Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A naptárban még utalás sincs kifejezetten a gyopárvölgyre.... :music:
    Szédítő a magasság;) De jó!

peter1022 kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ismét tetszik a grafika!
    Engem most nem a rózsaszín fogott meg.
    Hanem a sárkány! A japán sárkányoknál nem mindegy a színük. Sokszor látok például sárkány tetoválásokat különböző színekben, alakbeli változatokban úgy, hogy a tulajdonosnak fogalma sincs mit, vagyis kit tetováltatott magára és mennyire el van rontva az egész, és ezt egy életen át viselheti.
    Ebben az eventben Fuku ryu-t látjuk. Róla tudni kell, hogy a színe a földet és életet szimbolizálja.
    A grafikus választhatott volna más sárkányt is, de Fuku ryu kimondottan szerencsét hozó sárkány, így a grafikus rajzba foglalt üzenete a játékosoknak, hogy sok szerencsét kíván az eventhez!
    Fuku ryu nevét bővítve, gyakran adják a japánok halász hajóiknak, a szerencsés jó fogás reményében.
    Beazonosításnál mindig először a lábukat kell megnézni. Ha 3 lábúja van egy sárkánynak akkor az japán, ha négy akkor koreai vagy indonéz, ha 5 akkor pedig kínai sárkánnyal találkoztunk. Ezek után már a színeknek megfelelően tudjuk őket azonosítani. De minden színnek más más jelentése van. Számomra lenyűgöző, hogy a grafikus ezekre a részletekre is figyelt, nem csak rajzolt valamit. Körülbelül ilyen profizmust várnék el a játék készítőitől is minden téren a játékba. Mert lehet így is dolgozni!
    :)

zsoxxya, Kincső52, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :)
    "Fuku ryu kimondottan szerencsét hozó sárkány, így a grafikus rajzba foglalt üzenete a játékosoknak, hogy sok szerencsét kíván az eventhez!"
    Én pedig a grafikusnak kívánok hosszú és boldog munkásságot, bőséges alkotást, hogy még sokáig gyönyörködhessünk rajzaiban :( :inlove::inlove::inlove:.
    Engem is megfogott a sárkány alakja, szívesen repülök vele együtt :D:D
    Köszönöm a kiegészítő infókat a sárkányokról, még nem hallottam róluk, hasznos volt:D:inlove::D

zsoxxya, barbi021951, peter1022 és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Nálunk a Királylány:inlove: asztala a tetoválás tervezés...:music: Sárkánynak meg itt vagyok én a családbaxDxDxD
    A Grafikusok rendszerint szépet alkotnak...8) Bár ha szépségre vágyok kifejezetten akkor nem a farm az első amit célba veszek...8)
    Kívánok sok sok sárkányt és szerencsét magunknak;)

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Itt a baha event neve a naptárban : Aquanautica elveszett városa

Itt a naptárban
    • tenyésztős event neve a naptárban : Vadon élő állatok világa
    • Bubble event - újfajta mechanika : Esemény szerelőkkel a Birthday Bakes rendezvényről

barbi021951, peter1022, kidmama és 2 más kedveli ezt.
  6. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Az idézőkönyvemben megnéztem. A menetrendet még nem látni..

Egymásikat viszont elcsíptem:

Jelenleg úgy látszik, Dél-Afrikából érkezhet egy ritka faj, és érkezik fejlesztés a vöröses árnyalatúhoz.

Ma-Hü-Teá

1 lesz, elvileg 6 függönnyel. Akár napi 2x is eshet róla egy igazán egzotikus ládika, és ha minden függöny a helyére kerül, akkor 3 db magyar nőszirom értéke lesz %-ban.
    Szotyiból 6-8-12 fog kelleni elvileg.
    Úgy látom, hogy az égi áldással hetente jöhet 11-es és egy 2-es ácsolt, meg egy L-es méretű...

PalMa, barbi021951, peter1022 és 11 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)
    Köszönöm szépen a válaszokat :). 75 % nem olyan rossz, örülök neki. A ládák adományai sem jönnek rosszul, bár az égi áldás egy picit hosszúnak tűnik, de kárpótol a dekor :)
    Repülésre fel, mindenkinek jó szelet kívánok hozzá:inlove:

peter1022, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Szia
    Ha már tudjuk , hogy Ma-Hü-Teá , akkor mit fogunk tenyészteni Júniusban ? :inlove:

barbi021951, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Nahát változik a kódolt nyelv;) Reméljük valami újat....

peter1022 és varga1234 kedveli ezt.
  10. Goran

Goran Fórum bárója

Na jó, de mi az a Teá? :eek:o_O:oops:

barbi021951, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia!
    Teliholdas állatok :D
    Megoldókulcs a rejtvényhez: Madarak (ma), hüllők (hü), teliholdas állatok (Teá)

PalMa, stb_farmer, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  12. Goran

Goran Fórum bárója

ÁÁÁÁÁÁ, köszi, az előző kettő egyértelmű volt, de a harmadik kifogott rajtam, úgy is mondhatnám, hogy tudtam, csak nem sejtettem :DxD

PalMa, barbi021951, peter1022 és 8 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Az ismétlés a tudás ANYJA:p Meg kell szokni az új rejt jeleket;)

barbi021951 és peter1022 kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én amikor olvastam, csak simán ittam egy pohár Teát. :D ;)

stb_farmer, barbi021951, peter1022 és 6 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Találtam egy másik dolgot . :inlove:Mit nem tudunk még ? :D

Cocktail Adventures

Vegetációfelügyelet

stb_farmer, peter1022, jucus100 és 5 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

A piac már megmozdult a terményeknél...:music:

peter1022 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Mi már azt hiszem mindent tudunk. Megnyugodtam, hogy nem káprázott a szemem és tényleg ott van a pádovai tyúk is a feladatsorban.
    Más állat képe viszont meg sem jelent nálam és ezt furcsálltam :D
    Az új állatokat nullázni fogom, ezzel ha jól emlékszem gyűlni fognak a nublon akkuk is, két legyet ütök egy csapásra, csak a tápokra kell odafigyelnem :) Lesz rá egy napom és egy éjszakám (remélem nem néztem el semmit sem a naptárban :) ). Azt hiszem kivételesen élni fogok a malom gyorsításával is :)

PalMa, stb_farmer, barbi021951 és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Az akciók kedveznek a játéknak;) A nullázást segítik;) Vajon mikor jön valami nagyobb akció?:music:

peter1022 kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Tudjuk már , hogy milyen nyeremények lesznek ? Azok lemaradtaka képekről . :cry:

peter1022 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Nálam is megjelentek a feladatsorok... Átlapoztam...:music: Néhány új fajta láda/mármint a nemrég bevezeett! de semmi extra...8)
    Viszont jó lesz kipipálni;)

peter1022 kedveli ezt.