Visszajelzés Valentin nap 2018 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 13.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Ez tetszett. :D Azért csak bejön néha egy-egy joker, nem? A padlással vigyázz! :D:D:D

Swordfish kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot és jó hétvégét kívánok mindenkinek! Két területet arattam le ma, az E- tisztást és a Sz- szántót. A növény felszaporítása után, rögtön 1x1-es föld lett kihelyezve, a földek db számát, csak 1x növeltem. A F- farmon helyeztem ki 5db 1x1-es földet, azóta nem változtattam semmit. Az össz: 1x1-es földem 491db, F- farm 172db, Sz- szántó 190db és az E-tisztás 129db. A reggeli aratás számai, Sz- szántón hagymából 47db+ 2db fákból, E- tisztáson liliomból 23db+ 8db fákból. Egy K- kesztyűt kevertem le, 1db lekeveréséhez 4db röpi hiányzik. Ha a F- farmon is learatok, kb 1óra elteltével, akkor már meg lesz. Sz- szántóra karfiolt vetettem, az E- tisztásra pedig zsályát, kíváncsi vagyok, hogy mennyi röpit ad. Sok röpit és jó sok érmét adó játékot kívánok mindenkinek!! Ui: A zsálya 9db röpit adott!

Utoljára szerkesztett: 18.2.18
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    16 minijátékon vagyok túl. Ebből 4x sikerült 11 próbálkozásból (4x45=180 csillagos érme) és 12x 12 próbálkozásból (12x42=504 csillagos érme) megtalálni az összeillő párokat. Valakinek sikerült már 8 vagy 9 próbálkozásból?

Sali~*.*, stellácska26, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Learattam a csipkebogyót, 172db 1x1-röl adott 55db-ot, már lekevertem belőle a K-kesztyűt és el is játszottam. Lejátszott játékaim száma 18db, ma lett 1db 35-ös érmém. Érméim jelenlegi db száma, az 732db. Nem néztem meg, hogy mennyi fordításból lett, az eddigi CSÚCSOM, az 27fordítás volt.:DNem rossz játék, de én nem kedveltem meg! Ennyi növénnyel és röpivel számolva, a kosarazás az jobban tetszett nekem. Sokkal több mindent szereztem meg, AB- F- pengő- Csp- Tp- BTp és még az érmék + stb. És akkor a beváltásért kapottakat, még nem is számoltam bele. A SHOP-ban is több mindent, váltottam ki. :music: Csipkebogyó után, Szagos mügét vetettem a F- farmra, mert a karfiollal majdnem egy időben érik be. Ma estére vagy holnap reggelre elkészülök, kész lesz az event. Sok röpit és sikeres játékot kívánok mindenkinek!!

Sali~*.*, Ribiszke, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  5. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

Szia! Tudod az olasz köles 100 as szint feletti, ezáltal sikerült már némi tapasztalatot szereznem! Következik ebből hogy én a malomban nézem meg hogy milyen menyiséget kaptam..! Üdv. további jó játékot, és hitetlenkedést...!

Sali~*.* és Ribiszke kedveli ezt.
  6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

biztosan keverte a két kölest! miért kell ennyire durván visszaszólni?

Sali~*.*, nyaf-nyaf, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  7. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

sziasztok, 1x1-en sima földbe, 4 óra alatt (csak vízzel) , csatnival 4 gyűszűvirágom van. Komfortba is tettem most először, azt gondoltam ott több lesz a hozam, de 4x4-re is csak 17-et ad, ami eggyel több mint a 4db 1x1-en =16 db. Ráadásul megszórtam szupitrágyával, gesztenye felhősor és fehérártatlanság, karácsonyi süti, hogy ott is rövidebb legyen az idő. Akkor miért jó a komfort? köszi

stellácska26 kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Reggeli aratáskor, 1 raktárház, és 3 terület hiúz, széleket titokfák és almafák: 120 körüli felrepi.
    Az event alatt(már abbahagytam a fiugurakeresgetést) a nemesített szögletes gabona vállt be. Ez azt jelenti hogy 6h érésídőre leszorítva, 120-130 felrepit adott. Tönköly 12h érésre letornászva 170. Most nem volt annyira lényeges, mert nem volt felrepikényszerem.
    Most csalán van ültetve, 5h ez is mint az egaz, és kb ugyanúgy is adja a felrepit.
    Ezután átállok kukorciára kicsit ;)

Sali~*.*, stellácska26 és Maszatka47 kedveli ezt.
  9. banszky48

banszky48 Járnitanuló

Szia sikerult 8 bol, meg olyan is volt, hogy 22 bol. csodalkoztam is, hogy egyaltalan ad pontot.

Sali~*.* és Swordfish kedveli ezt.
  10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

8ból? Gratulálok. Akkor minden egyes fordításodnak sikeresnek kellett lennie. Szerintem lottózzál is!!

stellácska26 és Swordfish kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Amennyiben a sikeres 8-as próbálkozásról készítettél képernyő mentést, figyelmedbe ajánlom "Rékuci1111" gazda hozzászólását ebben a topikban a 28. oldalon található #543.-at!

mebajah, Swordfish, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  12. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

event kész felhő aktiválva

Rékuci1111, Gio, stellácska26 és 5 más kedveli ezt.
  13. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Saját magadnak mondasz ellent. Azt írod, hogy 4x kaptál 45 érmét. Ez azt jelenti, hogy négyszer oldottad meg a feladatot 8-11 kísérletből (nem pedig folyamatosan 8-9 kísérletből), a többi alkalommal 12-14 fordítás kellett!!

Ahhoz,hogy 8 fordításból oldjad meg a feladatot (ez a matematikai minimum), ahhoz minden egyes pár fordításkor meg kell találnod a párját. Ez ugyan nem (csak majdnem) lehetetlen, de sorozatosan megcsinálni igazi bravúr

Utoljára szerkesztett: 18.2.18
  14. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Detto!:)

Sali~*.*, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  15. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Hmm ,Lehet nem hiszed de én is átléptem a 100-as szintet!!
    Egyszerűen összekevertem a kesztyűket mivel a felrepi is az és a malmos is kesztyű..
    De írtam már hogy elnézést kérek érte..
    Ezek szerint Te ezt nem olvastad..
    Üdv és további jó játékot..

Sali~*.*, Gio, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  16. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

Elnézést tényleg nem olvastam..! :) Sajnálom hogy előbb reagáltam, minthogy olvastam volna..!

Sali~*.*, Ribiszke, nyaf-nyaf és 5 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megvan a felhő, és 4 db 2x2-es kitehetőt vettem az összejátszott érméken!;)
    Még pontosan 3 játékra van növényem de nincs hozzá felröpi, így azt a maradék időben még bőven össze tudom szedni!
    Aktiváltam a felhőt és kinyitottam a kapott ládát és jött is 25 egység trágya!:wuerg:
    Sok sikert mindenkinek!

csio70, Cyra65, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép és jó délutánt kívánok! Az event kész, a felhősort most aktiváltam. A növények már holnapra elvetve. A F- farmra Begónia, a másik két területen pedig mogyoró van. A mostani aratásból jött röpik száma, F- farm Szagos müge 28db, Sz-szántó karfiol 36db és E- tisztáson kukorica 3db volt. Sok sikeres játékot és röpit kívánok mindenkinek!!

stellácska26, csio70, rencsike982 és 8 más kedveli ezt.
  19. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Köszönöm a kiigazítást. Másképpen fogalmazva: 20 feladat megoldása során négyszer kaptam 45 érmét a többi alkalommal 42 érmét. Bocsánat, ha valamit rosszul fogalmaztam meg, nem fog máskor előfordulni !!!

osztrak12, alpha58, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  20. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve, felhő aktiválva.
    Kartonlapokra írtam az állatok nevét, semmit nem bíztam a memóriámra. Néha sikerült a 45 érmés, de általában a 42-es lett.
    Nézegetem a gazdaköri feladatokat, rengeteg sok minden kell, úgyhogy itt megállok az eventtel.
    Mindenkinek kívánok sok sikert és további jó szórakozást a játékban. :)
    Ui: a szavazást havi 2 ültetés eventre leadtam.:cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.