Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Várjátok már a tigriseket, mert én igen:
    [​IMG] [​IMG][​IMG]
    Úgy néz ki nagyon harcosak lesznek és hoznak sok meglepit is magukkal:
    [​IMG] forrás

2. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Na persze ragasztó nélkül mit sem ér, nekem!;)

hekalé, ildiko44, peter1022 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. hekalé

hekalé Junior szaki

email-ben farmonként kaptunk ajándékkódot, ragasztót is tartalmaz

peter1022 és varga1234 kedveli ezt.
  4. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Igen nagyon tetszik

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.9.24
    -gyöngy-581 és peter1022 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ragasztó is jön minden eventből;)

Lenczy és peter1022 kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Szia @Merilin

Esetleg látsz egytápos tenyésztést a hétvégére vagy még a neon tigris event befejezése előtti időre?

Jó lenne megúszni 310 szupertápból 620 helyett.

Köszi a választ!

peter1022, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Kérdeznék...
    Lesz e változás a szomszéd ajándékozós event szinthezkötésében? :music: Mert ha ott is megjelenik a 100. szint... :wuerg:
    Háááát annak sok kis farmom nem örülne:oops:

peter1022 kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Szia!

Merilin mostanában sajnos nem jár erre, a piacozós event is csak úgy beesett a derült égből.
    A szomszéd ajándékozós eddig azt hiszem a 30-as szinthez kötődött, most sem hiszem, hogy másabb lenne és már a pozitív változásban sem hiszek.
    Jön a szokásos ajándéklehetőségekkel, plusz küldhető lesz a nagyon hasznos pogó show vagy a másik nélkülözhetetlenség, a havermackó.
    A Levéltánc már nem lesz megismételve, így marad esetleg még a tündér termálforrás és akkor a következő ajándékozásig, márciusig vagy májusig már elleszünk.

Chate-farm, Kincső52, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  9. gyuszti0000

Hali!

A márciusi szomszédajándékozásnál 15-ös szint volt megadva minimum szintnek.

Vennék egy pár piccolo ládát a fő farmomnak ha lesz következőre is bent, de meglátjuk. Jó lenne ha Merilin visszatérne egy picit mondani 1-2 szót erről.

10. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Pozitív változásban én sem hiszek, de ha kérhetném, akkor a Piccolók maradjanakxD, abból legalább jöhet, ami hasznos a farmnak.
    Valószínű betesznek egy jó tépés dekort, de arra csak akkor lennék vevő, ha marad még FA a Piccoló/k/ elküldése utánxD

11. -gyöngy-581

Szia!
    Már gondolkodtam, hogy megkérem a moderátorokat a megfelelő topikban, hogy elveszett és legyenek szívesek megkeresni nekünk, de aztán egyelőre letettem róla :inlove::D:inlove:
    Szia!
    Egyforma az ízlésünk, én is valami ilyesmiben reménykedem.:D:D:D

12. -Holdfeny-.

Picolók szinte biztos, hogy maradnak... :music: Az érdekes az egyéb újdonság lesz...8)
    Aztán a küldözgetése és a ráfordított összeg a tulajdonságától függ majd;)

peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumgróf

Szia!

Valóban lett volna mit írnia nekünk, de hát mindenkinek ott a vannak a saját dolgai, amik fontosabbak, mint a farm, még akkor is, ha ez egy komoly event volt.
    Talán a hó végére már szerencsésebbek leszünk vele.

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Most hétvégén volt ilyen esemény... nem hiszem hogy 2 egymást követő hétvégén lenne ilyen esemény... o_O de láttunk már csodákat.

Mindenesetre aki nézte a naptárat a fórumon, bizonyára készült vele... ;)

Nem mindig jelezhető előre minden esemény...

HéricsBáró, peter1022, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)

De jó hogy látunk, köszönjük, hogy jelentkeztél. Ha az kell, hogy gyakrabban gyere, akkor nem hozok át több pletyit sehonnét sem :(. (amit az előbb leírtam szándékosan nem zöldítem be, mert komolyan gondoltam)

Nálam jelenleg a terep tele van tigrissel, vasárnap töltöttem fel az egytápos végén. Vagyis 620-132 szupertáppal várom az eventet, nem lesz drága annyira. Ez a lehetőség mindenkinek adott volt.
    A képes pletyikből, Merilin jóslatából és az eventnaptárból is tudni lehetett, hogy mit fogunk tenyészteni ebben a hónapban.

HéricsBáró, maszilva, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Ha Te sem hozol még képeket sem... akkor ki fog halni a fórum...:oops: Már így is csak a lélegeztető gép tartja életben...:wuerg:

hamuska, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. gyuszti0000

Hali!

Mondjuk azt nem tudtam hogy az event előtt elindított tenyésztés - tigrisek berakása a tenyészterepre -(mikor egytápos volt) és azt az event kezdetén aratjuk le akkor megkapjuk érte majd a világító rudat, innentől figyelni fogok erre, abban a tudatban voltam hogy az event megnyitása után kell behelyezne az állatokat a tenyészterepre.

Őszintén nem gondoltam volna hogy lehet ilyen, akkor Mea Culpa, kövire így csinálom.

Köszöntem a tippet. :)

peter1022, feki13 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Itt a
    upload_2024-9-13_9-44-56.png

Legyen ez (is) egy szerencsés nap Mindannyiunknak! :)

Most hétvégén valódi felhőket ígérnek fölénk az idő jósai... :cry:

Én csak egy újabb ágacska érkezését látom, de még távol vannak tőlünk az ő pamacsai... ;)

Majd' negyed ezrest kell költeni rá, cserébe a kis vöröses ékszeresünket valamint a hatalmas porcost is megtoldják használatuk esetén 1-1-el. :)

Tapasztalatokban is bővelkedhetünk általa, viszont csak minden másnap használható... :oops:

-------

Találtam az egyik zsebemben egy ilyen kis mütyürt... elképzelésem sincs, hogy mi lehet...

upload_2024-9-13_9-4-7.png

--------

Az öreg az érkezésével nem hoz újdonságot számunkra... :( Bár lehet, hogy azért érdemes megnézni a kínálatot, mert vannak benne azért érdekességek. :)

------------

:D:p;)xD Milyen már a kis buksija....

upload_2024-9-13_9-22-11.png

19. gyuszti0000

Szia Merilin!

Hiányoztak az ilyen kis "szösszeneteid" boldog vagyok hogy újra itt vagy. :)

A felhő a vörösfülű ékszerteknős és a cápa (?) ólak terményhozamára hatnak +1 +1 mindkettőnél, minden másnap akkor 24 óra és 48 óra közötti érési idővel kell számolni, bízom benne hogy a terményhozam az több lesz mint 8 óra, mivel akkor 3x is aratható a vörös teknőskénk és abban hogy a tp-t amit önmagában ad a felhő azt jól megnyomják. (a vörösfülű ékszerteknősnek elég jó pajtaértéke van (10374) így nekem biztos vásárlás lesz).

A képen egy strucc van, de annak kiderítésére hogy mihez lesz köze én ahhoz kevés vagyok. :D

Köszi a rejtvényt Merilin. :)

Merilin és peter1022 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin :)

Köszönjük a jelzéseidet.
    Kérdezném:
    Csak ezekre állatokra fog hatni +1-gyel?
    Láttál izzókat is a strucc körül? Jó lenne, ha lenne a villogó "gyiának" folytatása :)

[​IMG] Olyan aranyosan kócos a haja, hogy az ember lánya szívesen megsimogatná :inlove:

************************************************************************************************************

Más ma reggel ezt találtam a postaládámban:

A szellemek és a lidércek egyaránt nagy rajongói a játékos műsoroknak! Nem hitted volna, ugye? No hiszen! Az ijesztő kis flótások saját játékokat is szerveznek! Ki mered próbálni a Koporsójátékokat? Forrás=Hírlevél

Vajon milyen játék lehet az amiben egy koporsóval fogunk játszani? Kíváncsivá tett:music:

HéricsBáró, Merilin, peter1022 és 6 más kedveli ezt.