Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. peter1022

peter1022 Fórummogul

Valószínűleg nem lesz. Csak sima event nyeremény. Volt pár hasonló, így nem várok ezen a téren fejlődést a játékfejlesztőktől.
    A harcsa, és a pádovai fog narancsosodni? Állandóra, azaz barkácsolható fejlesztésre nem számíthatunk ugye? Az túl sok lenne a jóból. :p:pxDxD
    UI: Köszönjük a hírt.;);):):)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ, hogy megépíthetők lesznek-e az ólak, de talán nem valószínű. Ahogy írtad is máskor is volt már ilyen. Én a gazdakörbe beadását nem tartom kizártnak. volt róla már hír az eventnaptárban, hogy magas szintű tartalom bővítése várható, ott elférhetne esetleg, de erre a kérdésre inkább Merilin tudna súgni nekünk választ, ha ráér.

Egyébként, ha megnézed ezt a jósképet, magad is megláthatod a választ :

Jól látható a sirály a gazdakör képén...

Utoljára szerkesztett: 7.7.24
  3. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

A fejlődés folyamatos;)
    Érdekes lenne ha valami izmos gazdakör végén kapnánk a sirályt;)
    De valószínűleg egyszerű event nyeremény lesz:wuerg:

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  4. peter1022

peter1022 Fórummogul

Igen, gazdaköri feladatra utal. Remélem valóban benne lesz izmos számokkal. Abban nem reménykedem, hogy a bölcstölgyre felkerül valami kiváltható csillag izé, de jó lenne. Valamint valami extra jutalom is, ha valaki ott eléri a 100ezer csillagot.:p:p
    Merilin egyelőre hallgat, de pár nap és mindenre fény derül. Én már annak is örülnék, ha a sirálynak lenne a legnagyobb Csp értéke.:p:p Na de nem álmodozom.:D:D Köszi a képet, meg a választ.;);):):)
    Szerintem az reális vágyálom, hogy eventben nyerhetünk 1-2 sirály ólat, majd bővítéssel jön hozzá egy combos gazdaköri amiben lesz még 1-2 ól. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle... Mindenesetre már várom ezt a tartalmi bővítést, mert a piac elég lapos. Az új titok állat kicsit megmozgatta a táphoz szükséges növényeket, de az is kezd bezuhanni. Szóval kis piaci pezsgés remélem lesz majd.:p:p

alex0824, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Szia!
    Ugyan mit kéne még mondania?
    Már mindent elmondott ő is és a német jós is amit jelenleg a sirállyal kapcsolatban tudni lehet. A jósnak nem az a feladata, hogy eventismertetőt írjon.. arra ott vannak a megfelelő szakemberek :)
    A játékosok pedig bírják ki az eventismertetőig :D :D

peter1022, alex0824 és Swartsch kedveli ezt.
  6. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

2????? max akkor ha több farmon csinálja az ember lánya... fia...:music: Az eventben nem igazán sokott 2 új ól lenni8)
    A sirály már lerágott csont;) Esetleg kaphatnánk egyéb infót....8)
    De majd jönnek az ismertetők...:music:

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Frissítések a magasszintű feladatsorhoz:

[​IMG][​IMG]
    A tüntető malac terménye a malacpersely lesz.

[​IMG] [​IMG]
    Az igásló terménye az érintés, simogatás lesz, ha jól értem a szöveget.

[​IMG] [​IMG] [​IMG](???)

Kapunk egy felhőt

jucus100, macska49, Synodendron és 5 más kedveli ezt.
  8. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Ohh úgy érzem újra szellőzni fognak a manufaktúrák;)
    Csak nem mentőkutya lesz az új állat?:music:

Synodendron, peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Elképzelhető, hogy tényleg az lesz, mert egy kis jóindulattal rá lehet fogni, hogy Bernáthegyi.. igaz hordócskája nincsen, de lehet az lesz a terménye esetleg majd egyszer...

[​IMG] Forrás: NET.​

peter1022, Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  10. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Nem pont Bernáthegyire gondoltam... - bár az a legismertebb mentő kutya;)
    De a hórdóval együtt tetszetős lehetne majd a jövőben;)

A felhő a gazdakör végén vár majd ránk? :music: Gondolom....

11. -gyöngy-581

Nekem olyan érzésem van, hogy a felhő inkább akcióban jön hozzánk.
    indoklás: a német jó soha sem jósol a nyereményekről csak a várható akciókról, eventekről..., de természetesen a tévedés jogát fenntartom ebben is.

12. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Akcióban gyorsabban birtokba vehetjük;) Szóval részemről rendben van ez is.... :music:

13. -gyöngy-581

A kutyában valószínűleg igazad van, most hogy jobban megnéztem milyen színek vannak a grafikában rájöttem, hogy nem stimmelnek a bernáthegyihez, inkább a berni pásztorkutyára hasonlít. upload_2024-7-8_19-33-1.jpeg Aztán majd kiderül, hogy mi ez valójában :)

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Mivel rövid szőrű az eb, így nekem a rajzolata alapján, inkább egy svájci pásztorkutyára (entlebuchi terelő) hasonlít, persze lehet itt a játékban simán csak pásztor vagy terelőkutya lesz a neve. Lehet a pádovai és társainak lesz egy újabb "hegyi" követője, jó magas pajtaértékkel. Persze ezek csak kósza gondolatok.
    :)

Lószerszámra tippelnék! De nem arra, ami rögtön az eszetekbe jut (bár jót röhögnék ha azt gyártana a játékosoknak) hanem valami olyasmire, ami a lovon van. Inkább úgy írom, hogy nem a ló "szerves része", de a lovon található , a lóhoz van köze.
    :D:wuerg:xD:p
    A felhő nagyon a kutyára van kiélezve, lehetséges, hogy rögtön ahhoz ajándékozz meg bennünket majd valami bónusszal. De ez egyáltalán nem biztos, hogy biztos.
    :)

Chate-farm, jucus100, NagyG1950 és 6 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Vagyis szemellenző, zabla, kantár, nyereg és társai?xD:cry:xD:D

16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Igen igen, másodjára valami ilyesmire gondoltam!
    xD:wuerg:

17. -gyöngy-581

Jelentem disztingvált voltamxD:cry:xD

18. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

xDxDxDxD Életem párja azt hiszi megbolondultam... itt vihogok a laptop előtt....:oops:

Lószerszám.... :inlove: talán kantár vagy patkó? :music:

A felhő kutyás.... de vásárolható terménybónuszos felhő egy témára kihegyezve újdonság lenne!:music: de tetszene;)

nagymami2, peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  19. peter1022

peter1022 Fórummogul

Azt csak úgy írtam, hogy hallgat a jós. Nem kell semmit mondania. :D:D
    Az infókat ismét köszönjünk. Nem számítottam rá, hogy terményesek fogják alkotni a bővítést, de örülök neki.:p:p

alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia!
    Írhatnék erre választ nagy zengzetes szavakkal az előjelekről amik a játékban előzményei voltak, de nem teszem, mert felesleges.. Én sem számítottam rá, hogy még megfejelik az eddigi bővítéseket. Hogy örülök-e neki? Még nem tudom, majd ha elolvasom a hivit az eseményről megmondom :)
    A piacot talán élénkíteni fogják (tápnövények, alapállatok..) ez annak a játékosnak aki piacozik, biztos, hogy öröm :) és persze a terménypiacot is, majd egyszer, ha már lesz ára az új terményeknek is.

peter1022, alex0824 és Swartsch kedveli ezt.