Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

A BP önmagától nem törölhet farmot, csak ha azt maga a játékos kéri - szerintem.
    Annó ha nem léptünk be egy-egy kisfarmra évekig, ha beütöttem a felh.nevet és jelszót simán bemehettem, minden ugyanúgy várt, max. a szomszédok tűntek el, akik talán nem is voltak.
    A hőmérő vörösen lent volt, de belépés után bármit lehetett csinálni. Aztán pár nap folyamatos belépés után átváltott zöldre és újra felfelé ment a zöld hőmérő.
    Egyébként ezt találtam a hiviben:

Ha a rendszer inaktivitás miatt deaktiválja a farmot
    (ami több hónap is lehet), akkor azt a felhasználó számára bizonyos hátrányok mellett, de újra tudjuk aktiválni.
    Gondolunk itt a következőkre: forgó virágok megjelenésére - korábban már megszerzett tárgyak hibás megjelenítése kapcsán - mert azok már elavulttá váltak későbbi fejlesztések miatt. "

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igen az évek óta inaktívak mehetnek a kukába... De azért a 2 évnél ne legyen szűkebb a korlát;) Kell a tartalék farm:p
    Hogy legyen hol költeni, haegyszer lesz rá lehetőség;)
    Ez így érthető;) De macerásnak tűnik az újra aktíváltatás....:wuerg: De elérhető ez jó!
    Csak ne legyen rá szükségem;)

peter1022, alex0824 és farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Nem a BP, hanem Te saját magad aktiválod újra azáltal, hogy akár 2 év kihagyás után belépsz.
    Azzal, hogy a központban most visszaállították a régi rendszert, - fogalmam nincs, hogy mikortól állították olyanra, hogy mindig zöld legyen a szomszéd hőmérő és miért - minden maradt a régiben. Ha nem így lenne, akkor a javítással együtt egy hivatalos közlemény is kijött volna, hogy X időtől ilyen-olyan szankciók lesznek, ha inaktivitást mutat egy-egy farm.
    és mire leírtam, megjelent :
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/#post-1399134

4. -Holdfeny-.

óóóóó értem!
    Köszönöm, hogy felkapcsoltad a villanyt;)

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

6. -Holdfeny-.

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Bennem még nem egészen tiszta az, hogy amit látok a szomszédaimnál az mind telezöld, ez most a tényleges állapotot jelzi, vagy várhatóan csökkenni fog az elkövetkező napokban?
    Attól függ, hogy hogyan állította a rendszer helyre a mutatókat, egységesen mindenki aktívnak van nyilvánítva, vagy a tényleges állapotot mutatja? Nem mintha óriási jelentőséggel bírna egy szomszéd megléte vagy elvesztése, inkább csak a kíváncsiságból kérdezem.

8. -Holdfeny-.

Én is tele zöldet látok mindenkinél.... Pedig van olyan szomszéd aki már nem játszik... Szóval azt gondolom, ezután majd csökkenni fog...:( a hőmérő által mutatott szám...
    De hogy mennyi idő után tűnik el a szomszédságból azt nem tudom...
    Sajnálom, de értem a lépést!

9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Jelenleg így van elvileg. De egy játékszabály módosítást bármikor csinálhat a Bp, erre van lehetősége. Aztán vagy elfogadjuk és játszhatunk tovább tovább , vagy nem fogadjuk el és nem játszunk többet. Kiküld egy email-t az érintet, mondjuk 5 éve inaktív farmokra egy linkkel, és ha x időn belül mit tudom én, 6 hónap alatt nem reagál az illető az email-re, nem klikkel a linkre, akkor kuka a farm. Ilyet megtehetne ha akarna.
    :)
    Most léptem be újra a játékba, tehát nyugodtan mondhatom, hogy még nem teljes a siker. Mert van olyan kis farmom, ami vörösen villog, még a másik teljesen zöld hőmérős. És az érintet kisfarmokon nem jártam a napokban, csak a legutóbbi, talán az utolsó kárpótlásnál. Valami nem jól működik! Mind a kettőnek zöldnek kellene lennie, ha mostantól számítják a napokat.

zsoxxya, Kincső52, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Köszönöm szépen, tudtam, hogy rád számíthatok, ha jó választ szeretnék :D
    No majd csiszolódik ez is olyan BP módra, mint ahogy megszoktuk kedvenc játékunk hibajavításainál :) :)

11. -Holdfeny-.

Kis farmokon nem jártam ma.... bár pirosan villogó farmmal találkoztam, mikor szomszéd kellett egy szomszédomnak;) Ez néhány napja történt...
    Gondolom el kell telni kis időnek, hogy teljesen életbe lépjen a dolog;)
    Még nem szaladnék ez ügyben a hiba topikba;)

12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Lehet ez egy egyedi kisfarm, ahol gyorsabban telik az idő és pár óra alatt ledarált 4-5 napot. Ha ennek a gyorsaságnak megfelelően, arányosan nőnek a növények, fák is rajta és érnek be az ólak, akkor csak ezt a farmot fogom használni ezentúl.
    :D
    Hülye lennék! Gondold már el látszólag 2 óra alatt telik el ezen a farmon 120 óra! Simán majdnem nullázok rajta mindent, még azt is, amit nem is lehet! Még a dekorokat is! Átköltöznék rá mindenestől, amivel csak lehet!
    :DxD

zsoxxya, Kincső52, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Kár, hogy a paszulyt nem lehet vinni :D A legfontosabb maradna :)

14. -Holdfeny-.

Én nem akarom, hogy repüljön az idő....:music: De nem gondolom, hogy a hőmérő befolyásolná az érési folyamatokat;)
    Egyedi... jah:pxDxDxD Külön szerveren van:oops:xDxDxD

peter1022 kedveli ezt.
  15. peter1022

peter1022 Fórummogul

Nekem más játékoknál az elmúlt években az volt a tapasztalatom ha x ideig nem léptem be, akkor töröltek. Nem vagyok informatikus, úgyhogy nem tudom mennyire terheli le a játékot az 56 millió inaktív farm, de biztos egyszerűbb lenne nélkülük. Amúgy szerintem a legjobb lenne, ha létrehoznának egy farmerama 2.0-át, és a mostani tapasztalatokat kihasználva egy sokkal élvezhetőbb játékot alkotnának, mert most új játékosok már nem nagyon jönnek mivel túl összetett, és bonyolult lett a játék. Mikor gyopár jött bíztam benne, hogy idővel majd leváltja a sima farmot, mert sokkal jobb a koncepciója. Legalábbis szerintem. A kb 10ezer aktív játékos nem nagy szám. Ezt honnan vetted? És egy költői kérdés: mi lehet az az aktív játékos szám ami alatt azt mondják, hogy vége nem éri meg, és lekapcsolják a játékot? Én csak a bigpoint éves bevételi mérlegét szoktam néha nézni. Anyagilag elég jól állnak. Bízom benne, hogy olyan újítás jön, ami hoz sok új játékost, és marasztalja a régieket is. Jó lenne még 100 évesen is itt kapálgatni két bingóparti között.:):):p:pxDxD

16. -Holdfeny-.

Leváltani, nem fogja, de jól kiegészíti a gyopár a farmot;) Pont az összeteetsége miatt tud még élni a farm;) 56 millió????? azért ezek nem mind inaktívak.... max a fórumon;)

peter1022 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Sziasztok!

Vadonatúj elemet kínál a Kerekkerék!

Próbálj szerencsét, élj azzal a lehetőséggel, hogy a titokzatos jógagurud legyen!

[​IMG] forrás

Kiegészítem Merilin jóslatával a képet és a hírt:

"Az új egy igazi guru lesz, megnyugvást hozhat számunkra. Lesznek, akik sokat szeretnének belőle magunknak... "​

Utoljára szerkesztett: 22.8.24
    PalMa, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Dekorokra? vagy mindenre hat majd?:music:

peter1022 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Ezt pedig az orosz jósdában tette közzé 28 perce a jós, szerintem már a tárgykeresőnek a képeit kezdte el megosztani:

Kincső52, PalMa, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Fórummogul

Az 56 millió inaktívat nem én hoztam fel, csak tovább gondoltam az infót. Az összetettség valóban fontos. Viszont én magamból indulok ki. Már azért nem kezdek bele másba emellett, mert túl összetett minden más játék is. Ugyanakkor látszik a jó irány. Jó ez az üdv újra a farmon belépési extra. Emellett az applikáció is nagyon jó volt míg lehetett használni. Remélem hamar visszahozzák a játékba. Még az is lehet, hogy a nagy fejlesztési újdonság valójában az applikáció lesz, hiszen fű alatt vezették be, és vezették ki. Szóval nem volt hivatalos bejelentés. Ez pedig jelentheti azt, hogy ez lesz a nagy újdonság. Amúgy ezzel rengeteg új játékost fognak tudni bevonni, ha kész, és elérhető lesz, mert már rég mindenki mobilon játszik mindent. Na majd kiderül. Remélem minden tippem bejön.:p:p:):)
    Köszönjük. Mindegy mire fog hatni. Végre lesz megint miért a kereket gyepálni.:inlove::inlove: