Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szóval jön valami aminek nem kicsi a lába... - mert ugye a ha kicsi lenne elsüllyedne a hóban/homokban...:music:

Valahogy úgy érzem ez nem lesz hűűűűűha tojás...:oops: Jön az ismertető és majd kiderül nyílik e a pénztárca;)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És tudunk venni sokat ? :inlove:

alex0824 és PZoli64 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Vol olyan, hogy sokat tudtunk venni egy fajtából?:eek:o_O Egy új tojás esetében:oops:

4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,

Szeretném kérdezni, hogy erről a hollyday eventről lehet vmit tudni?
    Köszönöm :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt kezdjél elolvasni és olvass végig minden hozzászólást ami erre vonatkozik :) /katt az zöld itt szócskára/ A hozzászólások és a képek a hollyday eventről szólnak pletykaszintjén :)

alex0824 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Ez a három matrica a Holiday event megnyerhető matricái lesznek a pletyik szerint :)
    Miért hoztam ide őket? Nézzétek meg a harmadikat. Tiroli viseletbe öltözött madár. Vajon miért tartották fontosnak egy matricán is megörökíteni? Hogyan fog kapcsolódni a gyopáros játékunkhoz? Abban reménykedem, hogy az apróbb nyeremények között megjelennek a gyopáros megvásárolható kellékek, a különböző érésgyorsítók, termésszaporító, a cukorka, ATP, stb.​

7. -Holdfeny-.

Ha megjelennek... akkor mindenkinél? vagy csak a Gyopáros farmokon?:music:

8. -gyöngy-581

A szezonban válogatva jelent meg? Miért gondolod, hogy egy társasjátéktábla válogatni fog a farmok között? Én elég nehezen tudom elképzelni a szelektív nyereményeket, ha lesznek egyáltalán.. De holnap a számításaim szerint úgyis kiderül ha elolvassuk az ismertetőt.

alex0824, Kuzdern és PaySkin kedveli ezt.
  9. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Amúgy ez érdekes, mert én ezt furcsálltam a szezonban, hogy mindenki ugyanazt kapja, míg a múlt hónapban a napi ajándékoknál szelektálva volt! Ha már a gyopárt erőltetni szeretnék, logikus lenne, ha mindenkinek adnának gyopáros ajándékot ösztönzésként, ha az a jutalom valamikor, vagy valamiért!

Elnézést az offért, tudom, ez nem csevegő!

10. -gyöngy-581

Szia!
    Nekem is ez a véleményem és ez a topik is csevegő, ha a várható eventekről és az első hozzászólás betartásával írunk. Így bátran írd ide a véleményedet máskor is csak figyelj rá, hogy milyen témában stb írsz :)

alex0824, PZoli64, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Van akinek sikerült feltörnie az új és Merilin szavaival élve nagyon kemény tojást:

Kár, hogy a törés túl apróra sikerült elég nehéz meghatározni, hogy mi is van a tojáshéj alatt?

PZoli64, alex0824 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jancsika az írta nem kislábú... szóval a tojáshéj alatt nagyláb rejtőzhet:music: Nem jut eszembe a neve... Pedig tuti olvastam rólaxDxDxDtalán a Himalájából szalajtották ide;)
    Bár még nagyítva sem hasonlít rá... De ugye ez egy őrült farm:D

13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A német jós célzott a képpel kapcsolatban arra, hogy Reinhold Messner állítólag látott ilyen "állatot".
    A "tojáson" van bejárat, van erkély, tehát inkább emberszabású dolog lakhat benne. Ezek alapján lehet yeti az illető. De a yetinek nincs szarva, bár lehet az csak dísz az épületen. Viszont R.M. csupán egy addig ismeretlen medvefajt lőtt ki anno, amiről Ő úgy vélte, hogy azt a medvefajt látva vélhetik azt az emberek Yetinek. Mondjuk medvét sem láttam még szarvval. Ettől még ez lehet egy Yeti valami!
    :)
    Ha ez egy yeti szerű lény, aminek szarvai is vannak, akkor baby Jodaként azt mondanám, hogy ez inkább egy Wampa a Star Wars 5. részéből.
    :DxD

PZoli64, -gyöngy-581, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Tudjuk már mit fog adni? Érdemes lesz megvenni ezt a Farmos Jetit?:music:

alex0824 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Az egyik fórumon megtaláltam kinagyítva is a képet, érdekes, elhoztam :)
    Ebben a tojásban egy nagy kemence lakik nem állat (?). Kívül jég, belül forróság.
    Ezek után már nagyon kíváncsi vagyok a tulajdonságára, hogy mit fog adni nekünk?
    Ilyenünk még nem volt eddig :)

PZoli64, alex0824 és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  16. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Szia. Ez pedig mi lenne?

17. -gyöngy-581

Egy készülő tojásvásárról hozom a képeket... Ez az ábra a pletyik szerint a tojás amiről semmit sem tudunk csak azt, hogy lesz nem sokára, a naptárban is szerepel.
    PS 23.-án fog jönni: Téli tojás vásár néven szerepel a naptárban, ha igazak a találgatásaink :)

Utoljára szerkesztett: 20.12.23
    alex0824 és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  18. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönöm a válaszod. Elég furán néz ki. xD

alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

:eek:o_O:oops::sleepy::wuerg:xD:cry:

Hát na....

#6100 :music:

alex0824, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin!
    Hát tudod tényleg szóltál róla sok mindent, de egy újszülöttnek minden tojás újdonság.. Én azt hittem, hogy az itt leírtak sztornózva lettek :) valami változás miatt.
    Idézem amit Zolinak írtál, ebből gondoltam, hogy még sem állnak az infók:

"Eléggé befelhősödtek itt az infók a jóslatok körül, ahogy elnézem.. ehhez már nekem is varázsolnom kellene, hogy ki tudjam bogozni a rejtélyt.... :D ;) na mindegy, előbb vagy utóbb majd kiderül... vagy beborul. :D"

Feltételezem, hogy félreértettem ezeket a szavaidat, ha ez így van akkor már csak a fejemben nincsen fény, mert a tojásban is világít a kemence :) Nem baj, megyek én aludni, és az éjszaka remélem kigyúlnak a fények a fejemben , vagy nem...:D
    xD:cry:xD

PZoli64, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.