Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

El van árasztva @Merilin kérdéssel az már biztos, de ha már előbbre lát az idézőkönyvéből mint a következő hónap, esetleg megtudnád mondani hogy Renzo vidámparkja visszatér-e még a szeptember beköszönte előtt?

peter1022 kedveli ezt.
  2. borbandig

borbandig Utánpótlás-írogató

Tetszik az applikáció. Egy két apróbb javítás és jó lesz. :)

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Idén nyáron mindenki a tűző napsütéses tengerpartra tart!
    Tekintse meg a testépítő, szörfölő és korcsolyázó embereket
    a Nap a tengerparton rendezvényen, és várja az édes fagylaltot és az ugyanilyen édes jutalmakat!

Forrás Hírlevél​

PZoli64, jucus100, macska49 és 3 más kedveli ezt.
  4. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

:eek:o_O
    Örülök, hogy a fajta lehetőség kitárta kapuit a játékosok előtt8)
    De ez csak nem számít fő farm bővítésnek...:oops:
    Iknább kérdezném... el fog nyúlni az újdonságok sora a 200. szintig?:music:

peter1022 kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

Ez lesz valószínűleg a kétoldalas beadogatós, akkor a tematikája ehhez az eseményhez lesz hasonló:https://board-hu.farmerama.com/threads/csavaros-csáp.22595/
    Remélem saját pajta nem kell, de valószínűleg kelleni fog, azért bizakodom. :)

peter1022 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Én pedig pontosan ebben bízom, hogy kéri a pajtát és nem kis mennyiségeket :D, de sajnos a tendencia nem ezt mutatja...

PS: a két oldalú beadogatós eventek egyik oldalára általában valami növényt kér, a másikban valami faterméseket.. Természetesen ez is változhat.

peter1022, gyuszti0000 és Swartsch kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Nap a tengerparton

Ezen a nyáron mindenki a tűző napsütéses tengerpartra tart! Csodálkozzál el a testépítőkben, a szörfös fiúkban és a korcsolyázó lányokban, és várd az édes fagylaltot és az ugyanilyen édes jutalmakat!

Tervezd meg előre: ha kitöltöd az oldalsávokat, a fődíjak minősége javulni fog, ezért érdemes először azokat kitölteni.

[​IMG] [​IMG]
    És ami nem hiányozhat

[​IMG] forrás

PZoli64, jucus100, macska49 és 4 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Milyen ládák vannak kisatírozva , amiből 50.000 db kapunk ? :D:inlove:

9. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Ébresztő ezek csak tesztképek. A baloldali ajándékdobozokra gondolsz? Sajnos arról nem szólt a jóslat, hogy mi lesz/van bennük :)

peter1022, Swartsch és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha csak tesztkép , akkor az azt jelentheti , hogy mégtöbb ládát kaphatunk ? xD:inlove:

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Látom nem változtál semmit sem az elmúlt napokban :D Legyen tiéd a világ összes ládája, csak hagyjál a többi játékosnak is :D

jucus100, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  12. gyuszti0000

Ha jól látom akkor az eventnövényünk a súlyzó lesz, míg a felröppenőnk valami hűtőtáska/doboz-nak tűnik, a szokásos csomagok nem maradhatnak ki természetesen. Ha jó lesz a jutalom nem bánom mit kell felröpizni és termeszteni. :D

_Ilona49_ és peter1022 kedveli ezt.
  13. peter1022

peter1022 Fórummogul

Nem hiszem. Ami reálisan várható az 1-2 új feladat. Új állat, és talán fa. Én 100-as szint alá várom a tartalmi bővítést.

kakukkszegfű kedveli ezt.
  14. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Nem örülnék ha igazad lenne...:music::oops:
    Talán inkább az igásló és társai folyttása jön...8) Ez lenne játék építő:inlove: Főleg ha jó tp és Pé lenne hozzá rendelve az új dolgokhoz...8) Viszont új növényt nem várok... ;)
    Ugyanis a látvány miatt nem nagyon fognak kapkodni az új dolgok iránt a játékosok;) Hiszen teljesen mindegy milyen a grafika... ha az állat a vadasketbe megy...8) Teljesítsen jól... építse a pajtát;)

peter1022 kedveli ezt.
  15. peter1022

peter1022 Fórummogul

Két éve a Gyopárvölgy is tartalmi frissítésként volt beharangozva. Igaz ott azért záporoztak előtte a pletykák, és képek. Most semmi ilyesmi nincs, így nem is várható nagyobb durranás. Bízom én is egy 200-as szint feletti új elemekben, de erre szerintem kicsi az esély.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Ha a 155 -200 közé teszik az új dolgokat az is jó lesz;)
    2 éve záporoztak... 8) most kb néhány kép lesz majd az ismertető előtt 1-2 nappal...:oops:
    Mondjuk teljesen mindegy hogy esetleg látjuk a grafikáját vagy a nevét... vagy meglepetés szerűen érketik8)
    A játék élményünket nem fokozza... :wuerg: Talán ha jönne rejtény:music: kicsit izgalmasabbá tenné a dolgokat;)
    Talán az új állatok tápja lehetne érdekes... - az meg még változhat...8) De hát a pletyka az már csak ilyen;)
    Szóval jövő szerdán majd kiderül ideér e a fő farm fejlesztés!:inlove: S mi lesz benne8)

peter1022 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

VADON ÉLŐ TANYAVILÁG:

Remek állatokat várunk ebben a legújabb epizódban! Szerezzen nagyszerű jutalmakat, mint például az új SIRÁLYFÉSZEK, valamint a PÁDOVAITYÚK-ÓL fejlesztése (?) és a HARCSATÓ frissítései.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Látogasd meg a tenyészterepet, és tenyéssz állatokat a madár és hal kategóriában.
    Minden állattenyésztéshez megfelelő kitűzőt kapsz.
    Helyezd be többször is a három kategória állatait, és mindegyikért nyerj nagyszerű nyereményeket!
    Néha fogsz kapni a másik kategóriából is jelvényt – van elég minden kategóriából?

(A harmadik kategória vajon mi lesz?)

És persze mindig ott van:

No persze itt vannak az elmaradhatatlan matricák is:

Új feladatok a gazdakörben?:

A híres zeneszerző, Ludwig van Hummer érzi a nyári hanyatlást. "Jaj nekem! Ez a pályafutásom vége?” A művészek általában melodramatikusak. „Talán ki kellene hagynia a komfortzónáját?” – javasolja a szivárványos pisztráng.

Lemaradt egy nagyon fontos matrica, pótlólag ideteszem :D

Forrás/1. Forrás/2.

Utoljára szerkesztett: 6.7.24
    nagymami2, vcsaba18, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  18. gyuszti0000

A szövegben említett "harmadik" kategória az orákulum szerint elírás lehet, de odaírta azért hogy "várjuk ki a végét".

upload_2024-7-6_20-13-5.png

Forrás

nagymami2 és peter1022 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Igen ezt én is láttam, és olvastam is, de nem akartam az eredeti szövegbe beszerkeszteni..
    Mivel ez ott a forráslinken nem szerepelt...
    PS: és főleg azért nem hoztam át ezt is, mert még a német jós is képlékenynek tartja: "várjuk ki a végét".

peter1022, Crispello, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  20. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

gazdakörben is lesz sirály? Eventel jön?
    Vagy össze kapcsolódik a kettő?:music:

peter1022 kedveli ezt.