Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm az oktatást,én is tudok olvasni, csak arra nem kaptunk választ, hogy a hétfőtől vasárnapig tartó feladatok után mi lesz? Új feladatokat fogunk kapni, vagy ismétlődni fog?

peter1022 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nocsak... Én azt hittem arra is választ kaptunk:oops:
    Nem lesznek ismételhetőek... :(
    De persze lehet rosszul olvastam....8) A tévedés jogát fenntartom...:inlove:
    Mintha az elvégzett gazdaköri feladatokhoz kerülnek majd.... ezt olvastam...8) Vagy az nem erre vonatkozott?:oops:

peter1022 kedveli ezt.
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A küldetések nem naphoz kötöttek, kizárólag a küldetések nevei tartalmazzák a hét napjait. Mindenki a "Hétfő a farmon" nevű küldetéssel tud kezdeni, és sorban tudja teljesíteni a további küldetéseket.
    Miután teljesítettük a küldetéseket, a küldetésekből szerzett Gyapjas érméket eltudjuk költeni a boltban és véget is ért a rendszer (a 14 napi begyűjtött ajándékot is beleértve). Ezt követően már csak 60 inaktív nap elteltével fog újraindulni minden.

PZoli64, peter1022, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönöm, most már világos a dolog :)
    Vagyis ezzel a játékelemmel sem fogunk tudni száguldani, kénytelenek leszünk várni :)

peter1022, Swartsch, achmed1122 és 2 más kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Szia @Ableotory

Annyit esetleg elmondhatsz hogy mikorra várható ez az új ismertető?

peter1022 kedveli ezt.
  6. Ableotory

Szia!
    Hetek. Sok hetek.
    Egyenlőre még tesztelni sem tudjuk az újdonságot.

peter1022, Swartsch, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Köszönöm, akkor jól értettem;)

peter1022 és Ableotory kedveli ezt.
  8. gyuszti0000

Értem, tél előtt remélem megkapjuk + kapunk előtte bőven infómorzsát azért. :D

Ki(k)nek köszönhetjük hogy kiharcolta ezt a hatalmas újítást? :)

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Október?:music: remélem addigra ideér;)

peter1022 kedveli ezt.
  10. Ableotory

Nem harcolta ki senki, minket is váratlanul ért a hír. Reggeli ébresztő volt... :D
    De én kifejezetten örülök, hogy végre rájöttek a központban, hogy ideje lenne kedveskedni a játékosoknak egy hasznos újdonsággal. :)

Izgalmas lesz (szerintem) a jövőbeli játékunk az újdonság érkezésével! ;):inlove: Mindig velünk lesz... ;)
    Többet nem fecseghetek, fecseghetünk. :cry::)

Kincső52, peter1022, DTM11 és 7 más kedveli ezt.
  11. gyuszti0000

Még egy utolsó kérdés.
    Szerinted lesznek infómorzsák az ismertető közeledtével, vagy annyira "hírzárlat" lesz hogy csak az eventismertető napján tudjuk meg hogy mi is ez, vagy ez a titkolózás az idővel csökkenhet és majd ti is beszélhettek róla? :)

12. Ableotory

Biztosan merem állítani, hogy ismertető nyilvánosságra hozataláig nem engedélyezik az információs morzsák közzétételét. (Az egy másik téma, hogy nem értek ezzel egyet, mert lehetne akár képeket is közzétenni, fellendítené nemzetközi szinten is a pletyis topicokat, de a döntés a központé.) Amennyiben ez megváltozna, Merilin biztosan fog írni az újdonságról. :)

PZoli64, Kincső52, peter1022 és 7 más kedveli ezt.
  13. gyuszti0000

Nagyon köszönöm a válaszodat, nagyon sikerült ezzel felborzolni - szerintem nem csak engem hanem a többieket is -, kíváncsian várom mit főztök ki az "üstben". :D

14. -Holdfeny-.

hűűű ha... üstben? :music::D
    Remélem az üst mellett a gyopárra is marad idő;)

peter1022 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Ez a "Mindig velünk lesz" ! tetszik.
    Gondolok még olyanra is, remélem nem bili kategória, hogy akár a napi belépést végre nem csak egy szám alkotja a bal sarokban, hanem akár ennek a díjazása lesz valahogyan.
    Minél több-nagyobb lesz ez a szám, annál több területünk lesz akár úgy is, hogy az alap 1x1-re pakolható lesz újabb 1x1-es kocka, állatok-termények esetében a 2x2-re. Vagyis felőlem jöhet a felfelé építkezés is és így újabb terület sem kell.
    Ha még mobilra is áttennék ekkorra a játékot játszható kivitelben, na az lenne még hab a tortán.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nem rég sikerült lenulláznom Rackó számlálóját...:oops: De építkezzünk! az mindig jó:inlove:

17. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

A szövegértésemmel sose volt gond, szerintem most se.
    Az építkezés sajnos nincs mindig "velünk", viszont az a fránya mobil, na az igen!!!
    Ha egyszer átkerül mobilra ez a játék, azért remélem marad "asztali" kivitelben is.

18. -Holdfeny-.

Ha csak mobilon lesz... akkor az nem az én játékom lesz...:wuerg:De bízom a szebb jövőben!

Kincső52 és peter1022 kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    És mi van , ha én véletlenül az 59. napon lépek be ? Akkor a rendszer a homlokára csap , aktív játékos !
    És ujra kezdi a számolást , és megy ujra a 60 nap ? Lesz valami számláló , ami jelzi , hogy mikor telik le a 60 nap ? Vagy nekünk kell manuálisan felirni ?

20. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Képtelenség, hogy csak erről szóljon.
    Töröm a buksim, de nem jövök rá, hogy mi lehet még az, ami "mindig velünk lesz" és ehhez regénnyi leírást kell eszközölni.
    A mobilra át-tételhez elég lenne annyi leírás, mint egykor a klienshez.

Kincső52, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.