Visszajelzés Valentin nap 2018 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok nahh tessék vissza mentünk a dedóba ez a bp egyre jobb:D:D:D:D

Gio, genka53, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  2. adri2983

adri2983 Junior szaki

Nahát, nahát. Néztem volna utána! :sleepy:;):p
    Köszi a választ. :D

3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Rékuci, csak egyetlen egyet csináltam még.
    Szia Szomszi :)
    Az nagyon jó :)
    Majd éjszakázol kicsit, aztán kávé, csoki és koncentrálás ezerrel :) DDDD
    Ja az egerembe csak kimerült az elem, ami eszembe se jutott, szóval ennyit a szőkeségemről :) xD

Gio, genka53, osztrak12 és 15 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Na kifogtam pár termés bonuszt,belefogtam ebbe az idegen nyelvű eventbe,nagy hülyén,remélem gyorsan eltakarítom,innen.

csio70, Gio, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia szomszikám!
    Köszönöm elsőként én is ezen hsz-ed én is. Azon agyaltam,hogy szokásomhoz híven csatnival és PP hosszabbítóval kezdtem,bár a +1 doboz a fejembe volt egész nap. Erre oly "kedves" illető jött gondjával-bajával,hogy alig vártam távozását és akkor már ment event. :eek: Még jó is,hogy elment,de utána se tudtam ide jönni,mert a "görény" szagúvá vállt lakást és fejemet is ki kellett szellőztetni.>:(Nem érdekel már,de elő Húsvétot csinálok nála 1 vödö vízzel a ......életbe most már.>:(Így elfeledtem persze a +1 gazat 48 órán keresztül és tán a nevem is.>:( Na,de akkor a +1 db marad a következő eventre.:p
    Köszi úgy is válaszod,hogy nem is kérdeztem.xDxDxD
    222 db röpivel kezdtem eventet,hogy ne legyek már OFF is, e szép kezdés után.>:(>:(>:(

strawberry49, lukimi, szöszi50 és 6 más kedveli ezt.
  6. -B-bett

-B-bett Járnitanuló

10 magot kaptunk. Géppel elöltettem. 9-et ültetett el. A tizediket eltüntette. Így, hogy merjek játszani???>:(

osztrak12, Swordfish, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  7. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

nem lehet, hogy komfortba ültettél vagy valahol megbújt egy kiskocka? :)

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha adsz farmnevet és ID számot megnézzük mi a probléma nálad.

genka53, osztrak12, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Jelenleg a növényemet 2x2-ben szaporítom, Kb: 20perc és aratom, amennyi lesz megy 1x1-be, utána következő aratásnál, már elvetek reggeli aratásra. Amit most fogok vetni 1x1-be, az csak vizezve lesz, semmi mást nem szórok rá. Ez kb: 22óra körül érik be, ekkor vetek 10- 12órásakat. Meglocsolom és reggel aratom, a növényt még nem tudom, hogy melyik lesz. Talán a liliom és áfonya van kinemesített hagymám is. Meglátom reggeli aratáskor, hogy melyik hogyan adja a röpit, ha kell akkor módosítok és holnap éjszakára másikat vetek. De van még választék, Karfiol - Rókagomba és mások is. Az idődhöz alakítsd a beérést, olyat válasz vetésre, de ne túl hosszút, mert a növénnyel is haladni kell. Nappal vetem az eventest, de az ébredésem is befolyásolhatja azt, hogy nappal mennyi kört vetek belőle. Ha holnap megint Kb: 21 vagy 22órára jönne ki az aratás, akkor már vetném a hosszabbat, éjszakára. Az E- növény az első mindig nálam, letermelem a kellő mennyiséget, utána a röpi gyűjtésre állok át. De ez az Eventesnövény rövid idejű, ezért csak nappal vetem, esetleg éjfélig, ha úgy jön ki az aratása. Éjszakázni nem szeretnék! Sok sikert és röpit kívánok neked és mindenkinek!! Ui: A növényem már 1x1-be van, csak vízzel gyorsítva, pont 22órakor érik be. A földek db száma jelenleg, Farm 160db- Sz-szántó 190db és E-tisztás 129db 1x1-es. Holnap még meglátom, hogy veszek-e le valamit, vagy így hagyom.

Utoljára szerkesztett: 14.2.18
    csio70, osztrak12, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  10. -B-bett

-B-bett Járnitanuló

Oh! Köszi! Találtam egy kiskockát. Ott a tizedik. Már mind1! Ezt elbaltáztam. Rossz kezdet. De remélem a vége jó lesz. Mégegyszer köszi! :)

Swordfish, Sali~*.*, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Három játékból 110 érmexDGyenge vagyok,de megcsinálomxDDe már sejtem az iránytxDRengeteg idő van, mindjárt aratok és megy a hosszú

Gio, genka53, HéricsBáró és 12 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Most arattam a tegnap elültetett kölest, 3 farmon 308 felröpcsi, 50 ajándék és 11 a szomsziktól, most 369 db van, nem is olyan rossz kezdés :)
    Kíváncsi leszek mennyire bénázok majd a "felforgatóval" :)
    Sok-sok kesztyűt mindenkinek !

Gio, genka53, fabatka és 13 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Lehet játszani, de ha komolytalankodsz akkor veszélyes is lehet.;)
    A kis kocka a gépi emberek problémája. Nincs hiba a játékban csak a játékosban.:)
    Az aratógép gyors, a vetőgép is, a rendező meg rendez. Ja, és a játékos nem figyel.:(

gyuluska, kissme6, Lillapilla73 és 16 más kedveli ezt.
  14. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Végre megint egy jó kis event. Akinek nehezebben megy a minijáték lehet memória gyakorlatot végezni Shinkei-Suijaku-val
    http://www.gamedesign.jp/flash/shinkei/shinkei_en.html
    Egyre inkább tetszik a boltos megoldások, végre azért játszom amire szükségem van. Én bizonyos dolgokat hajlandó vagyok megvenni, de bizony partí pörire és szupitápra egy fillért nem költök,ezért különösen kedvelem az ilyen tipusú eventeket.
    A grafika ismét gyönyörű.
    Az előzőről annyit, várható volt, hogy hozzányulnak. Ha bármelyikünk tulajdonos lenne ugyanezt a megoldást választotta volna.
    További jó játékot mindenkinek.

csio70, Gio, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

3 területen érik az egaz és 460 a pajtában pihen. 100% terménybónuszt kihasználom, 1 kiskocka 7 növényt ad, gyorsba termelgetem az egazt később meg jöhet a tönköly hosszuérésűre.
    Felrepi eddig 246, van mit válogatni, és a kitehetők is egyenként is jók, lehet hogy azokra gyúrok rá az AB-n kívül

Gio, brekkencs., fabatka és 4 más kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) 229 felröpi kezdésnek, nem rossz :) Ajándék játék 42 érmét hozott, ez sem rossz :) Már 3 területen 1x1-ben érik a növény, mindjárt aratom . Megy ez kérem, még aktív a felhőm, megyek nyomok pár kör 0 perces szegfűt :)

Gio, genka53, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem is 42 lett belőle. :)

Gio, Swordfish, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A köszöneted jólesik! De a te érdemed is, mert olvasol Fórumot és így eszedbe jut, ha véletlenül megfeledkeznél róla. Az eventek előtt kb: 15percel, mindenkor elfogyasztom azokat amiket kell ilyenkor. Így szoktam meg, ezért nem maradhat ki. Csatnit általában, a mostani eventek miatt, 3db-ot fogyasztok, 1 Karácsonyi süti + Fehér ártatlanság + Pinki. Ez általában elég, az E- növény letermeléséhez és nem kell figyelgetni, hogy lejárt az ideje vagy van még belőle. De előfordult már az is, hogy többre "csücsörítettem" rá és 4db lett, túlettem magam! :DNem bántam meg, mert kihasználtam a hatóidejét, rövideket vetettem ameddig tartott. Saját lekvár nagyon jó, mert olcsóbb a piacinál! :D:music:A röpik számai, Farm- 52db terményesekből és fák a széleken, +3db kék szomszéd. Szédültön Fák mindenütt 67db, E-tisztás Fák és komfortban hagyma 46db. Mostanra már több lett, de jelenlegi db számot pontosan nem tudom, ezért nem is írom. A következő aratás után, megnézem és majd ide írom. Elégedett vagyok a kezdéssel, event idején meg, majd teszek róla, hogy meglegyen annyi amennyi kell. Sok sikeres memória játékot és röpit, kívánok neked és mindenkinek!! Játszani, csak holnap estére fogok.

Utoljára szerkesztett: 14.2.18
    Gio, genka53, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

4 játékon vagyok túl 165 érém van, 41 illetve 42 érméket kaptam. Nem írkálok, csak játszom. Néha lefagy a játék a végén, mikor kiírja a nyert érmét, az ablakot nem engedi bezárni, de frissítek, akkor jó. Nem tudom másnál is előfordult-e minden esetre takarítottam a laptomon is :)

-Fülemüle-70, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Nálam is lefagyogat már az event indulása óta, csak ki-be lépéssel tűnik el a gratulás ablak.

-Fülemüle-70, Gio, gabianyus és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.