Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :)

Elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha bevezetnék a piacot és nem tudtam 5-ről 6-ra jutni magammal... szerintem a gyopár játékstruktúrája egyszerűen alkalmatlan arra, hogy piacozni lehessen.

Valószínűleg igazad van és egyszerűen reklám, bár őszintén szólva a tárgykereséstől nem fog megjönni a kedve a gyopárral való játékra senkinek sem. Ez persze csak az én véleményem és gondolom nálam okosabbak találták ki a reklámot.xD:D

2. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Szia.
    Én egy kicsivel közelebb tudlak vinni ahhoz, mennyire vonzó is az a gyopár a még nem részt vevőknek. Mármint nekem de lehet, hogy sokan ilyen helyzetben vannak.

Mint írtam többször, bő másfél éve jöttem vissza a játékba és azóta mindennel foglalkozom a farmon aztán ekkorra csillagból így állok: 0

(98-as kisfarmot indítottam újra tavaly januárban most 236-os szinten állok, igen sok g.körit végeztem el csillagokért (is) )

Ma jutottam oda, hogy kiváltsam a tölgyön a helyet az 1 db Panninak. De mielőtt megtettem napok óta gondolkodtam rajta, hogy oda tegyem-e vagy trágyadomb növelő....víz....valami jó kis terményes fa....bájfa...stb, stb, stb. Még sokáig nem tudok a gyopárral foglalkozni és hihetetlenül nem is érdekel. Rengeteg dologgal tudok időt tölteni a farmon kedvemre minek az, hogy még többet itt üljek?! Amit közben tőletek a kezdetektől olvastam a gyopárral kapcsolatban na az meg egyenesen taszított nem, hogy inspirálna.

Ezért aztán úgy gondolom azok gyopároznak inkább akik végig játszottak és csillag, Ab, Fp, stb dömping van a farmjukon szinte adta magát, hogy kiváltsák az újat mert mit is kezdtetek volna a túltermelt javakkal?!

Ha a jövőben megpróbálnák a farmeramát a gyopár irányába terelni na, az lesz a végső szakítás - részemről. Mert ennyire nem érdekel.:) Persze ehhez azért a farmot meg el kéne lehetetleníteni, hogy átpártoljanak a játékosok. De ettől nemigen félek, mivel így is állandóan problémák vannak.

Pár perc múlva szerkesztve: természetesen ha a gyopáros olyan volna, hogy kezét lábát töri érte mindenki össze dógoznám ám én is a csillagokat hamar. Mert Csp-m aztán nekem is van!xD

Utoljára szerkesztett: 1.9.23
    fankostepsi, edina242, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, GABIka!
    Én abban bíztam, hogy ezt az eventet sem találják meg, nemhogy a tárgyakat. :D

fankostepsi, genka53, aida2330 és 9 más kedveli ezt.
  4. Kijelentkeznél

Kijelentkeznél Fórum-zöldfülű

Szia ! Köszönöm szépen!:)

alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én úgy gondolom, hogyha egy új projekt nem hozza az elvárt számokat, akkor egy másik régebbi vonalon kell a fejlesztéseket magasabb prioritásba helyezni. Remélem, hogyha valóban nem hozza a számokat a gyopár, akkor visszakanyarodnak a farmos rész fejlesztéséhez, illetve a farmos események vonzóbbá tételéhez. Már csak azért is, mert magát a farmot egy új játékos is azonnal használhatja, tehát első perctől bevételt generálhat amint valaki regisztrált a játékba. Ez viszont a gyopárról nem mondható el. Ahogy írtad , a gyopáron azok tudnak játszani, akik már régóta kapálnak, na de még azok közül is sokan meggondolják, hogy mit miért áldoznak be, így a régi játékosok között sem osztatlan a sikere ennek a területnek.
    :)
    Teljesen értelmetlen lenne farmos javakat, amit el lehet adni a piacon, beszállítani a gyopárra, hogy ezekből fatermést, növényt termeljünk , amit eladjunk a piacon! Na meg ki lenne, aki a megrendelők helyett a piacon értékesítené a megtermelt javakat.
    :)

zsoxxya, fankostepsi, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, alex!

Valamikor le kell ülnöd velük és próbáld meggyőzni őket, hogy letértek az útról. Akkor talán felemelnék a fejüket és mást is látnának. ;)

7. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Én kiváltottam a Gyopárt de minek. Nekem egy nagy káosz az egész és nincs kedvem 2-3percenként lesni és aratgatni a megérett dolgokat. Szerintem jobb lett volna a Farmot fejleszteni, tökéletesíteni dehát magasról tesznek rá hogy mi mit szeretnénk.

sanci67, fankostepsi, edina242 és 14 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A Gyopár az más mint a farm;) Ha az 50. szint után esetleg jön majd a napraforgó domb 2:music: vagy bármi ami támogatja a farmos haladást... az jó lesz;) Itt a lényeg, hogy a pár hónapos gyorsan Tp szempontból csúcsrajáratott farmok ne tudják kiváltani...8)
    A játékban töltött időt támogatja;)

Merilintől Kérdezném... : Még az idén történik valami a Gyopáron? Vagy el kell érni a 35. szintet az első fecskéknek? s csak utána lesz új információ....

9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én meg alig várom, hogy legyen valami hír az újabb gyopáros területről, vagy újabb szotyi dombról. Igaz, hogy olyan állapotban van a játék, hogy már az eddig bevezetett plusz területek mellett, már rizikó a régebbi meglévő teliholdas területeket a játékba megnyitni, vetés aratás céljából. De úgy érzem, csak kellene még pár új terület, legalább végre pontot rakna a történet végére!
    Na meg olvashatnánk folyton, hogy
    :D

zsoxxya, sanci67, fankostepsi és 19 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm szépen a mosolyt amit most kaptam tőled. :D:inlove::D

11. -gyöngy-581

Más:
    Térjünk vissza a tárgykereső eventhez:

A nagy hajsza XII.

megszerezhető/megnyerhető dekorok:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

lovardatanya, Kincső52, jucus100 és 5 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De , ha már lenne gyopár piac , akkor legyen igazán gyopáros . Mi épitsük fel a piacot szerszámokból . Fogyjon már az is .

13. PapaMangó

PapaMangó Járnitanuló

Én egyáltalán nem foglalkozom vele....

14. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Lesz új ágacska Jancsi és Juliska növénykéjéhez, az állataink számára lehet hasznos, de úgy látni jelenleg, hogy csak majd' kétnaponta.

A nyeremények között láttam kis fuvolákat is, és egy szuper zöldszínű óriásfát is, extra kivitelben. ;)

macska49, lovardatanya, Kincső52 és 15 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)

Köszönöm szépen a súgást. Egy picit még kíváncsiskodhatom? Az óriásfát alap kivitelben is megkapják az ügyesek akik teljesítik a feladatot, vagy csak a extra kivitel lehet az övék?

lovardatanya, Kincső52, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Szia
    Az állatoknak a zöld csíkra , esetleg többen lesznek , vagy hamarabb kellnek fel ? :inlove:

cicimsincs és aida2330 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szia!

Ez már megint túl szépnek tűnik;)

Kérdezném... E hónapban jön e olyan fejlesztés a gyopárra ami hivatalosan látható? Pl 20-20 küldetés formájában?

cicimsincs, aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Kérdezte már valaki ezen a héten , mi lesz a legújabb szomszád aji tulajdonsága ? :inlove:

19. -Holdfeny-.

Reméljük csak a neve lesz enyves.... és nem fosztogatja majd a pajtátxDxDxD

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ha a deszkához való jutást javítanák, talán még érdekelne is.

zsoxxya és alex0824 kedveli ezt.