Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Legutóbb változott:wuerg: Én azért abban bízom, hogy az eddigi gyakorlathoz hűen a tojást újra kiválthatjuk;)

zsani_apja kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :

Nagy üldözés (rejtett tárgy esemény)

A mosómedvék ismét „kölcsönkértek” mindenféle esélyt és célt a farmról, és elrejtették azokat.
    Vedd fel a nyomozósapkát, és segíts Mauseau felügyelőnek megtalálni az elrejtett tárgyakat!

[​IMG] (Hírlevél)

barbi021951, PZoli64, -kidmama- és 6 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

A mosómedvék ismét „kölcsönkértek” sok tárgyat a farmról, és elrejtették őket. Vedd fel a nyomozósapkát, és segíts Cincogi felügyelőnek megtalálni az elrejtett tárgyakat!

Ez az egér nem sok jót ígér:

Van olyan nyomozó, aki hajlandó segíteni nekem megtalálni a mosómedvék által elrejtett tárgyakat? Szuper, gyerünk!
    Játssz 8 különböző jelenetet minden nap – másnap egy jelenet eltűnik, és egy új jelenik meg!
    Hogyan lehet megtalálni az elrejtett tárgyakat? Használj porfelfújt bokrokat és kormot, hogy nyomozóeszközöket készíts a malomban, és indíts egy minijátékot!

Káosz van a házban a mosómedvék után, akkor újra megtaláltok mindent, amit keresünk?:

Szerencsére mindent meg lehet venni a piacon ...:

Válassz egyet a három minijáték közül! A következő oldalon többet is megtudhat róluk.
    Keress tárgyakat és végezz minijátékokat, hogy pontokat szerezz. Minél több pontot gyűjtesz, annál jobb nyereményeket kapsz!

Elvesztél a káoszban? Ne aggódj. Használj nagyítót játékonként akár csak egyszer, hogy kiemelj egy elemet. Megkaphatod a fák aratása közben.

[​IMG] A megfelelő eszközökkel valószínűleg bármit megtalálunk.

[​IMG][​IMG][​IMG]

Keresd meg a 10 elrejtett tárgyat, ha rájuk kattintasz. Nincs időkorlát, de ha gyors vagy, bónuszpontokat kapsz!
    Időalapú mód
    Keresd meg a lehető legtöbb elrejtett elemet 90 másodpercen belül. Minél több tárgyat találsz, annál több bónuszpontot kapsz!
    Találd meg a különbségeket
    Találd meg az összes különbséget a jelenetekben – mindkét oldalon kattinthatsz! Nincs időkorlát, de ha gyors vagy, bónuszpontokat kapsz! forrás

Tavirózsa, ljanika6, barbi021951 és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Reméljük jó felhő jön vele! Ha már vacakolni kell a minijátékkal;)

ljanika6 kedveli ezt.
  5. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Sziasztok!:)

lehet tudni a gőzös mikor érkezik? Lenne mit rápakolni, hála a keréknek.

6. -gyöngy-581

Szia! :)

Ebben a hónapban nem valószínű, hogy jönne, talán áprilisban jöhet. Pletyka még csak nyomokban sincsen róla sehol :) Csak gyűjtögesd, vagy add be az átalakítóba a Gyopáron :)
    Én is várom, megújult kínálattal, már nagyon :D

Synodendron és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Nem is emlékszem mikor hozott új dolgot:wuerg: Talán majd legközelebb8)

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  8. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Távolba se hallható, kár.
    Gyopárt nem váltottam ki a rakat csillag hiány miatt.

Köszönöm válaszod.:music:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Mostanság max 1-2 hétre látunk előre... Ez alól a naptár kivétel...:music:
    Várjuk a csodát:inlove: Egyre lankadó lelkesedéssel:oops:

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  10. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Igaz, igaz
    Mindig eszembe jut amit mondasz, játszani jó.
    Én meg ezt, ez csak egy játék.
    Lesünk, várunk türelemmel.

Ideje megröptetnem a tyúkom és porszívózok.

jutka190226, barbi021951 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Félre értés ne essen én nem vagyok jós, azt meghagyom Merilinnek, én csak olvasom a külföldi fórumokat napi szinten, van amikor többször is és levelezek több ország hírszerzőjével :)
    Ettől függetlenül bármikor bedobhatják, mint minieseményt, csak éppen szó sincs róla sajnos sehol sem :)

12. -gyöngy-581

A nagy üldözés nyeremény dekorjai:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] forrás
    Kíváncsi leszek rá, hogy lesz-e valami +-os tulajdonsága a dekoroknak? Esetleg érdemes lehet-e arra, hogy gyűjtsük őket a tulajdonságai miatt?

13. -Holdfeny-.

Felhő legyen...:music: sajnos a +-os tulajdonságok rövid életűek... s nem is szoktak eget rengetőek lenni;)
    De mindig reménykedek benne, hogy nem a grafikusok a legjobbak a csapatban8) Eddig úgy tűnik ők a legjobb munkát adják ki a kezük alól;)

jutka190226, barbi021951 és nagymami2 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én már rég elvesztettem a fonalat , hogy milyen fák vannak . :D
    És hogy amerre néz , az a fa jön , és a háta mögött meg fejlesztést kapnak ? :inlove:

Új puzzle fa "Lagos" és új Tiki puzzle fa
    ''Shikoku''

Ültesd el a „Lagos” kirakósfát, és szerencsével szerezd meg az új platánfát vagy a Toromiro fejlesztéseit. A 30 darabos csomagban garantáltan platán is van!

Ültesd el a „Shikoku” Tiki-rejtvényfát, és szerencsére betakarítsd az új Longan vagy „Wood's Cycad” fapáfrány fejlesztéseket. A kirakósfa csomagban garantáltan lesz longan egyenként 30 darabbal!

Ó, mi ez? A történetek szerelmesei számára most egy új küldetés vár a farmcsarnokban! Játssz a Journey Through Time II játékkal, és nyerd meg a vele járó jutalmakat!

Új küldetés előttünk! Indulj el, vitorlázz el BAHAMARAMA trópusi szigetére, és teljesítsd a The Strange Lands II küldetést a jutalmakkal együtt!

PZoli64, PalMa, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  15. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia mindenkinek!

Uram jézusxD nyakatekert google fordító:cry:

16. -Holdfeny-.

2 új fa;) a jövőben eventnyereményként, szezon nyereményként is előfordulhatnak majd:music:
    A grafikusok ismét szépet alkottak:inlove: Amúgy csak a szokásos:p

jutka190226 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia Kedves Merilin :)

Ha szépen megkérünk nem szakítanál ránk egy kis időt? Kíváncsi lennénk rá, hogy a húsvéti eventről mutat-e már bármit a könyved ami a tervezést segítheti?
    A havi előzetes jóslatodban szerepelt a kirakó minijáték visszatérése. Én ezt nagyon vártam. Húsvétkor fogjuk viszont látni?
    Láttam a naptárban, hogy az eventes területen fogjuk játszani. Ezzel nem könnyítik meg a játékunkat. :)
    Valami lágytojást ami az ünnepekhez illik nem látsz véletlenül? Esetleg paszulyfőzelékkel tálalják nekünk, ha lesz?
    Bármilyen hírnek örülni fogunk, ha megírod nekünk :)

Utoljára szerkesztett: 20.3.24
    jutka190226, PZoli64, PaySkin és 7 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Sziasztok!

Jön a nyuszi?
    [​IMG] [​IMG]

jutka190226, rózsabimbó, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Lehet hoz nektek valamit a gyopárra.

^^Ayumi^^, inanna11, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

xDxDxD Jah... Április elsején:p
    Sorszámozott fészkek lesznek?:eek:o_O

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.