Visszajelzés Valter nagy tervei - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 12.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Utoljára szerkesztett: 14.2.19
    Döbi65, Kuzdern, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  2. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Nálam nem is fog soha. :cry: Az egyetlen egy a Tölgyön csücsül. ;) Nem mondanék nemet még 1-2-nek, de fél farmot sem tudok odaadni értük. :wuerg:

szöszi50, Kuzdern, Puszpang és 5 más kedveli ezt.
  3. szemessanyi

szemessanyi Utánpótlás-írogató

2 db almás répás csatnit

Kuzdern, hoyabella és Puszpang kedveli ezt.
  4. kelleri

kelleri Fórummogul

Én is szinte naponta lépek szintet az elixszernek köszönhetően. A felröpikkel néha bajban vagyok, de majdcsak leszek nagy gazda :)

Ribiszke, Kuzdern, Puszpang és 4 más kedveli ezt.
  5. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

meg volt az első akadozás. de rég volt !

Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Kedves játékosok!
    A beszélgetés kezd nagyon eltérni az aktuális csevegő témájától!
    Megkérek mindenkit hogy térjünk vissza az eredeti témához a továbbiakban.

Kuzdern, Swordfish, Enyémkájé és 3 más kedveli ezt.
  7. incimami

incimami Fórum bárója

Segíts légyszi melyik az az elixir amitől gyorsan szintet tudsz lépni . Köszi a segítséget előre is Incimami

Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  8. dalmária

dalmária Junior szaki

Incimami!
    Olvasd el a 221 sz. hozzászólást ! // Jobb alsó sarok kettős kereszt//

osztrak12 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    Napi ajándékként küldhető!

Forró életelixír

15 alkalommal aratható, utána csak dekorációs elem. Törlés után végleg elveszik.
    Érési idő:
    15:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: szint x 100 TP/BTP
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve a teliholdas területek)
    Felhőre nem helyezhető.

Ribiszke, Döbi65, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy.Ott a pont!Teljesen egyet értek veled.

Ribiszke, -W-595-, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  11. Pacis

Pacis Utánpótlás-írogató

Gratulálok az alkotóknak! Nagyon szép, látványos, színes képek tartoznak ehhez az eventhez. Mennyit fogok vele haladni? Az a jövő titka;)

szöszi50, Zobnatica, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Nálam a kocka húzogatással nincs gond . elég gyorsan kitudom rakni ! A felröppenő igen gyéren jön , pedig 55 kell egy keveréshez !! Remélem azért a felhőig eljutok !!

Kuzdern, magdi06, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  13. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem is a röpi a gond egyenlöre event növényezek éjszakára megy a hosszú

Kuzdern és Puszpang kedveli ezt.
  14. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia!Nekem is felröpi gondom van. Van egy 200%-os tp bónuszom,és semmivel nem több a felröpi mint előtte.Aratásonként 2(!)játékra elég.Van egy csomó növényem,de mégse jutok előrébb.Stratégiát kell váltanom...;)

Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  15. incimami

incimami Fórum bárója

Köszönöm a segítséget , Erre rájöhettem volna van 300db.

16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nekem + még 1 db Pannim sincs,ami Tölgyön csücsülne. :pHa lesz is valaha,akkor úgyis megtudjátok,mert valamelyik madarat kéne megkérnem,hogy vigye fel Tölgyre,mert én nem cipekedhetek, sajnos.:cry: A varjak meg elkárognák. ;)Azt sem tudom hova kéne tenni vagy látnám-e azt az általam elképzelt,szép pofikáját,mellyel annyi bánatot okozott már,hogy korábban jött,mint én.:wuerg:
    Nagyot ne álmodj javaslom és akkor kellemes meglepetés érhet és nem 1 nagy pofon. Sajnos,de nem vagyok elragadtatva ezen "Tákolmányoktól" most. A Valentin nap meg egész évben, ünneplés, lufi,virág,...stb nélkül is lenni kellene, mindenkinél.:p:wuerg:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.2.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Szia!
    A mai nap erősre siketült nálad!
    Hozzászólásaid hiába írtad zölddel, a szavaid attól még bántóak sértőek voltak! Több tapintatlan, megalázó megjegyzésed volt, amit a fórum szabályai egyértelműen tiltanak.
    Megkérlek a továbbiakban tartózkodj az ilyen jellegű megjegyzésektől! A következő alkalommal nem csak írásod lesz törölve, de a fórumra írástól is el leszel tiltva!
    Ha nem vagy tisztában a fórum szabályaival, mi megengedett és mi tilos, olvasd el az erre vonatkozó ismertetőt! A fórum szabályai

Együttműködésed köszönöm!

Kuzdern, osztrak12, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nem is értem, hogy ha valaki valami érdekességet talál, vagy jól rakja össze a dolgokat és azt segítőszándékkal leírja, akkor miért kell kritizálni, amikor ezért első sorban köszönet jár......Ezt szoktam tenni és én sem írom le csak nagyon ritkán,hogy hol tartok, mert látom, hogy sokszor ellenérzést vált ki. Engem nem érdekel, hogy ki mennyit áldoz a játékra - egyéni elhatározás - ha előbb végez, áldja vigye, legfeljebb tud pajtát töltögetni,amit én ritkán, vagy csengőpengőért, amit valójában nem szívesen áldozok fel...mert azt is nehéz beszerezni...és annyi mindenre kell. Nem vagyok szerencsés, nem nagyon sikerül jó ólakat/fákat kifogni, de nem baj, majd ezek is megjönnek, csak türelemmel ki kell bírni. Nem folytatom mert ez nem az a hely, ahol ilyesmit kell megírni, csak már nem fért belém! Ha zavar valakit nyugodtan ki is lehet törölni. Jó eventezést, és sok sikert mindenkinek.

Sikka1, csillus35, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. Blökix

Blökix Fórum hercege

38 játék 757 pont.
    Volt egy 17 pontosom,sajna.

Döbi65, Ribiszke, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok. A 16. kirakósnál nyertem 400 db. fát, de sajnos eltűnt a felröpi meg kevés, ezért hiába van virágom nem tudok ládát készíteni. S.O.S.

incimami kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.