Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mikor tudjuk meg a titkok nyitját ? :D:inlove:

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem a kalauz időben észreveszi és letessékeli a vonatról, ha odatévedne :)

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 3-as 10-es felszereléses ládás felhőnket már ismerjük... azt hiszem;)

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Az csak jó, ez azt jelenti, hogy ez a Havas felhő valami teljesen új lesz :)

peter1022, -Holdfeny-. és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Annyi felhő van , hogy én már belezavarodtam , mi a 3-as és 10-es felhő ? :cry::inlove:
    Mik fognak róla potyogni ? Farmaranyfák ? :inlove:

peter1022, ildiko44 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Ládák száma: Felszerelésláda 3. és 10. Igaza van Hajninak ez a felhőjóslat az eventeshez tartozott. Már lassan 2.-szor is beérik nálam.

CsakJucinak12, peter1022, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

És ha más felhő is adni fogja ? :inlove:

peter1022, ildiko44 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csórikám úgy belefáradt a mostani eventbe, hogy ingyen oda adja a felhőt. :D ;)

9. -gyöngy-581

De optimista vagy xD:cry:xD, remélem nem fognak pénzért csak ládát adót ránk sóznixD:cry:xD
    No ettől nem hiszem, hogy nagyon gyarapodnál amit ingyen kaphatsz a játékban/ból/tól xD;)xD... Azt a toldalékot használod amelyiket csak szeretnéd nem fukarkodtam vele

10. HéricsBáró

Lehet észrevették , hogy valaki ládákat gyűjt , és rájöttek miben van a pénz .

peter1022, mamszi5107 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Azt hiszem Tp bónuszt várhatunk tőle...;)

peter1022 kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Már csak rackó dekor tulajdonságai hiányzik , és nyugodság van erre a hónapra .

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Ezen ne idegeskedj... gyanítom a szokásos lesz;)

peter1022 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Ma láblógatás lesz ? :inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Részemről biztosan;) De ez oly annyira nem hír és nem pletyka...:wuerg: Hogy inkább megyek kapálok a horror kertbe;)
    Arról tudunk már valamit hogy a következő teliholdas nyitásra illene e készülni?:music:

peter1022 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Unatkozol indíts mezőgazdasági oktatást az állatoknak:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

A gazdálkodás kemény munka – és különösen kemény munka a betakarítási időszakban!
    Készen állsz az összes állat mozgósítására, hogy időben megkapd a finom termést?

Segíts Gerrynek kiképezni négy állatot, hogy mesteri gazdálkodóvá váljon, és nagyszerű jutalmakat nyerj.

Kattintsa gombra az első jelölt köszöntéséhez. Add hozzá a többieket, amikor csak akarod!
    A feladat teljesítéséhez és a jutalom megszerzéséhez az állat képességpontjainak meg kell egyeznie a növény képességpontjaival.
    Tipp: A feladatokat sorrendben kell feloldani!
    Három készség létezik: vetés, metszés és betakarítás.
    Gyakorold a készségeket a megfelelő mezőn úgy, hogy ráhúzod az állatot erre a mezőre!
    Szállítsd be a szükséges elemeket, hogy működjön.

Szép munka, ha elvégezted amit a feladat kért, a kedvenc állatod készségei javultak.
    Edzés után elfáradt, ébreszd szuper kajával vagy gyümölcszsákokkal.

Tipp: Csak teljesen ébren lévő állatokat képezhet ki.
    Tehát győződj meg róla, hogy egyikük mindig készen áll, és most élvezd az eseményt. Legyenek tiéd a csodás jutalmak!
    Ez az event november 9-én fog kezdődni az előzetes naptár szerint.
    Volt már hasonló eventünk, talán ehhez fog hasonlítani?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bevezetés-a-farmmunkába-2022-április.22364/ ?
    Ebben az eventbe a molomtermékhez eventnövény és bahás gyümik voltak szükségesek.
    Most is szükségünk lesz rá?
    Ebben az eventben felhős lesz az idő vagy hasonlóan a linkhez +-os dekorokat fogunk kapni?
    Az ültetés most is a két fajta éghajlaton fog történni?
    A nyereményekről tudnál nekünk súgni valamit kedves Merilin?

Utoljára szerkesztett: 29.10.22
  17. -Holdfeny-.

+ os dekorok mellé kapunk múzeumot? :music:
    Tudjuk már milyen tároló érkezik?:music:

peter1022 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Erre a kérdésre, bár nekem címezted, remélem nem tőlem vársz választ?:oops::music:

Én nem hiszem, hogy örülnék egy olyan raktárháznak ahová különböző érésű +-os dekort lehet betenni. Nem lehetne aratni. Egy sima dekortárólónak jobban tudnék örülni, mint a bónuszt adókat estleg különböző tulajdonsággal raknánk be, bár vannak egy formák is, de az áthelyezéshez törölni kéne azokat. A törléssel pedig elvesztik adakozó tulajdonságukat, ha azok meghatározott számban arathatóak .

HéricsBáró, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

A mese kapcsán merültek fel benne a kérdések...:music:
    ÖÖÖÖ igazából sima múzeumra gondoltam... a sok új dekor mellé;) +-os -at én sem tennék bele...:wuerg:

peter1022 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Én pedig abban reménykedem, hogy a nyeremények nem követik az előző mechanikára épülő eventet.
    De erre sajnos én sem tudom a választ, majd, -ha Merilin nem súgna nekünk- akkor kiderül a hiviből, ha elolvassuk :)
    PS: Viszont a naptár szövege pontosan ez: "Új raktárház érkezik" Tehát valami olyan ami még nincsen játékban. Erre azt hiszem a legnagyobb esély a rémesen lehet, mert ott még nincsen manufaktúra. Ennek viszont ellentmond az, hogy a telihold időpontja nov. 29.-e Szóval nem tudom...:music:
    Tippem esetleg a múzeum a bahára?

Utoljára szerkesztett: 29.10.22