Visszajelzés Valentin nap 2018 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A felröppenő mennyiség csak az ALAP érésidőtől függ. A TP-hez semmi köze.
    Ne keseredj el, van még idő! Éjszakára ültesd a leghosszabb érési idejű növényedet minden érési időt rövidítő bónusszal. Ezüst rekeszes termékek. Piacon elérhetők. Attól függ, hogy a hosszú érésű növényed milyen kategóriába tartozik (gabona, virág, zöldség, egyéb).

Itt a bónuszlexikon ide vonatkozó része. >>KATT IDE<<
    Hosszú hsz, tekerj a vége felé.

Megtennéd, hogy megmutatod, hogy hol olvastál felröpit ontó kölesről? Elkerülhette a figyelmemet az írások között. :(

osztrak12, Gio, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  2. 301969

301969 Járnitanuló

szia!!! megsúgnád, h mi az a ,,G-kör"??? :D Köszi!!!

osztrak12, fabatka, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gazdakör....

4. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Szia! Hát nem a tp-re adja.Mindig leírják,hogy a leghosszabb érésűvel várjuk az eventet a röpi miatt és éjszakára is azt kell ültetni.

Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. BackOffice

Gazdakör.

Nem érdemes félreérteni! -.-

osztrak12, meszimarsi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  6. 301969

301969 Járnitanuló

Szia! Köszi az infókat, utána olvasok. A kölesest ezen az oldalon olvastam kicsit feljebb moonubul írta, ma 14,36-kor. Remélem tudtam ezzel segíteni.

osztrak12 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Lassan haladok mint a csiga, de azért haladok. :) Semmiféle csiribirit nem vetettem be ebbe az eventbe. Másfél területen ültetem a növényt, a többi területen töltöm a pajtát. 15 kártyázáson vagyok túl, ebből egyszer lett 45 pontos, a többi 42 pontos. A Valentinos + 1 növényt is elraktam a legközelebbi eventre, mert itt nem találtam fontosnak hogy elhasználjam. Holnap leszek kész valamikor, de hétfő reggelig fogom ültetni mert nincs kedvem már visszapakolni, gondolom akkor jön az új eventről a hivatalos , úgyis pakolni kellene és ha már így belelendültem akkor kiveszek még ezt meg azt.;)

missuzy_53, meszimarsi, Gio és 12 más kedveli ezt.
  8. kakasgábor

kakasgábor Utánpótlás-írogató

Valószínűleg az olasz kölesre gondolt...

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

15:36-kor írta. Olasz kölesre gondolt. Tény,hogy nem jól fogalmazta meg...

újfarm53, GA-BI-O-Farm, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

Jó, hogy szóba hoztad, ide is leírom.
    Elnézést kérek, hogy OFF, de most itt viszonylag sokan olvasnak.

Az új bahás titokfa neve botrányos, tudom.
    A névváltoztatást több más hibajavítás mellett kértem napokkal ezelőtt. Pont erre nem került sor. Sajnálom. Én ezt cikinek érzem.

Mivel a módosítás folyamatban van, sehol nem javítom át a fórumon és az enciklopédia aktualizálást is chilei fenyőként végzem el.

Sajnos ma már vége a hivatalos munkaidőnek, így legkorábban hétfőn nyúlnak hozzá a hibajegyhez. Addig kérem türelmeteket!
    Bíztam benne, hogy ez a hülyeség nem fog játékba kerülni.

11. BackOffice

Jaaaa, az egészen más! Köszi Ninett!:)

A félreértés ott lehet, hogy a kérdező játékos szintje még nem érte el az olasz köles szintjét. Nem meglepő, hogy nem ismerte fel.

Elnézést kérek!

12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Olasz kölesről volt szó.Nem ismerem a farmod adotságait,hogy mennyire van fejlesztve a legendád,van-e nemesitet növényed...Igy csak annyit mondhatok,hogy a növények érésideje számit,nem a tapasztalatpont.

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    Én most (sima) kölest ültetek és kukoricát, 9/7 a felröpik száma területenként. (( Élő legendám = 30-as)).
    Déltájban elértem a felhősorig, most még egy területen eventnövényt ültetek, másik kettőn pajtatöltés.
    Tetszett a memóriajáték, viszont a malomtermékek db-számát soknak találtam.
    Mindenkinek kellő-számú kesztyűt és sikeres befejezést kívánok !

maszilva, missuzy_53, meszimarsi és 15 más kedveli ezt.
  14. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Igy, hogy rozsat vetettem reggel osszesen 130 ropit kaptam miutan learattam, szerencsere.

meszimarsi, Swordfish, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  15. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Mindenkinek köszi a tippet, azóta én is figyelem, és mindig ott volt a jobb alsó sarokban. Még 7 játék hiányzik a felhőhöz, az eddigiekből egyszer sikerült 45 érme, a többinél 42-t kaptam. Mindenkinek sikeres érmegyűjtögetést és jó hétvégét!

meszimarsi, Gio, Swordfish és 10 más kedveli ezt.
  16. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Egy egész farm aratásából a hol a röpiknek kellene jönni nem jön ki egy keverésre való --- dolgozunk és robotolunk

Swordfish, heureca3 és Ribiszke kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia, akkor kezet foghatunk, nekem is egyszer sikerült a 45 érme, a többi 42.:)
    Nálam is mindig a jobb alsó sarokban van a hód (nekem hód) de a másik fele mindig elugrál, így nem sok hasznát látom. :) Csak annyi az előnye hogy ezt az egy kártyát nem fordítom fel csak akkor ha megvan a másik is, az meg sokszor elkóborol. :)

vje0315, meszimarsi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Bocsánat, azt hiszem -akaratlanul - én vezettelek félre. Természetesen olasz kölesről van szó, javítottam a hozzászólásomban.

meszimarsi, Gio, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem még 35 érme is összejött. Nálam ismindig ugyanaz van az alsó sarokban. Szerintem a mókus.
    Gaz kész, kell még 300 felröpi. Este aratás, de lehet, hogy csak 250 lesz meg.

Jut eszembe Kokaskám, hogy nem láttalak a toplistán. Jó ideje taposod a 200as szintet már. Nem kérted még a 200asok dekorelemét a Supporttól?

gyuluska, kissme6, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. Ne ütögessen.:) 87-es szinten csinálom az eventet és eddig 8 kártyázáson vagyok túl. A legenda 29-s és csak 2x2-es területen ültetek mert erre az eventre nem használok gépet és nincs idegem még a 2x1-s területet se leszedni. Nem célom a felhő, inkább a javakat kiszedni, de még így is van esély a befejezésre, kivéve ha a következő event nem lesz jobb, mert akkor abbahagyom hétfőn. A felreppenőt mindig az ültetési idő után kapod, a TP-nek semmi köze hozzá. Sok sikert és ne bosszankodj. Mindenkinek meg kell találnia a saját magának megfelelő sémát, mert mindenki másképp dolgozik, máskor tud aratni....stb.
    Szia Prof. Uram.) Hát akkor legyen mókus, de akkor nagyon bejakált mert tele a pofazacskója. :D
    Én csak csendes tettestárs vagyok. :D

missuzy_53, meszimarsi, Gio és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.