Visszajelzés Valentin-nap 2026 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Feb 11, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szeretem a hasonlóságot a játékstílusunk között! :D Nekem este felé lesz majd csak csere, kosár nélkül ennyivel lassabb csak a dolog. Fejlesztéseket várom már én is, de nagyon. Útálom, hogy szerencse faktoros a dolog és van 60 féle fajta nyeremény és természetesen a TP/TTP/CSP vonalon érkeznek az ajándékok.

2. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

A sok TP/TTP/CSP mellett, ezt kaptam a reggeli csáp aratásnál:) Kosarat nem vettem:)

[​IMG] b

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Arra vigyázz a csápokból ne jöjjön elő kis csáp. Akkor aztán csapkodhatsz. :D

4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

8 farmon elkezdtem tegnap ezt a remekbe szabott eventet.
    Semmi mást nem kaptam a csápok aratása után mint tp-t, btp-t, csp-t, 2 turbó vagy 2 kacsa kata trágyát.
    Eddig nem jött be.
    A fele terület van mindenhol kiváltva.

Több sikert Nektek!

5. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Az egyik mellék farmomon most jutott eszembe először a csápot leszedni, (mást nem is tettem eddig)és mit adott??? "szerelmet keresve" dekort.. Nem egy brutális cucc na de akkor is.. Máshol, meg a fő farmomon is kb. azok jöttek ami neked

6. Baby72

Gratulálok.:)

ádám1014 and GA-BI-O-Farm like this.
  7. feki13

feki13 Fórum admirálisa

SZia!

Jöjjön csak elő a kis csáp, vissza adom a "kezébe" azt a remek valentini csomagajánlatot amit hozott magával :D

8. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Köszi :)

Sőt képzeld, jön a szerencse "csőstül". Még most jutottam oda, 15-20 perce, hogy elkezdtem el a hínár ültetést az 5 db maggal. Most visszanéztem véletlen és nem ott volt a + 5 mag amit a rendszer szokott adni :) De így még nem tapasztaltam, hogy ültetés után nem sokkal adott volna.
    Így ez már "prémiumgazda" érzés, hogy(igaz nem egészen egyszerre) 10 db-al kezdhettem :)

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én is voltam úgy, hogy egyből jött az 5 mag, de nem akartam ezzel terhelni senkit. :D Azt gondoltam, hogy biztos jó ez így.

10. lovardatanya

lovardatanya Fórum hercege

Esetedből tanulva figyeltem a fejleményeket és egy frissítés után úgy jártam mint te + 5 mag indulásnak nem rossz.:);):music:

11. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Gratula Neked!

Azért nem egy "főnyeremény" de azért jó kedvet ad egy ilyen kis dolog is :)

12. Baby72

Igen komoly előrelépés történt a csápok aratásakor.
    2 farmpengő és sárga poliptavacska:D:wuerg:.

13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Csomagot most sem vettem, 2 óra múlva aratok.
    Azt hiszem, már csak ezt a növényt kell ültetnem, de lehet, hogy ránézek majd az ismertetőre.
    1000 rózsa kell a végén, arra ügyeljetek!

14. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Mi van, ha kész az egész terület? Mert én semmi beadási lehetőséget nem találok, akkor nem is muszáj ültetni, csak leszedni a csápokat?
    tp-ért, csp-ért nem nagyon éri meg belépegetni

itt vagyok én is, már kész a terület, de nekem még nincs mindenhol hínárom. Most szaporodik

15. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Szerintem, legalábbis én így csinálom, a hínárt ülteted folyamatosan, a csáp fejlesztésért (titkos üzenet)a kereskedőnél(malom mellett) beváltani(így jobbak a jutalmak)
    Utána pedig a kerskedőnél a dísztollakat váltani a csáp érés csökkentésért! Nagyon röviden írtam le :)
    De a kedves Toma #5 hozzászólásában részletesen le van írva :)

Last edited: Feb 14, 2026
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszi.
    Elolvastam Tomát, de én nem szeretnék rövidíteni.
    Tehát csak a csápok időbeni csökkentésére kell? Nem kell beadni sehova? Mert nekem a 4 óra bőven elég, nem szeretnék én többször idefutkosni. :)
    De mi adja a dobozban lévő haladást? Az hogy hányszor szedem le a csápokat? Nekem sem üvegem, sem tollam nincs. Szóval KIcsit most tanácstalan vagyok. Azért a felhő elférne a többi között, ha a többi nem is kell.

ádám1014 and GA-BI-O-Farm like this.
  17. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Először a csáp fejlesztés, ugye 3 kell a max-hoz,( nyolc csáphoz 24 db) utána ha neked idő csökkentés nem kell, akkor már csak a csápot kell szedni a haladási pontért, ami a dobozban haladásod adja :)
    A fejlesztés pedig azért kell ugye a titkos üzenet segítségével, hogy ne csak 1 pontot adjon egy csáp, hanem akár 3 pontot is. Így a polip alatti haladási dobozban gyorsan tudsz lépékedni, azt hiszem 255 pont kell a felhőhöz pl.
    Üdv

libuskafarm likes this.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem akarsz csökkenteni, mert nem érdemes, akkor fejleszd a csápokat. Ahogy látom nálad is főleg 2*2 kockák vannak
    többségben, 1 kör aratásból 3 fejlesztést /titkos üzenet/ tudsz csinálni a nagy ráknál.
    A haladást a polipnál van egy ajándékdoboz középen, a csápok aratását számolja.
    Én 55/290 tartok, de semmi érdemlegeset nem kaptam eddig, többségben csp, tp, ttp, elvétve kk, titokizék.
    Kíváncsi vagyok majd az első 3, 1 szintre fejlesztett mivel lep meg.
    Addig is elmentem:)

19. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Nekem csak 30/290. Azt nem értem hogyan megy ez felfelé? Mitől? Csak annyi hogy leszedem a csápokat?

Na most már nem szürke a tollas, üveges beadás. Eddig mindig szürke volt.
    Mennyivel jobb lenne, ha a buborékban az lenne mi miért van és nem az többek között , "hogy event végén beváltjuk, tp, csp. Jobb lenne ha az lenne benne, hogy mit csinálj vele és azt miért.
    pl " A szerelem a vízben van..... sétagalopp lesz..." ezek teljesen felesleges infók. Semmi értelmét nem látom. A hasznos tanácsok meg elvesznek valahol....

20. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Én is még csak 49/290 -nél tartok! A számláló úgy megy felfelé/kerülnek zöld pipák a sorba, ahogyan írtad: a csápok leszedése :) attól függően hogy melyik sziinten vagy vele(ha rámész egérrel akkor kiírja a jutalomszintet)egy vagy kettő vagy három haladási pontot kapsz, ami íródik a számlálóba/haladsz felfelé :)
    Csak mint egy koncerten..csápolni kell :) :) (mivel neked az idő csökkentés nem kell)

Baby72, GA-BI-O-Farm and libuskafarm like this.
Thread Status:
Not open for further replies.