha mellé megy egy labda ne parázz, ne húzd fel magad, mert úgy
    nem fog összejönni.. Higgadtan, nyugodtan. Úgy az idő is elég rá hidd el.

8. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nekem is csak a felhősort sikerült kiváltanom ,AB. és a tp. Már nem is foglalkozom tovább vele, mivel gazom van, de felröppi gyéren jön fel. Tehát részemről befejezve az event.

Gio likes this.
  9. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ha valakinek van lehetősége küldeni felszállót nagyon megköszönném.

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem állt szándékomban kioktatni senkit, csak leírtam amit tapasztaltam. Nem csak nekem jött be ez a játék, sokaknak akik figyelnek, szintén sikerült amit elterveztek. Sokan beírnak panaszkodni és utána nem képesek még arra sem, hogy esetleg két hsz. visszaolvassanak és ez napokon keresztűl már bosszantó. Nem vagyok fórum fűggő, amint látod nem sokat szoktam írni, inkább olvasok. Idő hiányban szenvedek én is, mint sokan mások . Ráadásul kettőslátásom és homályos látásom van, így ahoz kell alkalmazkodjak.
    Szép napot és sikereket a játékban!

11. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Megpróbáltam, de a célkereszt nálam egyszerűen irányíthatatlan.:sleepy:
    Szaladgál minden felé, néha még a képernyőre sem tudom visszahozni.:cry:
    Most pl. sikerült két fehér szívecskéset eltalálnom!xD

stuccos12, Gio, Leho69 and 1 other person like this.
  12. revaa

revaa Fórumgróf

Lépj ki és vissza. Volt ilyen nálam is, megoldotta.

kedvenc62 likes this.
  13. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Van még 10 labdára való növényem, de kavicsom az nincs:D Most mivel dobálózzakxDxD

Gio and pappgera like this.
  14. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Ma reggel is türelemjáték a célbadobás. Háromszor fogtam célkeresztbe az aranyszíves macsekot de a labda egyszer sem ment el hiába kattintottam. :D Már csak mulatok rajta. El tudom képzelni aki explorerrel játszik mennyit bosszankodhat.

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Annyira jó, hogy már kész az event(már amit szerettem volna kivenni belőle, úgy értem) és tudok egy kicsit szórakozni, míg iszom a mézes teámat.:p

Tegnap bőszen dobáltam a labdával, és a kisebbik fiam nézte, hogy mit csinálok: "Anya, most ez komoly? olyan vagy már, hogy el sem kell utaznod Franciaországba...(és nevet)...mondom, hogy jön most ide Franciaország?...úgy, hogy neked, ha farmozhatsz, akkor a szántóföld a "Sanzelizé" a szénaboglya meg az "Ejfeltorony"! Jó, most nem sértődöm meg, mert 24-eseket kell dobnom-válaszoltam morcosan...Súlyos vagy Anya, csak ennyit szóltxD

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Meg kellene nézni nem poros vagy koszos az egér. Lehet, hogy a géped sebessége nem elegendő.
    Ez a két ok szokott lenni, ha irányíthatatlan az egér. A késés is ugyan olyan. Húzod, de mivel késik nem mozdul. Nagyobbat húzol, mert nem mozdul. Utána egyben megkapja a két mozgást és ki is ment a képernyőről. A kosz is ugyan ez, mert a koszhoz képest nem változik a fényvisszaverődés. Elmozdul a kosz, az egér ki megy a világból.

17. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Gratulálok azoknak, akik már befejezték az eventet, sokan már napokkal ezelőtt. Nekem a felhőt sem sikerül kiváltanom, de ez az én hibám, mert a sok belépési hiba miatt elment a kedvem a játéktól. Növényből sok megmarad. A labda dobálással kapcsolatban az az észrevételem, hogy 40-45 másodpercnél már lemegy a függöny, pedig lenne még néhány találat a visszalévő idő alatt.

Reméljük technikailag sikeresebb eventek elé nézünk.

Kellemes napot mindenkinek és sok sikert azoknak, akik még küzdenek a labdákkal.

csio70 likes this.
  18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha ellőtted a 10 labdát, vége a játéknak!

Gio, revaa and HéricsBáró like this.
  19. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Kedves HRózsa!
    Ha ellőted a 10 labdát a függöny behuzodik. vége van egy menetnek. Jöhet a következő labdasorozat. Nincs vége az eventnek ha már labdákat ellőted, akkor lehet továb játszani. MÉG NINCS VÉGEJó játékot.

Gio likes this.
  20. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi Leho!
    Az egeret most cseréltem újra. Máshol mindenütt jól mozog a kurzor.;):p

stuccos12, Gio and Leho69 like this.
  21. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm az észrevételt! Akkor biztosan előttem a 10 db-ot idő előtt, de ez már úgy is mindegy, felhőm nem lesz, az már biztos, mert már nem dobálok labdát.

kedvenc62 and Gio like this.
Thread Status:
Not open for further replies.