Visszajelzés Valter nagy tervei - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 12.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    hát sikerült ugyan,de jól meg is dolgoztam érte,éjjel 1-ig voltam fenn,öszze-vissza taktikáztam magamxD
    nullaperceztem,de a szupit a farmpengős boltban vettem,hát nem volt kevés kattintgatás:wuerg:
    az viszont meglepett,hogy az ajándékok utáni játékra semmit nem adott8)
    88-at játszottam és lett 1627 pontom:)
    nem volt mindegyik 20 pontos,de hamar rá lehetett jönni,mert sokat ismételt:inlove::inlove::inlove:
    aki kész annak gratula aki még csinálja annak sok röppentyűt:inlove::inlove::inlove:

genka53, Imi*, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia Ditti! Szép jó napot kívánok neked!
    Az ismertetőben pedig írták is ezt a lehetőséget. Azért kértem újat mert nem akartam az időt húzni a kirakásokkal. Minden aratás után, rögtön malmoztam és el is játszottam gyorsan. Nem volt szándékomban felhalmozni a játékot, mert annyira azért nem volt élvezetes. Egy 6mp-es kirakásom is volt, ez a siker a véletlen műve:D le is mentettem rögtön emlékbe. Komfortban nemesített hagymával csináltam pár kör vetést a röpik miatt, éjszakára pedig kb olyanokat vetettem mint amiket már írtam is. Soha nem vettem,és nem is veszek kosarakat! Egyszerű átlag kisgazda vagyok és most várom a következő ismertetőt! Legközelebb vakond Valter a nagy tervét egyedül fogja végrehajtani. Vagyis egyedül dolgozik meg és randizik majd a kiszemelt szerelmével. :D Magára hagyom ŐT a nagy tervével. További szép napot kívánok neked és mindenkinek!!

Utoljára szerkesztett: 20.2.19
    Fatther, jófarmerlány, Arwen69 és 10 más kedveli ezt.
  3. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Szia Réka!
    3-3 tárló van, fejlesztései folyamatban, van ami már fullos. Én soha nem termelem le előre az egazt. Mindig igazítom a növ-röpi arányt.Ez mostanában elmaradt.
    Éjszakára nem a liliomot teszem, ezzel csak a "gyors röpit akarok" gyártani. Mondom nem lett volna gondom a röpikre ha időben kapcsolok és este hosszút vetek.Megszokás: enövényből is jön elég röpi:) Nagyon jól adta a tarlórépa, tárnics kezdésnél a röpit. És onnantól néztem el. Amikor meg kapcsoltam
    akkor már késő volt. Hiába adta reggelente a cukorrépa, sárkányfű 100 felett területenként a röpit olyan nagy a lemaradás itt a végén, hogy behozhatatlan. Szupi trágyázni meg nem fogok. Ez az én hibám, én néztem el. Csak az a szomorú, hogy már másodjára:( No de a kövinél már remélem oda fogok figyelni és nem csak úgy megszokásból fogok ültetni. UI: Azért megkérnék mindenkit szóljon rám időközönként: Orsi ellenőrizd a röpi mennyiségedet!! Biztos jól csinálod? Nehogy aztán megint meglepetés érjen:)))))

Fatther, jófarmerlány, Döbi65 és 8 más kedveli ezt.
  4. Dana64

Dana64 Haladó

És mégis kész lett ! :D Pedig egyet el bambultam az elején ! :p

Fuhur, Fatther, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  5. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Köszönöm a szerencsémnek, hogy a kérdéseimre gyors és precíz válaszokat kaptam, ennek köszönhetően, be érés előtt nem sokkal sikerült a megfelelő mennyiségű event növényt be kacsa katázni! Köszönöm Toma a válaszaidat!! SIKERÜLT!!!!!

6. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

Sziasztok! Ellentétben Veled, én éjszaka is arattam, 300 felröpiért 0 perceztem is. 12 órára érik be a gazom, mert 1 játék kell még a végéig. Soha többet ilyen eventet, igaz csak vasárnap este vettem észre, hogy az esőerdőben is lehet ültetni, de szerintem akkor se lett volna meg a röpi. Gratulálok, akinek sikerült, remélem fél óra múlva én is elmondhatom, hogy kész!

Fatther, jófarmerlány és Gio kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

63/1221 számomra itt ért véget ez az event VISZLÁT.....

jófarmerlány, Boccio71 és Gio kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szinte az utolsó pillanatban sikerült elérnem a "pizsamaosztást". Többszöri hosszú érésű növény ültetésével elértem hogy pótolni tudtam azokat a hiányzó felröpiket, amit a BP a plusz vetőterületen (esőerdő) nem tett lehetővé. Íme az elkészült kép az eventről : [​IMG]

jófarmerlány, Boccio71, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  9. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!
    Event kész ezen a farmomon is :)
    De jó hogy "bonyolultnak mondható" event jön pihiként holnap!

Kapára fel és az agyunkat is ki kéne üríteni. Vagy feltölteni? Nem is tudom, elfáradtam a sok taktikázásban, pedig ez nem is volt bonyolult ! Hajaj.....

jófarmerlány, Gio, Döbi65 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Az event elején csak a felhő, és a gyárfejlesztések megszerzését tűztem ki célnak. :)
    De miután megkaptuk a plusz kapálási lehetőséget az esőerdőben, újra átszámoltam a dolgokat és megcsillant a remény, hogy lehet nekem is mocsárciprusom, merthogy úgy ahogy voltam és vagyok, "mezítlábasan", kosár és bónusz nélkül is végig lehet vinni, némi többlet szuper trágyázással (főként a nullázás miatt, de tettem egy kört komfortosan is), amit viszont folyamatosan termelnek a mamutok. Most is csak a turbókat raktam vissza a menübe, ezzel is felszabadult egy kis hely az eventgaznak, a szuperok meg a KK-k a raktárházakkal egyetemben kint maradtak.
    Eredményes lett az átszervezés, mert mindhárom farmon végigmentem a jobb oldali sávon. :D
    https://kepkuldes.com/images/f14a0f79b5167882ceb5b83030f986f2.png
    A minijáték is tetszett, főleg az, hogy az X-szel az éppen használatban levő malomtermék elvesztése nélkül lehetett kérni új kiosztást, amivel spórolni lehetett a letermelendő event gazzal és röpivel. Ennek ellenére kettőnél is elméláztam az időt az elején így lettek 17 pontos találataim is, ezért azoknál nem 80, hanem 81 minijátékkal lett meg az 1600 pont. :)

Drukkolok mindazoknak, akiknek a véghajrá még hátra van, és gratula a végzetteknek!
    Találkozunk holnap a Gyógynövényes mágusnál! :D:inlove::inlove:

jófarmerlány, Arwen69, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

meg lett ! el se hiszem. :)

12. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Én ezen a farmon 73 játékot játszottam le, a másik kettőn zanzivál, -róka01- ott 68 játékot, kosár vásárlása, és bónuszok nélkül,

genka53, jófarmerlány és Gio kedveli ezt.
  13. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! A tegnapi taktika bevált, néhány kört kellett csak 0 perceznem, így fullos az event!

Döbi65, genka53, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  14. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Sikerült befejezni!

Gio, genka53, Döbi65 és 2 más kedveli ezt.
  15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Miután szerelmes Valterünk megvalósította nagy terveit, a csevegőt bezárjuk.
    Reméljük, hogy mindannyian sikeres eventet tudhattok magatok mögött.
    Köszönjük a részvételeteket, találkozzunk a következő event csevegőjében!

Gio, genka53, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.