Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm... én erre a hónapra várom az újítást pletyka nélkül... De a tévedés jogát fenntartom...:music:

Egy picit halott:oops: Jah az....:(
    Ez a játék egyre sokrétűbb... A teljes szotyidomb után... várnék valami naaaagy dolgot.... Amiért érdemes lesz duzzogva is csinálni;)
    De ez még oly messze van... hogy erről tuti nem lesz pletyka... :wuerg:
    Német fórumon is lehet olvasni... akinek gyenge a német nyelvismerete... ott a fordító:p

A 140. szinten nagy falat még a gyopár... Persze kóstolgatni lehet;)

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Jártamban, keltemben erre bukkantam :D

[​IMG] forrás

Ez nagyon úgy néz ki, hogy folytatódik a nyárias (gyümi ízű) felhővásárlás, lehet rá készülni :)

maszilva, alex0824, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Eléggé banánosnak tűnik:music: Reméljük tartalmas lesz az esője is!;)

4. peter1022

peter1022 Fórummogul

Én bízom az állatokban ;) :pHátha megjönnek ;):p
    Nagy csend övezi az őszi nagy fejlesztést. Régebben lapozgattam a többi ország pletyis fórumait is. Most örülök ha heti párszor ide van időm felnézni.
    Jó lenne egy nagy rebot a játéknak. Én személy szerint annak örülnék a legjobban, ha megszűntetnék a nullázást, és lenne rakták kapacítás limit. Pl állatoknál 10ezer. Növényeknél 100ezer, mert most a sok nullázó megöli a piacot, és nem lehet már tisztességesen piacozni. Piacon is hozhatnának limitet. Növényeknél-Fa terméseknél csomagonként max 500 darab, állatoknál-terményeknél meg max 20 darab csomagonként. A trágya példájára, ahol 100 darab csomagonként a limit, mert olyan szinten leviszik az árakat, hogy más tisztességes játékosok csak vesztességesen tudnak piacozni. Személy szerint úgy gondolom, hogy a nullázás volt a legnagyobb hiba, amit bevezettek a játékba. Bízom benne, hogy ezt odafent is látják, és valahogy orvosolni fogják. Az őszi TOP verseny is sokkal élvezetesebb volt a nullázás előtt, mert egész évben tudtunk készülni, izgulni. Tényleg kiürítette a pajtákat. Most meg mindenkinél ott lapul pár száz millió amaránt, meg hangajuh. Semmi értelme. Na jól kipanaszkodtam magam.xDxD
    Megyek is valamerre. Remélem azért lassan szivárognak majd ezzel kapcsolatban a hírek, és kapunk pár pletykamorzsát.:):)

Utoljára szerkesztett: 21.8.24
    tothkrisi5, Kincső52, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Szia!
    Sajnos a nullázásnak a megszüntetésére a nullánál is kevesebb esély van:oops:
    Az állatok érkezését én is várom;) Így már ketten felvállaltan várjuk:inlove:

Raktár és piac limit:eek:o_O Hűűűűű ezek bátor álmok:p Felbolygatná a játékot....8)
    Régen más volt...8) hogy jobb volt e az nem tudom...:wuerg:

Ma ha minden igaz talán ismertető is jön....:music:

6. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Helló! Mindenki a saját taktikájával játszik. Aki akar piacozik, aki akar nulla percezik. Ezen változtatni tizennégy év után értelmetlen. Szia

zsoxxya, alex0824, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia!
    Pont ezért írtam, a felvetésre, hogy erre a nullánál kisebb az esély;)

Valami máááás..... a játékot / fórumot felforgató új dologra várnék....:music: s csak pozitív felforgatásra gondolok...

alex0824, .hullócsillag. és peter1022 kedveli ezt.
  8. peter1022

peter1022 Fórummogul

MegérkeztünkxDxD

Jöhet minden pozitív változás. Remélem olyan lesz, ami mindent felforgat fenekestül, de a nagy csend két dolgot vetít előre. Vagy tényleg fenomenális lesz, vagy kapunk egy-két gazdakörit, egy-két új termelhető újdonsággal.:p:pxDxD

Kincső52, maszilva, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Én az elsőt választanám;)

Kincső52, alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  10. peter1022

peter1022 Fórummogul

Én is. Vajon milyen állatok illenek a gyopár völgybe? Volt már erről pletyka? Jó lenne minden fajtából egy.:music::music:
    Más fejlesztéshez köthető pletyka. Vannak akik szerint a 300-as szint plafon lesz kitolva 400-ra, vagy 500-ra. Ezért jönnek most majd sorra a brutálisabbnál brutálisabb dekorok amikhez képest a virágos dallamok csak egy porosódó kacat lesz majd.:wuerg::wuerg:

Kincső52, -Holdfeny-. és alex0824 kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Értelmetlen kitolniuk azt, amit 1000 év múlva sem hódítunk meg! Ez a 300 jobban hátráltatja a játékosok maradék kb 10.000 fős csapatát, mint a görögök 300-a, a thermopülai szorosnál a perzsák százezres seregét!
    :D
    Ha a beígért dekorok a mostani sztárdekorok 50xes tp-jét is adnák, az is kevés lenne ehhez a rettenethez, amit anno kitaláltak. Ha nagyon nagyon brutális dekorok jönnének kb úgy, ahogy sokan elképzelték, akkor a játékban is komoly gondok merülnének fel. Az új játékosok úgy repülnék át a szinteket a sorban megszerezhető, termelhető növények felett, hogy kihalna a piac, mert már senki nem termelné a zabot, búzát és a többi kis szintekhez kapcsolódó növényeket, faterméseket. És még lehetne sorolni milyen hátrányai lennének a játék számára, ha tömegével jelennének meg a brutális dekorok. Mert ezeknek más eseményekre is lenne kihatásuk. Ha majd jönnek, akkor azok a fokozatosság elvén lesznek bevezetve, szépen lassan, aminek a lépcsőfokai a Bp-nél években mérhető. Azt se felejtsük el, hogy a virágos és a pöttyös könnyű megszerezhetőségét is lekorlátozták anno a ládás válogatás megszűnésével, mert az, hogy a piccolókból lesz-e vagy sem, annak elég kicsi az esélye, és piccolót sem kapunk tömkelegével. Szerintem van egy lépcsőfok most, hogy jó pár év után lecserélődnek a sztárdekorok, de megszerezhetőségük az újaknak ugyanúgy korlátozott lesz mint az elődeiknek. De ha még rogyásig is leszünk ezekkel, akkor sem megyünk vele sokra mert, ami az egész szépséghibája, még mindig az a fránya 300.
    :)

zsoxxya, ladislaw11, fankostepsi és 9 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jó reggelt! őőőőőő izé.... Félrenyeltem a kávét.... :oops:
    A 300. szint is olyan essze van, hogy nem látom mikor érhetném el... - az idénre is csak 1 szintlépést tervezek már... az is még 1600 milliárdra van:wuerg:
    Az eddigi gyakorlat szerint stabil haladási tempót lehetett elérni... a folytatáshoz, kell a változás...
    S az meg csak jó ha nem azonnal lehet megszerezni 20 területnyit az új dologból;)

peter1022 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!, Sziasztok!
    Szerintem a 300. szinthez nem fognak hozzányúlni, mert akkor beismernék, hogy óriási hibát vétettek, elismerni pedig, hogy tévedtek ? Hát nem tudom...
    Hiába lesz megvásárolható a legújabb brutál dekor, ha a megvásárlását 1 darabra korlátozzák.
    Vagy pedig még az is kénytelen lesz kisfarmozni aki jelenleg hevesen tiltakozik ellene. (persze ehhez is lehet szintkorlátokat beiktatni, értem ez alatt a kisfarm szintjét).

Csak remélni tudom, hogy nem olyan játékelemet fognak megszüntetni ami jelenleg valós pénzbe kerül., aminek a használatáért jelenleg is fizetnünk kell, pl: prém előfizetés, vagy a gyopáros előfizetések. Bár, ha visszahoznák a régi prémet ( a fák altatási idején variálhatnának egy picit) annak így első leírásra tudnék örülni.

Én a jelenleg itt lévő játékosokkal szemben használom a mesterségek völgyét is havi rendszerességgel, sőt nemesítek is!
    Az üvegházban is rendszeresen cserélem a nemesítési bónuszokat is.

PS: Itt van a banános felhősorról a hivatalos:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üres-felhősor-ajánlat-2024-augusztus.25311/#post-1399007

Utoljára szerkesztett: 22.8.24
    peter1022 és Kincső52 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

A brutál erős dekor, kisfarmokon ha megvehető lesz... az azért sok sok kisfarmot fog lázba hozni... Az akciós arany pedig nem drága...
    Tehát mindenkinek jó lenne;)

peter1022 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Igen ebben igazad van, de mi van, ha szintkorlátot tesznek be. Sok kisfarm ami piccolok vagy egyebek miatt lett regelve fel kéne tornászni egy adott szintre. Ennek eléggé élénkítő hatása lenne a kisfarmokra nézve.

peter1022 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Sajnos ez azért várható...:music: Ha nem teszik 80. szint fölé... akkor azért nem lesz veszélyes;)
    Van amiért kinyitnám a régen regelt 80 körüli kis farmok tucatjait egy vásárlás erejéig...

peter1022 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

peter1022 kedveli ezt.
  18. peter1022

peter1022 Fórummogul

Szerintem nem sokan szeretnék a 300+-os szinteket. Én esetleg egy korrekcióban bízom, ami lejjebb vinné az eltúlzott tp követelményeket. Tehát kvázi elosztanák a mostani 300-hoz kért-et 400-500 szintre. Ez pozitív változás lenne. Lenne értelme a tp vadászatnak akkor is, ha az 500 lenne az új 300. Főleg, ha új feladatok, és állatok, fák növények jönnének. Szép álom tudom.:p:p:D:D
    Jöhet minden élénkítő újítás. Én nem kisfarmozom, de régről nekem is akad pár a fiókban.:D:D

Kincső52, maszilva, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nyugi, farmokat inaktivitás miatt dollárért sem törölnének, hiszen büszkén hirdeti a játék a nyitó oldalán, hogy több mint 57.618.169 regisztrált farm van. Igaz, ebből kb 57.600.000-n senki nem járt hosszú évek óta, a maradékon meg osztoznak az egyszeri játékosok, meg a kis farmokkal rendelkezők. Viszont ha annak a sok felesleges, elhagyatott farmnak az adatait törölnék, lehet jobb lenne a játéknak, csak carul mutatna. Simán bevezethetnék, hogy pl az 5 éve inaktív farmokat véglegesen törlik a rendszerből.

zsoxxya, Kincső52, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szint változást nem várok... A Farmra semmiképp.. A szigeten jól mutatna... De csak lélektanilag.... ugyanis banán nem hiányzik...:music:
    Jöjjön bármi, megtaláljuk benne a pozitívat;)

maszilva, peter1022 és alex0824 kedveli ezt.