Visszajelzés Valentin-nap 2025 - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 11.9.25, 22:27.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Gép előtt dolgozom, ma az egész csapat el lett küldve pihire, kivétel én .....:D Annyi baj legyen, kupon aktiválva, legalább ezzel is haladok :D Csak ma fogok kuponozni, utána kézzel aratok tovább a hínárt, nincs rajtuk túl sok kupon a területek felszabadítására használom csak. Utána viszont csak vizezni fogom, nem kattingatok még a trágyával is 2x...nem értem azt mért nem lehet engedni gyors trágyázásra mint a vizet...így majd akkor aratom a csápot mikor beérik a korall, lehet bukok vele időt de napi 3 talán még így is belefér...
    Matematikailag egy 300db dekort lőttem be célnak:music::music::music:xDxDxD Valahogy be kell hoznom a lemaradást, ha már felhőim, gyorsítóim nincsenek:D

PalMa, scania7, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  2. anyucikám71

anyucikám71 Utánpótlás-írogató

igen nincs vele problémám

qqce kedveli ezt.
  3. qqce

qqce Junior szaki

Köszönöm szépen.

anyucikám71 kedveli ezt.
  4. VajdicsIstvan

VajdicsIstvan Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Segítséget kérek szépen.Ki kapcsoltam az információ mutatását úgy ahogy le van írva, ki léptem és beléptem újból a játékba,és nem tudom csak az 1 csápot le aratni,a többi 3-mat NEM!

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Csevegő nem segítségkérő topik.
    Kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere a megfelelő topikba, s akkor be tudunk nézni Hozzád.
    https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Minden csáp él;)
    Sőt egy ben már rózsa... s egybem szív lengedezik...:music:
    Az emelt szinű csápok még nem muzsikáltak jobban a fejlesztetleneknél... de talán majd a következő aratásnál;)

barbi021951 és farmerSS kedveli ezt.
  7. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,

A csápokat bármikor lehet fejleszteni, a 4 órás érésidő alatt is? Nem fog újraindulni a 4 óra?

8. -Holdfeny-.

bármikor fejleszthető, nem indul újra az óra... Én ezt tapasztaltam...

Luminary, barbi021951 és bogisaci60 kedveli ezt.
  9. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Először ráncoltam a homlokomat, hogy már megint ezen a területen kell ültetni, de tetszik az event. :D Lehet rajta gondolkodni. Cél a 255 haladási pontos felhősor. Talán-talán elérek addig. 2 területet feloldottam, ma még tudok egyet, de már fele-felében ültetem a 2 növényt, mert a haladáshoz kell a csápokat fejleszteni. Itt még nem kaptam semmit, csak TP-t és polipot, de a kicsin már adott kitehetőt és kupont is.
    Sok sikert.

Swartsch, PalMa, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia!
    ritkán ad dekort... de azért jön;) Mondjuk messze nem a legjobbak... de a Virágos dallamoknál jobbak;)
    S Én megbecsülöm a kicsit is;) Szóval legyen minél több dekorunk:inlove:

12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ahányan, annyi féleképpen próbálunk ezen a zsebkendőnyi területen haladni.
    Először én is felesbe akartam ültetni, de aztán győzött a minél gyorsabb összes terület megszerzése és utána jöhet orrvérzésigxDxD a fejlesztés.
    Mindjárt beérnek a csápjaim, de a gaz csak 20 perc múlva, mert ugye miért is lenne összhangban a kettő ?:mad:
    Eddig azon filóztam, hogy miként is fejlesszem majd a csápokat és úgy döntöttem, hogy egyesével megyek fel a 4. szintig, aztán jöhet a 2. csáp ....
    Még nem értem el oda a számolásbanxD, hogy hány nap telik el, mire mind a 8 a negyedig szinten lesz. Szerintem jóval event vége utánxDxD

Swartsch, nagymami2, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Sajnos eddig a fejlesztett csápok nem adtak dekort...
    Eddig a fejlesztés nélküliek jobban muzsikáltak:D
    Számolni nem számolok... a 3. csáp is mindjárt kész... mármint maxra fejlesztett... 8)
    de ez az eltolt érésidő... hát nem a kedvencem..:wuerg:

szellorozsa és farmerSS kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, igen, a Virágosnál jobbak. Azért a 400-asból elfogadnék párat, mert az 1x1-s kitehetőkkel mindig gond van.
    Szia. Az a baj, hogy az első 2 fejlesztés 1 pontot ad, tehát nem tudsz haladni. 1 csápot végig fogok vinni. Nem a nyereményért, hanem a haladásért. Nekem most a feles ültetés megéri, mert felszaporítom a Hínárt éjszakára és akkor az egészre azt ültetek. A terület csak azért kellene, hogy többet tudjak ültetni, de aki ritkán arat, annak nem biztos, hogy kell az egész terület. Holnap lehet, hogy már több hínárt ültetek és kevesebb másikat.

15. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ügyes vagy, de leginkább álmosxD, mert vagy 4 óránként felkeltél vagy jó sokat kosaraztálxD
    Reggel elbénáztam a hínárt, így nekem még csak most fog beérni az első adag a fejlesztés készítéshez.
    Na majd csak alakul...
    Egy biztos ! A nagyomon nem kell majd polippal nulláznom a tenyésztéshezxD, jönnek szépen-sorbanxD

16. -Holdfeny-.

a szaporításhoz csak táp kell;) Szerencsére nem az eventes területen terem;)

szellorozsa kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is szeretek aludni :D
    Itt tartok most, remélem minden látszik és leolvasható e képről:
    [​IMG] Még van mit fejlesztenem csak a hínár makacskodik, túl lassan érik :)
    Van már pár dekorom itt is, de a kicsiken még többet is kapok... Egész furcsa a megoszlása a nyereményeknek.
    A csápok érési idejét változatlanul nem akarom még gyorsítani, Elég így is. Talán a vége felé, ha már minden csáp maxon van.

PS: Kaptam pár polipot is, már nyugodt lélekkel dőlök hátra nem kell idegeskednem, hogy honnét veszek még a kb 60000 polipom mellé pótlást. Sőt lett egy sárga polipmedencém is, ennek nagyon örültem, mert ilyenem még nem volt :DxD:cry:xD

Utoljára szerkesztett: 14.2.25
  18. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Ö xiaomi redmi :eek:

19. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Szia! Nekem a nagyobb 200 feletti farmokokon még 3 terület vár kiváltásra a 100 alatti 3 farmon még 4 feloldásra vár. Én csesztem el, mert valamiért minden magot el akartam ültetni, de nem kicsi területen kellett volna. Ez van most már okosodtam. Viszont így már a hínár is szaporodott ami később lehet jó lesz majd. Egyelőre nem aggódom továbbra sem veszek kosarat sehol anélkül is meglesz. Nem kell kapkodni. Jó hétvégét kívánok mindenkinek.

kukori80, Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  20. tompaker

tompaker Törekvő

Minél nagyobb a csápok fejlesztési szintje annál értékesebbek lesznek a jutalmak

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.2.25
    inanna11 és kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.