Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    Szerintem a vihorászó hiénát meg lehet szerezni a kövi/fagyis eventben is;)
    Még jó , hogy reggel megírtam és most látom nem küldtem el:)
    Hiába na, új sajtos süti receptet próbálok ki;)

genka53, PZoli64, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  2. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Köszönöm hogy bevetgette!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igazából, mindegy honnan kapjuk... eventből vagy szezonból... Jöjjön, s gyarapítsa a gazdaságokat!:inlove:

semmirevaló kedveli ezt.
  4. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok gazdák! Nem lesz 1 tápos tenyésztés? Vagy csak én értelmeztem rosszul?!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az Hétfő este 10-ig volt.
    De brutálisan nagy az aláírásod, ezért a modik szólni fognak.

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kedves Merilin!

Ma időlegesen elbúcsúzunk a Teliholdastól. Kérdezném, ha szabad és van már a könyvedben valami róla, hogy amikor visszakapjuk júliusban a területet eventtel kapjuk meg, vagy csak simán a megszokott 24 órás nyitva tartású lesz?
    Tudnál ebben segíteni nekünk?

aida2330, HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos nem láttam semmi biztosat az idézőkönyvemben. :wuerg:
    A figyelmemet elvonták a csicsergő madarak, akik a megvilágított terület felett repültek el... ha jól értettem, azt csipogták, hogy talán nemsokára még színesebb lehet ott az egyik állatfaj... De túl magasan szálltak, az is lehet, hogy félreértettem.

vihence, maszilva, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)
    Köszönöm szépen a választ :)
    Kíváncsian várom a következő alkalmat :)

aida2330 és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Ha a színesedés, egy tápos akcióval jön.... akkor nem lesz gond;) Tudunk haladni...

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    A sok karú is színesedni fog ? Davy Jones bedurvul ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Merilin azt írta, hogy még színesebb lesz :) Vagyis már talán színes valamennyire, ha igazat énekelnek a madarak :)

Ez jelentheti azt is, hogy folytatják a már megkezdett zombiszínesedést, de lehet, hogy azt, hogy egy teljesen új állat fog színesedni, viszont őszintén szólva én ezt nem hiszem.. :music::D

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Merilin

Szia!

Körvonalakban látszódik már az idézőkönyvemben... a növények gyűjthetnek tapasztalatokat, akár naponta. :)

HéricsBáró, Sali~*.*, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Kedves Merilin!

Köszönöm szépen! :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Köszönöm!

Kérdezném.... a dekor sorozatnak lesz mindenre vagy dekorra ható eleme?

aida2330 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Júliusi új event lesz?

Farmerama az éterben?

Talk show műsorvezetője, Lionel meghívja Önt a Farm Studiosba.
    Vessen egy pillantást a show-biznisz elbűvölő világába, és élvezze a leghíresebb FARMERAMA TV-műsorokat!

Ültess filmvirágokat,[​IMG] gyűjtsél alkalmazotti jelvényeket, hogy reflektorokat és mikrofonokat
    készíts a malomban. Mutasd az időt! Végezz el egy feladatot egy tévéműsor beállításához. Ha egy feladat befejeződött, ideje továbblépni a következő adásra. Megkapod az összes műsort? Teljesen beállítottál egy tévéműsort? Szép munka![​IMG][​IMG]

Most készen állsz a hihetetlen fődíj felszabadítására. Jó szórakozást hozzá!
    Matrica: [​IMG]

Eventkosarak:

Megnyerhető dekorok: [​IMG][​IMG][​IMG]

Hasonló eventünk volt: https://board-hu.farmerama.com/threads/illúziók-cirkusza.22491/

Merilin kedves a mese szövege valamilyen hihetetlen fődíjat emleget :) Tudnál nekünk súgni valamit róla, hogy mi lehet az?

Utoljára szerkesztett: 21.6.23
    genka53, CsakJucinak12, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Mostanság ezek az oldalfalas dekorok a divatosak:wuerg: No de majd a tulajdonságuk lesz lényedes... vagy inkább a felhőé amire rakhatjuk őket;)

17. icaoze

icaoze Utánpótlás-írogató

Kedves Merlin én mivel uj vagyok nem voltam itthon orvosnál töltöttem a időm azt teretném megkérdezni most mit kell ultettni mert tegnap még fagyiról vólt só köszönöm a válaszodat icaoze

18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Kérlek, az eventismertetőt olvasd el! Fagyis álmok az event neve. Azt keresd!

Jó játékot kívánok!:) [​IMG]

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A mai frissítés a következő hibákat tartalmazza:
    • Fa kivágásakor nem ellenőrzik a zöld üzemanyag készletkapacitását.
    • Az alpesi fák és növények ültetésére szolgáló gyors mód nem működik.
    • Az alpesi termények válogatása a vetőmag táblázatban nem működik megfelelően a segédmunkásoknál.
    • A gyártóállomáson egy legördülő menü jelenik meg még azoknál a cikkeknél is, amelyekhez eddig csak egy típus áll rendelkezésre.
    Ráadásul tegnap óta egy olyan probléma is kijavított, ami miatt az Alpokban hosszú idő után nem lehetett átállni a második felületre, és a rakodás mindig 100%-on ért véget.

-----------

Sziasztok gazdák!

A
    játékban ma a következő hibákat javították ki:

• Favágáskor nem ellenőrizték a zöldtüzelőanyag-tároló kapacitását, és amikor elérte a határt, a fát nem lehetett kivágni.
    • A gyorsleszállás gomb a vetés menüben nem működött.
    • Fix válogatás a gazdasegéd „Kertészsegéd” ültetési ablakában (szint szerint).
    • Eltávolítottuk a legördülő gombot azoknál a tételeknél, amelyeknél kevesebb, mint 1 elérhető egy kategóriában.
    • Néhány teljesítménybeli probléma kijavítva.

Egy macinál erősebb lesz ?

genka53, alex0824, SzuperTájfun és 2 más kedveli ezt.
  20. Merilin

Szia!

Ez inkább még júniusinak tűnik számomra, legalábbis az idézőkönyvem szerint még ebben a hónapban elindul... :)

Ellenben lesz olyan esemény, amely egész hónapra lefoglalhat bennünket egy kicsit, amennyiben van időnk és lehetőségünk naponta belépni a játékba. :)