Visszajelzés Valentin-nap csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 9.2.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megengedsz egy tanácsot?
    Én még nem raktam ki a piccolo ládáimat, de csak is dekoros területre fogom kirakni. Olyan helyet keresek neki ahol nincsenek tojásaim, hogy még véletlenül sem tudjam learatni (feltéve, ha olyant adna). Szóval eddig a játékban felelhető összes piccolot a kergére raktam, mert ott kézzel aratom a +-os dekorokat :)

Éva0315, maszilva, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  2. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Én nagyon le vagyok maradva, igaz, hogy nem volt sok pörgetni valóm, de az is igen szegényesre sikeredett. Nem baj, ezt a két eventet akkor szép lassan, nyugdíjas tempóban csinálom, gondolom a felhőig így is eljutok (vagy nem) Két titok fát szedtem ki valamelyik asztalról, és lett egy tule fám. Ez már nyereség szerintem. Van a raktárban egy 100%os terménybónuszom gyémánt rekeszes, ha a vége felé szükséges, lehet beüzemelem. Holnap már szintet lépek . 218 as leszek.

Éva0315, maszilva, soresne és 8 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

A világítótony lesz, eldöntöttem, a kergéből biztos ki nem veszek magas TP -t érő dekorokat. Főleg, hogy az amaránt jelenleg a cél.

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Havermackó...virágfestés lett a piccolo ládából...xD

Éva0315, Nagyii58, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ha van még mellette pár darab, akkor a virágfestés jó.

Éva0315, Nagyii58, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Ezt csak Te tudod eldöntani :)
    Nekem is van célom a holdviola 249. szinten van. Egész szép tp mennyiséget kell ledolgoznom addig amíg eljutok odáig :) Én csak általánosságban írtam le, hogy mire figyeljél ha kiteszed a ládákat :)
    Szia!
    Mázlista, gratulálok hozzá :D

Éva0315, Nagyii58, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem tudom mi van. Valahogy a mínuszok bejöttek a minijátékba. Csodálom a pelenkás malacot, hogy még bírja.
    Én mára feladom. Egyszerűen a minijátékok gyilkolnak mindent. Erre mondják, hogy meghal a szépségben.

Utoljára szerkesztett: 11.2.21
    Éva0315, csopke1, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  8. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Lett 208 darab Romantikaláda I.
    Kibontva lett összesen 13 darab Romantikaláda IV-s.
    Az eredmény aggasztónak mondható, ezért kár volt ennyit küzdeni >:(
    Az eventet be is fejeztem.

Éva0315, ulmo12, Nagyii58 és 15 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Éva0315, Nagyii58, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Elnézést a kéretlen tanácsért nekem úgy hangzott a kérdésed, mintha tanácstalan lennél.. Ezért is mertem leírni azt, hogy én mire vigyázok :) Szurkolok, hogy kapjál valami jó, értékeset, hasznosat :)

Éva0315, Nagyii58 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Jó reggelt!
    Nahát!!! Remélem, másoknak is hozzánk hasonló szerencséje lesz a boltból kivehető 2 Piccolo ládával. :inlove:

(Nem tudom, számít-e bármit is, de én a Unity-ben, FA-val nyitottam a Világítótorony területen.)

Jó pár Romantika ládát is nyitottam már. Sajnos nem túl bőkezű a rendszer a IV. ládával, de egyáltalán nem panaszkodom a II. és III. láda tartalma miatt sem. Jó kis szuper-utánpótlás a farmnak. :)

Szia!

Sajnos nem is vagy messze az igazságtól...

Nekem 259 Romantikus láda I-ből lett 11 Romantikus láda IV-em, abból pedig egyetlenegy plusz Piccolo ládám...

Ez kb. 100 kártyapaklit jelent, mivel egy paklival 2,5-2,6-nál jobb átlagot nem tudok hozni a kártyaleosztások miatt - azaz egy dupla pályáról rendszerint 5 Romantikus ládát sikerül kiszedni.

Utoljára szerkesztett: 12.2.21
    Éva0315, Nagyii58, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Szép az a Piccoló csak kár , hogy egyes szám van alatta;)
    Én eddig 6 romantika4-es ládát kaptam.. egy árva piccoló sem volt benne... csak titok izéket kaptam;)
    Persze hozzá tenném, hogy még a kötelező - felhő+ dekor-ig sem jutottam el;)
    S nem is fogok tovább termelni...

13. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Én a kergén nyitottam, farmaranyért a piccollo ládáimat: [​IMG] Jack ajándéka és Kicsobbanó öröm lett :)
    Örültem neki, igaz nem festegetek most sem, de eventezek és ehhez nagyon jó segítséget kaptam :D A kicsobbanó öröm elég furcsává vált, attól hogy a pillangóm kikapcsolt animációnál is ráröpült pont a dekorra, de hát ne legyek telhetetlen, örülök, hogy fut a játék :D
    Elhoztam felismerhető állapotában is a kicsobbanó örömöt (pillangó nélkül :D)
    Kicsobbanó öröm
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 750.000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint 1 db Gazdagság ládáját.
    A speciális tulajdonságát elveszített dekor szint szorozva 125 TP/BTP-t ad.
    Mérete: 1x1
    Learatható: 15-ször
    Szia!
    Feladod a felhőt?:eek:
    Nem ismerek rád, biztos vagy benne, hogy nem akarod befejezni? Te aki büszkén említetted, hogy minden felhőd megvan a játékban? Átgondoltad ezt alaposan?
    PS: 499 felhőm van jelenleg és nagyon bánom, hogy nincs meg az összes amit el lehetett érni a játékban :):cry::oops:

Utoljára szerkesztett: 12.2.21
    Éva0315, jófarmerlány, Nagyii58 és 7 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia Gyöngy;)
    Még terem a gaz... a felhő azért meg lesz...
    Bár mostanság egyre inkább nemszeretem kategóriába tartozik a gaz termelés:(
    Sajnos nincs meg minden felhőm... 545 a számunk... szóval közel 20hiányzik...
    A java 2013-ból... és egy megvásárolható, valamint egy top nyeremény...

Éva0315, jófarmerlány, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Nekem 2012-ből hiányoznak, mivel akkor még nem játszottam, de hiányzik pár megvásárolható és eventes is, mert azoknak az eventeknek nem álltam neki :( Azóta is bánom o_O:eek::music::oops:

16. -Holdfeny-.

Igen én is sajnálom a hiányt...
    Még a szinte semmit adókat is meg venném , ha lenne rá lehetőség;)
    Ez az egy dolog motivál az eventeknél;)
    Mert a bizonytalansági tényezők nem hatnak meg:(

17. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    A piccoló ládát ha világítótoronyba rakod ki,akkor puszta véletlen / kicsi eséllyel / FA fa lesz belőle,akkor megjelenik -e ? Mivel oda fákat nem lehet rakni.

Éva0315 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Ó de sajnálom,hogy ez lett a vége, pedig én is erre gyúrtam,de akkor változtatok a taktikán8)
    Elég lesz a felhő és a rávalók:p

Fenyvesi1010, Éva0315, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A FA -fa nem fás kategória, hanem kütyüs,a kék váza ikon alatt lakozik.

Fenyvesi1010, Éva0315, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  20. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

A felhő megvan. Piccolo kiszedve a boltból:Élőholt kincs és virágos dallamok lett belőle.:cry: Romantikus ládából nem jött piccolo bár lehet nem is fog.
    Bónuszládákból eddig 1 a játékból,2 a boltból kiszedve és 1 db-ot adott az egyik romantikus láda: 3 TP és 1 teljes bevételi L jött belőlük.
    Csinálom tovább természetesen,gondolkodtam 1-1 pajtabeli bónusz felhasználásán de még nem döntöttem el.A romantikus ládák tartalma egyébként teljesen jók (jobb,mint a királynő)ha nem nézem az elhúzott mézes madzagot a piccolo ládával kapcsolatban.Idő van bőven.
    Sok szerencsét mindenkinek!

Fenyvesi1010, Éva0315, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.