Visszajelzés Valter nagy tervei - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 12.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Hát én is kész lettem,pár éjszakám bánta sajnos a nagy hajtásban elfelejtettem hogy ez egy játék,és nem kéne hogy hülyét csináljon belőlem,de most sikerült

-.Napocska.-, mebajah, gkittus és 8 más kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hát, igazán nem szeretnélek lelombozni, de lesznek itt még cifrább dolgok is. Vess egy pillantást az eventnaptárra, majd nézd meg az előző gyógynövényes event ismertetőjét.

-.Napocska.-, mebajah, Szama és 4 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem mondtál újat! :( Sajnos egyre cifrább minden!!!
    Nekem a felhő meglett ma, s nem kis szinten nyomom... Jó,nem is vagyok 200as feletti...De lassan pihenőt kell fújni!

edina242, -.Napocska.-, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Gratulálok a 200. szinthez! :)

-.Napocska.-, Kuzdern, spagetti24 és 3 más kedveli ezt.
  5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nekem csak rózsa és szegfű van nemesítve, a 4 helyre ennyi fér el, nem vettem többet, nem is mozgatom. Rózsa akkor, ha kevés idő van, így kb. 6,5-7 óra alatt (a spórolok a trágyával, akkor 7) a szegfű pedig ha több idő van. Ez attól függ, hogy este mikor végzek. 10 és fél óra a szegfű mindennel. Nem tudom már, hogy mennyit kért, de megcsináltam a teljes nemesítési sort mindkettőnél és ezeknél van víz- és trágya-gyorsítás. Most pl. szegfű van benn, mert fél 9-kor arattam az utolsó kör művirágot, így befért a szegfű reggelig. Sajnos, így sem érek a végére, 64 játékból 1200 pontom van. Nem sikerült minden alkalommal 20-at szereznem :( Ráadásul későn jöttem rá, hogy az esőerdőben is lehet eventgazt ültetni :( Az az érdekes, hogy a zuhatagok szigetén is jelezte a vethető növények között, amíg csupa ól meg fa volt rajta, leszedtem néhányat, akkor már sehol se volt... Teljesen véletlenül kattintottam rá az esőerdőben is, tévedésből a vetésre, mert ott is állatok és a fennmaradó 1x1-en fák voltak. És azt hittem, nem jól látok... ha más dolga is van az embernek, nem tud mindig mindent elolvasni a fórumon, máshol meg nem találkoztam vele...

-.Napocska.-, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  6. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

61 minijáték és 1220 pont a jelenlegi eredményem és ez már nem is lesz sokkal több. Reggel még a hosszú érésű növényeket learatom, az még néhány játékra elég és ott pontot is teszek az i-re.
    Holnap elolvasom az új evet ismertetőjét;), és ha nem hoz lázba, vagy hasonlóan húzós lesz, mint a legutóbbiak, akkor szabadságra megyek minimum 1 hétre. :sleepy:

Aki még hajt a célja felé annak kitartás!

7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Én ma reggel az egésszel kész lettem, ebben egy 100%-os termésbónusz is segített. A minijáték nem lett a kedvencem, a 20. játék után már nagyon untam. (Igaz nem sok van, amit annak mondanék.) A következőt is végig tervezem (ha ismét lesz benne FA), aztán remélem, picit elfelejthetjük ezeket a kétoldalas eventeket. Mert előbb-utóbb mindenkinek kétoldali eventundora lesz, Lehohoz hasonlóan.

8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Holnap reggel én is befejezem, csak 1 játék kell már. A másikon 4. A hosszúk bőven kitermelik reggelig a röpit.

Konklúzió: évekkel ezelőtt(4-5 kb) fejeztem be eventet az utolsó napon. Azt hittem többet olyan nem fordul már elő. Tévedtem. Csalódtam is? Azt még nem tudom igazán.
    Pedig próbáltam mindent megtenni az ügy érdekében. Forgattam is +1et, 100% terményt is, ez volt a szerencsém, mert sztrágya hosszúzás nélkül megúsztam. Tegnap este már elkezdtem a visszapakolást. A raktárak most is egy az egyben adták a röpit. Nem is tudom miért szedtem ki őket. Többet nem fogom. De most azt gondoltam nem lesz meg az enövény, mert hosszú is volt, sok is kellett.

Végre eventmentes éjszakák jönnek :)

Ditti58, -.Napocska.-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratulálok! :)
    Így ám. Lassan én is oda jutok! A gyerekemnek szoktam mondani,ha beteg,hogy kétoldali iskolaundora van... :D De csak viccből. Nem szimulál. :)
    De én sem. Lassan kétoldali farmundorom lesz már...

Ditti58, -.Napocska.-, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  10. Gio

Gio Fórum bárója

Gratulálok a krókuszhoz:D. Nekem is sikerült a nemesítés, rengeteg növény és türelem kellett hozzá:oops:. Én is 0 perceztem volna simán, ha az utóbbi idők eventjei nem emésztették volna fel a szupertrágya készletemxD Így kénytelen voltam éjszakára hosszú érésű növényt ültetni. Az utánpótlás már érik az erdei tisztáson, de meddig? Holnapután újabb kapálós event:oops:

Fuhur, -ágianyu33-, -.Napocska.- és 13 más kedveli ezt.
  11. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, az én helyzetjelentésem, reggelre maradt az utolsó játék, 79- 99 az állás. Nagyon elegem van már belőle, lehet, hogy leépítést akarnak odafent, de sorozatban vannak ezek a nyögvenyelős eventek. Jó lenne ha rájönnének, a kevesebb néha több.

edina242, Ditti58, -.Napocska.- és 9 más kedveli ezt.
  12. Szivárványvölgy

Szivárványvölgy Járnitanuló

Sziasztok !
    Most arattam egy teljes kör eventnövényt és annyi felröppenőt sem adott, hogy 2 Virág-ágyás állványt tudjak belőle készíteni! :(
    Ennyit erről a "jó kis eventről " !!

Swordfish, Ditti58, -.Napocska.- és 3 más kedveli ezt.
  13. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia mindenki. Na végre, az utolsó játék is lement, kész vagyok, de teljesen, eddig, eddig, eddig. Már nem öröm, inkább kényszer, de ebben semmi jó.

Fuhur, miranda7979, Ditti58 és 7 más kedveli ezt.
  14. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó estét kívánok mindenkinek!
    Valter nagy tervének végrehajtásával jelenleg így állok. Kirakások eddig 20pontosak voltak és 78. sikeres kirakásom van. Kirakási csúcs sebességem 6 mp, igaz ez csak 1x sikerült!!:DA többi 13 mp és 25mp körüli volt, de sokszor inkább másikat kértem. A két utolsó kirakás már holnapra marad, mert a növényből van 1.354db, csak a röpiből 1db a készletem. Elvetettem már holnapra, Áfonyát, Karfiolt és Klemátiszt 1x1-es földben meglocsolva. Gratulálok azoknak akik már elkészültek! Sikeres befejezést kívánok mindenkinek akik még csinálgatják!
    Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Fuhur, -ágianyu33-, Brigi031976 és 19 más kedveli ezt.
  15. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

Még két játék kell a 80- hoz. Felröpi meg van, reggelre a növény is. Mindez most bónusz, 0 perc, stb. nélkül, 3 Pannival.
    110 Sztrágya és 110 KK az első két körben a felszaporításhoz, többet nem vagyok hajlandó áldozni event növényre.
    Remélem most már "kiszórakozták" magukat a BP-nél. Ez így kezd monotonná, unalmassá válni.

-.Napocska.-, Gio, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  16. ZozoStarr

ZozoStarr Fórum-zöldfülű

Húúú, jó régen jártam a fórumon. :) Köszi az elismerést. :inlove:
    Azóta se nagyon sikerült 10 másodperc alá menni azóta a bizonyos 7 másodperc óta. :D Ezt is Wolf[Black] 8 másodperces rekordja inspirálta, hogy megpróbáljam. Viszont hiába látom rögtön a jó kombinációt, egyszerűen nem tudom olyan gyorsan odatologatni az egérrel a darabokat, hogy jó időt érjek el. Így maradt a 10-15 másodperces átlag. :p Eddig 52 játékom van a 96-os szintű farmommal, de már nem is bánom, hogy vége lesz az eventnek. A cél a felhőn kívül a 960 pontnál lévő gyárfejlesztés volt, ami 48 játéknál megvolt.
    Mindenkinek további jó játékot, aki még küzd.

Kata_rzis, Gio, -.Napocska.- és 2 más kedveli ezt.
  17. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Csatlakozom azokhoz, akik nem bontottak pezsgőt, pedig készen lettek.
    A másik farmon még délelőtt küzdök egyet, de az is meg lesz. Nem felhőtlen örömmel - szó szerin:)

Éjjel ugyan nem igazán keltem, de teljesen kifosztottam a készleteimet.
    No mamutok hess ki a farmra, mert holnap sem kedvez nekünk a BP. Játszani szeretnék végre! /nehogy valaki leírja, hogy az én döntésem, mert tudom csak....)
    sziasztok

Brigi031976, Gio, Ditti58 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. milicke

milicke Junior szaki

egyetértek!!! igaz, h. messzire jutottam - de nem végig. tudom, h. nemesíteni kell, de képtelen vagyok sok tízezer növényt termelni, amikor zsinórba jönnek az ilyen kínlódós eventek idén ez a második olyan event amit még hajtós üzemmódban nem tudok teljesen végigcsinálni... túl a felhőn 89. sornál az utolsó reggelen

bocsinet, Gio és -.Napocska.- kedveli ezt.
  19. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen :)
    Az eventet most 66/86-nál befejeztem. 132 deszkám maradt és 364 gazom.
    Sok sikert mindenkinek!

-W-595-, Gio és -.Napocska.- kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó reggelt kívánok!
    Valter nagy terve sikeresen elkészült!:music::D Sikeres event befejezést és szép napot kívánok mindenkinek!
    Ui: Karfiolból 66db, Áfonyából 58db és a Klemátiszból 63db röpi jött.

Fuhur, -W-595-, jófarmerlány és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.