Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A ládák divatba jöttek? a bónuszok meg kimentek a divatból?:eek:o_O

barbi021951, Nagyii58, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ha azt nézem amit a német jós írt, hogy: "élvezd az ordító bónuszokat"
    Akkor ez a 3 kicsi rovátkás az, amitől a legkisebb eséllyel lehet ordítani!
    Én nem kaphatnék olyat amiről lefelejtették ezeket a rovátkákat? Még a két kicsi rovátkásnak is jobban örülnék.
    Na meg valamit még csak kellene a láda mellé villantani, mert ez jópofa tojkó, csak nagyon sovány. Igaz, a dokim azt mondta sok a koleszterinem, de ezt honnan tudta meg a Bp?
    :D

padre65, Tityi-Totyi, Chate-farm és 9 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

xDxDxD Az idei év- eddig- még szerintem is elég silányra sikerült :oops::p
    Gyűjtőknek... menü tölteléknek ez a tojás is jó lesz;)

Nagyii58, Kuzdern és alex0824 kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Anno a suliban a magyar nyelvet tanultam, a rovás írás kimaradt .:eek:o_O:oops::cry:

padre65, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Pedig a tananyag része a rovás írás:pxDxDxD
    Tojás, nekem Tp bónuszt jelent - tudom létezik más fajta is!-... - Remélem most is lesz valami;) s mellé meg ha láda jön... elfér a többi között....:music:

alex0824 kedveli ezt.
  6. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - Tanoncok!

Lapozgattam az idézőkönyvemet, és valami pislákolást láttam benne, ami közeledett felénk.... mintha a jobb idő közeledtével kis bogárkák rajzottak volna.. de az is lehet hogy csak képzelődtem, annyira azért nincs jó idő.... :p

Létezik, hogy megválogathatom, mit szeretnék teljesíteni? Pl. nekem valamelyik nem szimpi, és akkor azt kihagyom... ???? ;)

-kaktuszable-, Kincső52, padre65 és 10 más kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Kedves Merilin!

Soraidat olvasva apró világító rovarok és az ő lámpásaik jutottak eszembe;) . Hmmmm, szeretem:inlove:

Kincső52, padre65, Merilin és 6 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

padre65 és alex0824 kedveli ezt.
  9. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Utoljára szerkesztett: 24.1.24
    padre65, nikimaci68, zsofia37 és 4 más kedveli ezt.
  10. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Bocs, de nem "csengőpengőt" akartál írni? A farmpengő más. Nem sok játékosnak van annyi farmpengője.

padre65 és alex0824 kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nos radírpók itt járt, minden szó nélkül törölt mindenkit... Igen volt benne olyan, ami jogos, de erről a témáról, akkor hol beszéljünk???A pinkei-re gondolok... Nem fog ezért mindenki az Oázisba, vagy a kuncogóba menni.. Akkor hol beszélhetünk erről?
    Ezért nincs élet a fórumon, mert semmiről nem lehet szinte írni... Régen sokkal kötetlenebb, jobb volt.
    Lehet ezt is törölni!!!!

12. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Kösz javítottam.

semmirevaló és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. Merilin

Sziasztok!

Azért töröltem őket, mert ugye ez itt még mindig nem csevegő, hanem pletyistopik... nem tudom, mi köze van a pletykának ahhoz, hogy azt találgatják néhányan, vajon miért pont most kellett a termék nevét megváltoztatni, és hogy miért nem tudnak ennél jobb dolgot találni maguknak.

Mivel az első posztban le van írva, milyen témában van itt lehetőség megnyilvánulni, így nem értem, mi a probléma tárgya. Nem hiszem, hogy 2-3 játékos "privát véleményét" vagyunk kötelesek oldalakon keresztül olvasni, miközben semmilyen lényegi információ nem hangzik el! -.-

Azt hiszem, egyébként szoktam nektek elég időt is, teret is hagyni a kibontakozásra, amennyiben valamilyen jövőbeli eseménnyel kapcsolatos, megfelelő hírértékű információ kerül ide megbeszélésre. ;)

macska49, levi5, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  14. alex0824

Nem hiszem, hogy a névváltoztatás ahhoz kellene, hogy újra beszerezhető legyen.
    De pletyka szinten, ha a nevét meg kellett változtatni globálisan a játékban, és csak ennek a terméknek, akkor a grafikájának a változása is várható majd.
    Ez a név és grafika (Pinkie Pie) a Hasbró tulajdona, ők döntik el, ki, meddig, mennyiért, és mire használhatja ezeket "üzleti" célokra. A lényeg, hogy maga a tulajdonsága ne változzon a sütinek negatív irányba.
    Kedves Merilin!
    Várható, hogy esetleg ennek a sütinek és a felhőpalotának a grafikája, egy másmilyen, cuki megjelenést kap? Esetleg fel is turbózhatnák a tulajdonságát ha már változtatnak ezt azt rajta!
    :)

Utoljára szerkesztett: 24.1.24
    maszilva, vihence, PalMa és 9 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Érdekes lenne a felturbózás... a dekornál... :music:
    Ezt csak akkor tudnám elképzelni ha újra hozzá lehet jutni... 8) s talán felfüggönyözéssel...:music:
    Így azok előnye megmaradna akiknek már meg van;)

_Ilona49_ kedveli ezt.
  16. Merilin

Kedves Varázsló - tanoncok!

Érkezik a februárral a farsang szezonja is... ebben a hűvös, szeles / változékony időben én már nagyon várom a karneváli hangulatot... akár a farmon is! :D

Ti mit gondoltok erről? :)

macska49, -kaktuszable-, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Felmerült bennem egy kérdés... Vajon az első királynő tér vissza? vagy csak a csóró utánzata???:music:

Chate-farm, Kuzdern, jucus100 és 3 más kedveli ezt.
  18. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Én azt gondolom hogy jó lenne már ha rendesen, idegbaj nélkül lehetne farmozni.

alex0824 és nagymami2 kedveli ezt.
  19. alex0824

Valószínű nem!
    xDxDxD
    Mit csodálkozol? Na hol gyártják pl az odidos, adiabs, MIKE, NKIE, DCLOE&GABABNA, és hasonló csóró utánzatokat?
    Lehet a szerverünk is már DELL helyett DHELL, vagy IBM helyett BMI!
    :D
    A régi királynőnek mindenki örülne és mondhatnám azt is, hogy elfogadható lenne kárpótlásként is. Bizonyos fokig a Bp is jól járhatna meg mi is.
    :)

Utoljára szerkesztett: 26.1.24
    macska49, -kaktuszable-, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

DHLLxDxDxDxD Ezekután már nem csodálkozom semmin....
    Kárpótlás????? xDxDxDMég a tegnap döcögős kezdésért sem jöttsemmi... - legalább is nem láttam...:wuerg:

Kuzdern, inanna11 és alex0824 kedveli ezt.