Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Szomszika

Szomszika Rutinos

Hamár...akkor nem lókoponya. Lovaknak nincs szarvuk. A szamaraknak sincs.
    PS: azért írtam a te posztodhoz, mert olvastam, és nem újként hoztam.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jé tényleg, erre nem is figyeltem, akkor ez egy szarvasmarha fajta lesz valószínűleg, bár a biológiai ismereteim a koponyákban eléggé gyengék..xD:cry:xD
    PS: Mi van az unikornissal?:D:music:

HéricsBáró és Szomszika kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az még olyan messze van... ki tudja mi jön még addig:music: 1 új állat miatt tuti nem állnék neki...:p
    xDxDxD Na már van szarvtalan marha... ugye a tehén... most majd lesz szarvas is:p

peter1022 kedveli ezt.
  4. Szomszika

Szomszika Rutinos

Az ünikornis egy cukiság. Épp most ment Narniába Aslan után. Egyébként ha tényleg megfordítjuk a kérdező személyét, akkor a bölény, jak és a szarvasharha (tehén) jöhet számításba a szarv formája alapján.

peter1022, -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Tudod, hogy ez egy őrült farm:p Simán befér az unikornis is... A terménye vajon mi lesz?:music: Talán szivárványxDxD:pxDxDMini-Event - Páncél Panni vásárlási akció - rövid időtartamban | Farmerama HU
    Akinek szüksége van rá.... most vehet;)

Utoljára szerkesztett: 27.2.23
    stb_farmer kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Azt hiszem megtaláltam a szomszédajándékozás dekorját. Elég picike, de azért látszik. (Nem is olyan pici :D)
    Üdvözöljük a szomszédajándékozási eseményen! Ez az esemény minden nap két különleges ajándékot kínál – küldjed el az egyiket a szomszédaidnak, hogy kifejezd elismerésedet és dobd fel a napjukat. Légy jó szomszéd!

Sajnos a dekor tulajdonságairól semmit sem tudunk, így várjuk Merilin súgását róla, ha lehetséges.

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Kicsit a karácsonyt idézi:music:

peter1022 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jujj , de izgi minden .
    Renzó hoz új dolgot ? Vagy ki lehet váltani újból ?
    Mi lez az új titokfa , és lesz valami meglepő tulajdonsága , vagy a Völgyben landol ?

Amikor ez a dekor hatni fog :
    • Tenyésztési témájú event

Az alábbi dekorok nem tehetők ki a házikedvencek futtatójába akkor sem, amikor bónuszt adnak.
    Neve
    .....................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék 2023.03.16. 14:00 - 2023.03.23. 14:00 közöttKihelyezhető
    Onesie szuvenír[​IMG]2.23:002.0001xKacsa Kata szupertrágyája
    + 10%-kal csökken a terményes ólak érési ideje 6 órán keresztül
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama ültetvény, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Világító torony

maszilva, macska49, Szomszika és 2 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szerinted rátenyerelt a takarító néni a gombra? Ennyi minden egyszerre mindez holnapra? xD:cry:xD
    1. Páncél Panni vásárlási akció - rövid időtartamban
    2. Szupertrágya és Kacsa Kata szupertrágyája akció! - most érkezett hír
    3. Szuper akciós nap!
    4. Baby, baby boom akció!
    5. Szupertáp vásár akció!
    PS: Lesz pár új neon szalamandra ólam holnap azt hiszem :inlove::inlove::inlove:

HéricsBáró és peter1022 kedveli ezt.
  10. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Ez a koponya lehet tehéné (annak is van szarva!) vagy bölényé is. Majd kiderül.

-gyöngy-581 és peter1022 kedveli ezt.
  11. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Azt álmodtam, hogy búvárkodás közben némi régi pénzt, valamint aranyat, korhadt ládákat, fatörzseket találtam... Az álmom végére bárányfelhők gyülekeztek össze egy vonalban. Egy kedves kisfuvola-qvartett ébresztett fel a legmélyebb álmomból.:music:

Ezután kinyitottam az idézőkönyvemet, olvasgattam, lapozgattam kicsit... majd körbenéztem a szobámban, és elképedve fedeztem fel, hogy amíg aludtam, valaki az asztalomról ellopott néhány szem illatos őszibarackot...:(

Volt ott még az asztalon egy számomra nagy ajándék egy kedves baráttól, aminek nyoma veszett, így hajszát indítottam utána.

Ki járhatott nálam, amíg én aludtam? -.- Talán csak nem a tavaszi sárkányom volt a tolvaj?

Nyomokat keresve kinéztem a házam ablakán, ekkor láttam, hogy a teraszomon valaki 2 balkonládában 1-1 kis csemetét hagyott...

Megörültem nekik, legalább lesz mit nevelgetnem.

maszilva, Kincső52, jucus100 és 23 más kedveli ezt.
  12. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok, jó reggelt.
    Ma 10 órától 22 óráig 1 tápos tenyésztés lesz.
    Tudjátok mit tenyésztünk márciusban, mit / milyen kategóriájú állatokat érdemes ma a szerelemkuckóba berakni?

Utoljára szerkesztett: 1.3.23
    .barbi1., Kuzdern, ~cicus~ és 5 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)
    Ez a barack alpesi származású volt? Én nagyon szívesen adnám bárkinek aki kéri a termésemet :), van belőle bőven, és még termelhetek is mellé, ha mégis kevés lenne :)

14. -Holdfeny-.

Szép lenne... ha azt kellene használni valahova... Mondhatni csoda;)

.barbi1. kedveli ezt.
  15. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Sziasztok! Sohasem olyat kér amink van.

16. HéricsBáró

Szerintem a legegyszerűbb : A február 28 napos , és hó végén döbbentek rá , és bekell hoznia 3 napi bevétel kimaradást .

17. -gyöngy-581

Ha 28 napos akkor holnap újratöltik a pengős boltot, tehát lehet újra vásárolni a megújuló készletből :)

csillaglili55, Samborg, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Holnap már tudjuk kérdezni , hogy mi lesz a következő hónapban party pörgetés nyeremény , pedig még véget se ért .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ha már előre szeretnénk rohanni, maradjunk azért a földön, nem kell nagyon elrugaszkodni, rögtön a magasba... :music:

Azt hiszem, tudom ki volt az őszibaracktolvaj... megtaláltam a nyomait a kis piszoknak. Ma késő este megint meglátogatott, de éber voltam és kiszúrtam őt... megint nézelődött a pultnál, hogy vegyen -e róla valamit... elképzelhető, hogy ez a törzshelye már... Kíváncsi lennék rá, vajon maszkabálból tévedt ide???;)

A hajszát az állítólagos nagy ajándék után (amit egy kedves barátomtól kaptam) egyelőre leállítottam... úgy néz ki, mégsem ér annyit, hogy hajkurásszam.:oops:

Samborg, maszilva, Kincső52 és 5 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin!
    Erre én is nagyon kíváncsi leszek :):D
    PS: Aludtam rá egyet és azt hiszem rájöttem, hogy ki volt a tolvaj nálad :) Mosómedve járt és dézsmálta meg a barack készletedet.

Utoljára szerkesztett: 1.3.23
    jucus100, Samborg, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.