Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elhoztam neked az előző júliusi akció linkjét: https://board-hu.farmerama.com/threads/turbómalom-előfizetés-akció.25146/ Eszerint július 8.-án kezdődött, tehát kb erre az időpontra várható a következő is.
    Általában kb 30 naponként jön ez az akció, de ennél pontosabbat nem tudunk. Érdemes figyelned a hivatalos bejelentéseket, ott hamarabb fogsz értesülni erről az akcióról is.

2. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm :).

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mijaza a boldog piac ? :inlove:

4. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Körtenyésztés lesz? Vagy kőműves kiképzést fogunk kapni :D?

[​IMG] [​IMG]

5. peter1022

peter1022 Fórummogul

Szerintem az appot kellene a sok újdonság helyett fejleszteni. Tök jó, hogy lett, de eventezni nem lehet vele, és sok más is korlátozva van még. Pedig csak azzal lehetne igazán megtartani, és bevonzani új játékosokat. Jobb lenne mindenkinek, ha nem lenne géphez kötve. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel. Nekem kliens kétszer okozott kék halált. Kétszer 20 db ezresembe került. Azóta nélkülözöm, és csak chromeból lépek be, ami meg érezhetően lassabb, és sokszor fagy le. Ez a napi izé is annak jó, aki rárepül 100 kis farmmal, és évente kivesz pár száz Picolo ládát. Nekünk, akik nem kis farmozunk ez nem okoz lázat.

PZoli64, Neni60, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Sziasztok!

Közeleg a nyár, és a medencék még nem állnak készen arra, hogy hűsölhessenek bennük az állatok. Segíts Szürkeuszony medencecápának kitakarítani a medencéket és építeni egy elképesztő ugrótornyot a Medencecápa-sztorik eventen!
    [​IMG] Forrás: Hírlevél​

PZoli64, rózsabimbó, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eléggé építkezésnek tűnik:music: Bár aztán ezen az őrült farmon bármi előfordulhat8)

peter1022 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Sziasztok!

Megtaláltam a felépített házakat is teljes díszben, készen tetszik ez a fedett úszómedence. Tenyésztési esemény.
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] forrás

PZoli64, rózsabimbó, nagymami2 és 5 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

3 jelvény és 2 ház....
    Remélem lesz 3. is;)

peter1022 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

[​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]

Szerintem ez négy ház, csak részletekben osztotta meg az orosz jós.

PZoli64, rózsabimbó, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  11. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Egy terv, ami nem valósult meg...

(Alex írta: "De ott van a 2017-es piacreform , ahol magát a piacot megváltoztatták, de a piac összevonása 8, vagy jobb esetben 4 piacra nem valósult meg. Az sem azért fulladt kudarcba mert nem lett volna a játékosoknak jó. Mondjuk a boldog piacnapok attól még játékba kerülhetett volna.")

peter1022, -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Áomnak és ötletnek továbbra is kiváló;)
    Majd meglátjuk mit és hogyan tálalnak elénk...:music:
    Valami hoszútávú lelkesedést kiváltó dolog jó lenne8)

nagymami2 és peter1022 kedveli ezt.
  13. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Nem láttam ilyen jellegű eseményt az idézőkönyvemben... 8) Bár ettől még tréningezni tudjuk őket...

Nagyon beleragadtatok ebbe a témába... :D #6891 #7023

Én lehet, hogy előveszem a bélyeg-gyűjteményemet, addig is lapozgatom kicsit és nosztalgiázom. Az legalább egy picit hasznos... :D

PZoli64, farmerSS, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali @Merilin

Akkor úgy tűnik a matricákkal lesz kapcsolatos. Szóval ez ragadt össze annyira :). Hát kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, azon gondolkodom közben hogy valamilyen bónuszt adnak, lehet hónapra vagy évre lebontva. De lehet tévedek és nem azokkal kapcsolatos, jó lenne hozzájuk adva egy új funkció, de így akik visszatérő játékosok/sokat kihagytak elég nagy hátrányban lesznek azokkal szemben akiknek megvan az összes - persze ez majd a matricák funkciójából kiderül hogy mégis mekkora a hátrány -.

Ha már itt vagyunk esetleg tudnál mondani 1-2 szót az új kerekkerék főnyereményről, és hogy a dekorvásár mit takar a hónap végén? régi kerekkerék dekorokat lehet majd megvásárolni? Rengeteg party pöri felhősorom üres, pótolnám őket, ha minden vehető lesz. :D

peter1022 kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Lehet lemaradtam valamiről , de ugye nem a matricás album reformja várható , mely 30 oldalas hozzászólás ismertető tájékoztató lesz ?
    Mert ha igen , minek azokról egyáltalán ismertető ?
    Mármint mit fognak csinálni ?

Habár , akkor mostantól gyűjteni fogom kisfarmfokról is a matricákat . :D

PZoli64, peter1022, maszilva és még 1 ember kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok! :)

Nem lehet, hogy inkább valami régi event érkezik ami ilyenkor szokott lenni? Nekem a nosztalgia inkább ezt jelentené, meglepődnék ha több oldalas ismertetővel ezt alakítanák át :eek:
    Vagy a régóta játszóktól kérdezem erről volt már 10 évvel ezelőtt bármi szó?

peter1022 kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

8 évvel ezelőtti : https://board-hu.farmerama.com/thre...n-szárnyra-kelhet.12592/page-3185#post-521500

18. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali!
    Én csak arra emlékszem a régi időkről hogy páran írták hogy kár hogy matricáknak semmi funkciója sincs, de nekem nem volt a prioritás listán hogy őszinte legyek... de meglátjuk + lehet félreértjük és nem a matricákról/gyűjtőalbumról van szó.

peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum veteránja

Én bízom benne, hogy nem arról van szó, ha lehetett én ki is hagytam spórolás miatt :( Nem voltam ez a gyüjtögetős fajta, főleg olyanokkal aminek nincs haszna :D

peter1022 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Töredelmesen bevallom nem értem ezt az egészet. A linken sajnos IMG-k jelennek meg és én nagyon vizuális típus vagyok,. Ott voltam a gangon én is, mégsem tudom pontosan, hogy mi történt, miért zárta be a német jós anno a topikot?
    Megtennéd, hogy felvilágosítasz egy bagolyban? Vagy itt, ha elbírja a pletyis?
    Szia Kedves Merilin :)
    Ennek az eseménynek az elmaradását nagyon sajnálom, szívesen fociztam volna a ritkán látott területen, de, ha nem... hát nem :(
    Ezt tudom, hogy nevelgetni fogunk állatkákat, ebben van az eventnaptár tervezetében, de az más, sajnos, mint egy kiadós sport esemény.
    ok, de mit fogunk csinálni az ritkán látott és "nemszeretem" területen? Súgnál róla egy picit, ha az időd engedi? Pislogó, szépen kérő barifej

peter1022, Swartsch és HéricsBáró kedveli ezt.