Visszajelzés Valentin nap 2018 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

meszimarsi, Gio, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  2. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

;) Isten hozott a VV-ban..

meszimarsi, Éva0315, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Gratulálok azoknak a játékosoknak, akik végeztek és megszerezték a felhőt!:)
    Nappal termelem a gazt éjszakára hosszabbérésű növényt ültetek. Haladok, de kész még nem vagyok. Memórián elég jó, így gyűlnek az érmék! :) Sajnos nálam is lefagy, csak frissítéssel tudok továbbhaladni. Nekem tetszik a játék, nem nehéz, de figyelni kell.
    Ahogy beérik a gaz, keverem a malomban és megyek eljátszom, hogy ne legyen egyszerre sok.
    Jó játékot, sok felröpit! :)

meszimarsi, Éva0315, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. Tamarg

Tamarg Haladó

Hivatalos tájékoztatás alapján jelezhetjük nektek, hogy az event jól adja a felröpit, amit a tesztek is megerősítenek. Bízunk abban, hogy az éles játékban is így lesz.

Sziasztok! Első oldal, ismertető...... Hát, mit mondjak??? Valahogy nem így lett.... Legalábbis most nagyon vacakul adja a felröpit, egy terület aratásból (e.növény), 8 felröpi (tölgyes), 8 db szédült, és 12 db főfarm. Hát ebből nem igazán jön ki egy játékra való, ami 70 db.! Jó lenne, ha a BP. megnyomná azt a bizonyos felröpi gombot....... Vagy, adna a Bahama is felröpit! Volt már rá példa.....
    Hogy ne legyek off., az első kitehető megvan, a másodikhoz még 3 db kesztyűt kéne gyártani, de ilyen felröpi mennyiségnél nem tudom, hogy jön össze.....

Szabi451, Fuhur, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ezt az információt mikor olvastam, sajnos nem igazán hittem el. Egyből farmot ragadtam, és 30-as élő legendás, panni nélküli próba aratást végeztem közel 18 órás növénnyel. 50-60 körüli darabszámot kaptam területenként.
    Ennek tudatában azt mondom, hogy nézz utána a farmodnak, hogy minden taktikát kihasználsz-e ami szükséges a sok felröppenőhöz.

Maszatka47, Marika312, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  6. bubor75

bubor75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is eventnövényből jött panni nélkül kb 50 db a 3 területről. A 18 órás növény az persze más. ott kb 150-180 a 3 terület :)

7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Kihasználva a +1 növénybónuszt, beizzítottam kedvencemet a komfort földet, megszórtam KK-val is, szupertrágyával is, így 3 és fél óra alatt érik be a gyűszűvirág(karácsonyi süti+fehér ártatlanság).
    Majd megírom, mennyi kesztyű száguldozik a földekről :)

meszimarsi, Gio, Leho69 és 9 más kedveli ezt.
  8. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Tejóég pegazusok a VV-ban hoool? :eek: Most faltam fel 1 doboz Valetinos konyakmeggyet de pegazust még nem láttam.... és mire is jók.... segítsééég:oops:

Szia:), hosszúérésű növényekkel 1x1-en vagy 1x2-ön is sok felröpi jön minden eventben( ahol növény ad felrepit) ez a legjobb módszer nagyjából mindenki ezt csinálja aki mondjuk nem tud 0 percezni vagy kevés a szupitrágyája.

meszimarsi, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  9. Tamarg

Tamarg Haladó

Szia Tamás! Köszi a választ, de, mint írtam, eventnövényre vonatkozott a felröpi db.száma. Persze, tudom a 18 órásra tutti többet ad, de akkor meg az e.növény marad le. Most itthon vagyok, nem dolgozom, tudok nappal is farmozni, ezért du. már én is hosszút ültetek, de ha dolgoznék, 8 és fél órában, plusz a közlekedés, (m.helyről nem lehet játszani), akkor biztos nem jönne össze, hiába az ilyen-olyan "taktika"..... Szóval, a dolgozók fejével is kellene gondolkozni, mert nem mindenkinek olyan jó a m.helye, ahol megengedik a játékot..... Sajnos.... Na, mindegy, akkor éjszakára hosszú megy, nappal meg megy az e.növény, így talán-talán meglesz.....
    A legutóbbi aratásból nem tudok malmozni, mert csak 30 db f.röpi van. 3 és fél óra után, talán meglesz egy kesztyű a malomban.
    Aki már végzett, annak gratula, aki még küzd mint én, annak sok-sok-sok felröpit!!!!

meszimarsi, maszilva, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem végig ezt játszotta, minden eredmény után. Mérgesen, de mindig kiléptem, majd vissza! Így tudtam teljesíteni az eventet.Nem is foglalkozom többé vele.Írni nem akartam a hibáról,mert csak a mentorok feladata lett volna több! megoldottam,lassan, de már lenyugodtam.

meszimarsi, Maszatka47, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  11. Tamarg

Tamarg Haladó

Köszi a tippet, de azt elfelejtetted hozzá írni, hogy aki otthon van, és nem dolgozik, és nappal tud e.növényezni, és éjszaka hosszúzni...... Így tényleg hamar össze lehet gyűjteni...

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Cyra65! Megmondom, 44 területenként, az az komfort kockánkén 1 db. Már este kipróbáltam, míg volt a +1 termés bónuszom. Szóval 1 szupertrágyáért kapsz 1 felröpit, ha lefordítom. Felröpi szerzésnek és db szám növelésnek sem a leghatékonyabb. 3,5 óra alatt kiskockába is beérik igaz kicsit kevesebb a felröpi, de megmarad a szupertrágyád nullapercezésre, ha nagyon muszály :)

Utoljára szerkesztett: 15.2.18
    meszimarsi, Gio, kovacstne és 10 más kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Pegazus: hol van, mi az, vagy csak ez a régi hozzászólók szlengje?

meszimarsi, Maszatka47, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Mint mindig, az eventnövény soha nem adja jól a felröppenőt, és szerintem nem is írtunk ilyen mondatot sehol, hogy eventnövényből sokkal több felröppenő érkezik.
    Valóban igaz, hogy a munkahelyek nagy részén a dolgozó nem tud farmozni, de ez így természetes. Akinek ilyen munkahelye van, az örüljön ;)

15. |Tamás|

meszimarsi, HéricsBáró, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Tamás
    Én semmi eventért nem bontom már a farmot:)

meszimarsi, Maszatka47, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Beko :)

Bocsika, hogy egy kicsit viccesre veszem, de mint tudjuk, tegnap Valentin nap volt, ki tudja a BP berkeiben hogyan ünnepeltek, milyen gombokra ültek rá véletlenül :cry:xD

18. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Hogy jártam tegnap! Este 10 után arattam az utolsó event gazt, no akkor valami hosszú. Beültettem nemes szekfűvel, meglocsoltam, nézem 13 óra. Nem jó, mert csak holnap 11 után tudok aratni. Nosza ződcseppet neki. Erre kiírt ötvenvalahány percet. Várhattam 11 utánig, hogy beérjen. Most olyan álmos vagyok...

meszimarsi, rencsike982, Gio és 9 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Szia nyuszika215!
    Gratulálok! Jól kihasználtad a lehetőségeid.:);)
    Engedd meg, hogy szeretettel köszöntselek e jeles, szép napon! Isten éltessen sokáig!:)
    Tortát is hoztam az alkalomhoz illően.:inlove::p

Az eventtel szépen haladgatok, nem tapasztaltam felröpi áradatot. Sok sikert, bő termést mindenkinek.;)

meszimarsi, brekkencs., Gio és 12 más kedveli ezt.
  20. Farmi

Farmi Fórummogul

Szép napot , sziasztok.

Haladok az eventel mint a tétova teve , melynek itatő tava távol, de azért a felénél járok. Felforgatást még nem eszközöltem , volt itt amugyis , asszony takaritott! Meg lesz itt minden kérem .
    Grat az ügyeseknek kik befejezték ,és sok kesztyüt a többieknek.

Szüli naposoknak :

Nem kívánok egyéb átkot,
    egyél meg egy hektó mákot,
    Minden nap csak 1-1 szemet,
    addig élj, míg meg nem eszed.
    Boldog Születésnapot!

meszimarsi, nyuszi63, brekkencs. és 26 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.