Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lesz vissza a jövőbe event ? :inlove: Remélem az event nyeremény egy sport almamag lesz . xD:inlove:

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Azt, hogy már volt időutazás eventünk is.
    :)

PalMa, HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok :)
    Valószínű persze, hiszen én is később regeltem, mint a FA-fa mizéria volt a játékban, így nekem kimaradt ez az egész. (tudom, hogy Te nem erről írtál), de nekem ez jutott eszembe róla :) Sokáig nem is értettem azt, hogy miről is van szó... Jelenleg van 9 fám, én elégedett vagyok vele, örülök neki, hogy vannak :)
    Nem mind arany ami fénylik... :D Ezt a mondatodat azért gondold meg :)
    Még egy halk megjegyzés szerintem a kisfarmok regelésében Jancsika helyezése előkelő, de nem egyedüli, sokan vannak mások is akik csinálják.

Utoljára szerkesztett: 14.5.23
    jucus100, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Elég régen volt , mikor lesz újra ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. alex0824

Otthon a porszívóra köss rá egy jó erős kondenzátort, állj ki az esőbe amikor villámlik, kapcsold be, tartsd jó magasra a fémcső végét, markold erősen, a fogaid szorítsd össze, és várj. Ha sikerrel jársz akkor visszautazol 2017-be és akkor jövőre lesz az event! Ja még valami! Ha sikerül el ne felejts majd egy baglyot küldeni nekem, hogy mire számíthatok a farmon, fórumon az elkövetkező 5 évbe! Ez nagyon fontos!
    :wuerg::D

T.Annie23, vihence, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Elgondolkodtam rajta, hogy én vajon melyik eventet ismételném meg a sok sok közül ami az évek alatt volt... Egyet választani nem is tudnék, annyi kedves és jó event volt. Volt olyan amit a csevegő hangulata miatt élném át szívesen és volt olyan is aminek a háttértörténete, a grafikája stb. volt kedves nekem, és persze a nyeremények sem voltak rosszak.

Jancsikának pedig azt tanácsolom a tieid mellé, hogy miközben a csövet magasra tartva várja a csodát, nem árt ha a 112-t is hívja, elmeséli a tényállást, majd eldöntik, hogy milyen esetkocsit kéne a helyszínre küldenixD:DxD

T.Annie23, nagymami2, vihence és 7 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Én inkább nem event adatokat küldenék , hanem , hogy mikor kell tenyésztened .
    Mi lesz a következő tenyészállat ? Mit tenyésztünk Júniusban ?
    És ha kijön a mentő mit mondok ? Éppen egy rozsdás vascsővel nyúlkáltam az ég fele , mert szerettem volna megtudni , hogy a liba aki baltát dobál , mikor talál jobban célba ?

T.Annie23, vihence, jucus100 és 8 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt hiszem rövid időre zárt osztályos evented lenne;)

alex0824 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

A mit tenyésztünk júniusban elég fontos kérdés és viszonylag féltve őrzött titok, azt nem lenne rossz kikémlelni. Én ráját szeretnék, vagy lajhárt, de annak nem jó a PÉ-je, úgyhogy maradjunk a rájánál inkább:D:inlove:

Biztos, hogy a mentők jönnek ki?xD:inlove::cry:

alex0824, Nagyii58, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  10. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia!
    Valamikor réges- régen volt a keréken,....az elsőm onnan lett!!!:music:

maszilva, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Biztos fejest ugrottam volna a lefolyóba, ha nem találom meg. :D
    Köszi szépen!!

2013 ősze előtt rövid ideig kerek keréken is ki lehetett pörgetni. Ezen a fórumon sajnos erről nincs információ, ezért linket nem tudunk adni hozzá.

12. -Holdfeny-.

Rég volt:music:
    Kívánság tenyésztés leszxDxDxD Ki mit szeretne;)

alex0824 kedveli ezt.
  13. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Nem csillognak aranyosan... ne legyünk telhetetlenek.. :)

Látni... de új fát, ami a síneken zakatolna be hozzánk, nem láttam az érkezők között.. :(

Sali~*.*, alex0824, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

És olyan fát , amin szerszámok , vagy felröpik vannak ? Esetleg só cukor ? :inlove:

15. -Holdfeny-.

Ezekért kevesen vonatoznának:wuerg:

marcsi152 és alex0824 kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Mi lesz itt ? Új terület a dekoroknak ? :D Remélem , mert akkor kicsit szabaddabban tudnánk mozogni . :inlove:

nagymami2, jucus100, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  17. alex0824

Sziasztok!
    Első ránézésre is jól láthatod, hogy egy kivágott képrészlet lett a térképre ráillesztve, ami egy másik területről származik. Elég nagy a képpont eltérés és nehezen észrevehető, gyopárra jellemző grafikai hibák is vannak rajta. Ha a képrészletet jobban megnézed, akkor egy dombon álló alpesi épületről van szó, ami körül napraforgók vannak. Csak sejtésem és semmi több, hogy az épülettel majd a gyopáron lehet találkozni a mezőn, azaz dombon.

nagymami2, HéricsBáró, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Szóval csepegnek a képek... Jöjjön az ismertető is;)

alex0824 kedveli ezt.
  19. alex0824

Óvatosan, de igyekeznek ezt azt morzsolgatni.
    De őszintén megmondva szétnézve a nagyvilágban, fórumokon belül és kívül, kb annyi az érdeklődés a gyopár további fejlesztéséről, mint kb a coop-os akciós fogpiszkáló után. Nemzetközileg pár tucat játékoson kívül sokan úgy vannak vele, hogy ahogy esik majd úgy puffan. A decemberi, januári minimális érdeklődés is, szinte teljesen eltűnt az elmúlt hónapok alatt. Ahol írnak is róla, ott is inkább a farmos területek bővítése a téma, inkább azt hiányolják a csevegőkben nem a gyopár fejlesztését. Nagyon kíváncsi leszek miként változnak majd a csevegők a fejlesztés érkezése után. Az sok mindent elárul majd.

PalMa, nagymami2, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Jó lenne ha változna az egész fórum;)
    Azt gondolom, hogy ha valamire túl sokat kell várni, túl sok a hitegetés... valahol máshol sokkal előbb jönnek hírek amiről itt még beszélni sem lehet... akkor egy idő után természetes, hogy alábbhagy a lelkesedés...
    Bár a fórum hangulata nem feltétlen tükrözi a játék sikerességét... Sokkal több olyan játékosról tudok aki csendbe játszik... mint aki ír és panaszkodik...:music:
    Kíváncsian várom... a folytatást. Én még látom benne a jót, a lehetőséget... :inlove: