Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Adhatna 50-et is, nagyon spórolnak.
    Ugyanazt adják, csak másik névvel, de hát végül is így tudunk gyűjteni.
    Előbb-utóbb csak összejön egy területnyi belőlük, még ha egyelőre nem is kellenek. :)

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Azt észrevetted a naptárban, hogy bár benne van a szomszédajándékozás, de vagy nem lesz, vagy mostantól titkosított lett a megszokott módon esedékes cserenap?
    :D

3. Sagittarius69

Cserenap azt hiszem most volt nemrég.
    Októberre várom.
    A szomszédajándékozást láttam 28-tól, de nem várok tőle sokat.
    Jó lenne a Levéltánc, de nem fogják visszahozni vagy nem egyhamar, ami igazságtalan, de hát láttunk itt már ilyet, pedig jó lenne, ha megismételnék.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A varázskalapot sem ismételték, ettől függetlenül én is örülnék a levéltáncoknak.
    De a cserenapnak még jobban is tudnék örülni.. sajnos nem jön, vagy titkossá vált.

Kincső52, HéricsBáró, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Szia!

Cserenap most volt a hó elején azt hiszem.
    Októberre várom továbbra is.
    Nem szokott minden hónapban lenni, bár talán az is jó lenne, ahogy a Levéltánc is.

-gyöngy-581, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. alex0824

Oké igazad van! Rosszul emlékeztem! Még csak augusztus van!

-gyöngy-581 és Sagittarius69 kedveli ezt.
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Szia gyöngy. Most volt augusztus elején.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezet-2024-augusztus.25221/

alex0824 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

9. Sagittarius69

Gondolom már ezerrel aratnád a gombolyagröpiket és az esti kötéseket, így alig várod a cserenapokat. :) :)

Samborg és alex0824 kedveli ezt.
  10. alex0824

Egyelőre elég lesz őket haza küldözgetni is. Viszont így remélem, hogy addig még lesz olyan event, amiben lesz hasonló jó dekor, kellemesen csalódnék a játék készítőiben.
    :)

Samborg, HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Sagittarius69

Biztos vagyok abban, hogy adddigra jön egy hasonló event jó dekorokkal.
    Tele pakolhatjuk majd a farmjainkat. :)
    Ha pedig most kivételesen egy jó szomszéd ajándékozást is összehoznának, akkor nagyon is odatennék magukat.
    Ha beraknák a levéltáncot vagy még inkább egy új dekort, mely 1x1-en ad 20 óránként 150 %-ot, mindenre hat 10 órán át, akkor szerintem még komoly bevételük is lenne.

Kincső52, maszilva, jucus100 és 2 más kedveli ezt.
  12. alex0824

Majd csak lesz róla pletyka!
    Viszont egy jó dekor vagy a levéltánc felkínálása a szomsziajándékozásban eléggé érdektelenné tenné a matricás dolgot. Mert azért az az 1000% körüli dolog nagyon karcsú! A levéltáncokkal 1000%, 2 hónapra 720Fa-ból biztosítható lenne, ami olyan kb 900Ft ha új kisfarmokon ügyködsz. Ráadásul akár korlátlan időre beszerezheted azt az 1000%-ot, sok új kis farmról. Persze bízom azért a Bp-ben. Csak feljebb viszik majd legközelebb a matricásban azt az 1000-1200%-ot legalább a 10x esére. Ha nem akkor így jártunk mi, is meg ők is.
    :)

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

A levéltánc az hamar elmenne, az csak 10 aratás és vége.
    Attól a matricás még menne tovább, nem lenne érdektelen, ráadásul nem sokan Jancsikáznák meg a levéltáncokat, ő sem használja el, hiszen még a Mau-it is csak nézegeti.
    Állandó, folyamatosan két hónapig tartó 1000 % egyáltalán nem rossz, még ha lehetne jobb is, de mivel lesz a matricásnak még két más, magasabb szintű növekedése is, én jó projektnek tartom.
    A helyükben a piros utáni színű album mindjárt plusz 2 növény lenne - beleértve az eventnövényt is - két hónapig és máris mindenki venné a ragasztót. Betennék egy sorozat újabb magasszintű növényeket kérő gazdaköri feladatsort és mellé a ragasztóvásárt és potyogna a pénz.

Samborg kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szép álmokat!
    Leírtad a következő 10 éves terv minden megvalósítható álmát...

HéricsBáró és Sagittarius69 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép álom... :D
    De felborítaná a játék egyensúlyát...:oops:

16. Sagittarius69

Semmit nem borítana fel.
    Játszanánk ugyanúgy, egyensúly meg amúgy sincs.
    Ha megfigyeled, ez a mostani 1000 % sem sokakat vonz, a szintlépő csomagot most is sokan jobbnak tartják, még ha csak egy hétig is tart.
    Valami olyat kell adniuk a következő színű albumnál, ami több játékos figyelmét felkelti és ösztönzi őket az albumozásra.
    Azt is el kell érniük, hogy valamiképp a gazdák birtokába kerüljenek a matricák, hogy legyen mit ragasztgatniuk.
    Ez termelős játék, a növénybónusz nem lenne hatástalan, azért már menne a ragasztás és az eventezés a matricákért.
    Haladni mindenki szeret és nem mindenki a tp vonalon.

Kincső52 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szerinted ez után lesz még szintlépő:music: Bár legyen....

Ha lesz termésre ható bónusz...:inlove: akkor az eventek igénye is nőni fog... a gazdaköröké is...:wuerg:
    Jók az ötleteid.. csak finomítani kell rajtuk;) De egyenlőre az a baj... nincsen fül aki meghallja őket:oops:

18. Sagittarius69

De, valaki csak hallgatja, mert mostanában találkoztam már egy párral, amit korábban beírtam, igaz, mindig volt valami finomítás bennük, nem elég merészek.
    A szintlépő mindaddig lesz, míg veszik és még az is lehet, hogy ezután még jobban veszik, mert arra az egy hétre, míg tart a szintlépő, már eleve van nekik dekoros 1000 %-uk.
    Ezzel a matricával még több szintlépőt fognak eladni, szépen fog szaporodni a gazdáknál a rossz vesztes dekor.
    Nekem az már egyelőre régóta nem kell.
    Én a Non-stop etess! nevű dekort várom, 1x1-es, 10 órán át ad 150 %-t mindenre, 18 óránként érik és korlátlanul aratható, ellentétben a levéltánccal.
    Van egy másik dekor is, amit várok, Rögtön beérek! a neve és a terményes ólak érésidejét csökkenti 2 %-kal.
    A nublonos event alatt adja az újrahasznosító, ahogy régebben az európai borz ólat.
    A hatás a neon egér, medve, macska mintájára összeadódik, de a többi gyorsítóval is kombinálható (felhők, termények).

19. -Holdfeny-.

Nem akasz játékmesternek felcsapni,:music:

Samborg és peter1022 kedveli ezt.
  20. serenge2

serenge2 Junior szaki

Sziasztok!
    Tudja vki?: A neon tigris elkészítéséhez milyen szintű kell?

peter1022 kedveli ezt.