Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Szia!
    Szerintem ez lesz a 3 ajtós event. (3 koporsós event :D).

A teliholdas témára kíváncsi vagyok, remélem a beadandók nem teliholdas termékek lesznek, mert eléggé szűkölködöm belőlük...

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Koporsós játékok

Kezdődjenek a kísérteties játékok! )
    Ültess kúszónövényeket a farmodra, hogy készen állj a küldetésekre.

Játssz a koporsós játék küldetéseivel, hogy megnyerd a jutalmakat

Nyiss ki egy koporsót a megfelelő kombinációval, és nyerj csodálatosan kísérteties jutalmakat!
    És ami nem hiányozhat

[​IMG] forrás:
    PS: érdemes a kosarak tartalmát alaposan megnézni, termények és állatok vannak benne.
    Vajon beadandók lesznek?

PS/2 Nekem erről az eventről ennek az eventnek a szerkezete jut az eszembe: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-oroszlán-barlangja.24670/

PS/3 Az eventben nyerhető dekorok képe:
    [​IMG][​IMG][​IMG] forrás

Utoljára szerkesztett: 15.9.24
    HéricsBáró, vihence, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Szia kedves Meilin :)

Már értem ezt a jóslatodat, hiszen az öreg hozott terményes ólakat is, -ha jól emlékszem- ami szerepel itt a kosárban is:
    [​IMG] (légbuborékgyár, gereblyés..)

Ami engem megzavart az, ez a kép:

Több hétvégés lesz ez az event is? A kulcsokat több hétvégén fogjuk tudni kiemelni a gazdakörből?

HéricsBáró, vihence, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  4. gyuszti0000

Hali,

Képen szereplő dolgok:
    Növény: eventes növény (valószínűleg a sírkőnek tűnő valami lesz az eventnövény) + van egy növény az egyik kosárban (balról a második, nem tudom ki nézni hogy micsoda)
    Állatok: Igásló, sirály
    Termények: hajzselé, cápafog és létra
    Egyéb: A balról a negyedik kosárban mintha "makkot" látnék (zöld cucc a szupitrágya mellett) de ennél sincs fogalmam mi lehet

Amit beküldtél "oroszlán barlangja" eventnél annál bizonyos értékben állatokat és gyümölcsöket kellett beadni. Jobban örülnék ha itt is az lenne, bár a kosarak tartalmából kiindulva lehet hogy a fent említett dolgokat kell beadogatni, sajna ilyen "egzotikus" terményeim nem találhatóak a pajtámban, de bízok benne hogy máshogy is teljesíthető az event.

PalMa, Sali~*.*, peter1022 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Ha nem haragszol én jobban bízom az eventkosár tartamában, mint egy "kaptafa" event hajdani beadandóiban. Bár még az eventkosár tartalmán is változtathatnak, semmi sincsen kőbe vésve, hiszen ez csak pletyka.
    Ha tovább olvastad a topikot Merilin is utalt rá és én is hozzárendeltem Rezeda doki ólválogatásához azt a segítséget amit megadhat valaki magának, hogy legyenek ilyen "egzotikus" terményeim". No meg persze létezik a piac is :)
    PS: Persze elképzelhetőnek tartom azt is, hogy az állatok, termények, fatermések csak a kategóriákat jelölik amiből majd be kéne adni, minden előfordulhat :)

Utoljára szerkesztett: 14.9.24
    HéricsBáró, vihence, Kincső52 és 5 más kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

Persze, csak én a BP helyében akkor már az event kezdetére raktam volna be az ólválogatást, nem pedig a három ajtós event vége előtt 1 nappal, mert a három ajtós event 19-én kezdődik, az ólválogatás meg 24-én jön be, szóval akinek sürgősen kell majd az ólválogatásból az említett terményes ól, az nem hinném hogy már élni fog vele, mert lehet annyi kell belőle hogy inkább megveszi a piacon - ami szintén opció lesz sokak számára, köztük nekem is.

Edit: közben átkutattam a raktáram és valahonnan van hajzselégyáram szóval így sínen vagyok mint.. tudjuk ki. :D

vihence, nagymami2, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha valakinek hiányzik valami a válogatás kínálatából... bármikor jöhet:music: Élni kell a lehetőséggel;) Persze a piac is lehet mentsvár....8)

peter1022 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Sziasztok, szép reggelt kívánok!
    Kibővítettem a képes pletyit a megnyerhető dekorok képével itt, ha érdekel benneteket nézzétek meg. :D

HéricsBáró, vihence, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  9. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Csak ezeket láttam... :)

-------------

A kis kócoshoz csatlakozott néhány másik cuki is...

upload_2024-9-15_10-25-46.png

Vajon nem lesz melegük??? :music: Lehet hogy szükségük lenne némi árnyékra... :p;)xD

. :)

HéricsBáró, PZoli64, vihence és 8 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia Kedves Merilin :)

A szurikátáknak hogyan csináljunk árnyékot? Talán valami új fejlesztést fognak kapni? Már van nekik narancs óljuk ... Esetleg színesebbek is lesznek?
    No ami most eszembe jutott azt le sem merem írni, mert olyan merész gondolat .... ? kujgof inetzséynet őket, vagy az új fejlesztés eventnyeremény lesz?
    Köszönöm a megerősítést, tehát csak kategóriákat fog jelölni a kosár tartalma, mint az oroszlános eventben. Ez így sokkal barátságosabb, mintha megkötött fajtákat kéne beadni :)

HéricsBáró, vihence, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Esetleg napernyő lesz a terményesük....:music:
    Szerencsére a legtöbb esetben kategóriákat jelölnek a képek...:music:
    Pedig olyan jó lenne néha ... ha kiderülne nem gondoltuk túl a képeket elsőre...8)

peter1022 és Othep kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Még egy kis borzongás:

[​IMG] forrás

HéricsBáró, PZoli64, vihence és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Remélem borzongató naptárunk is lesz;)

peter1022 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Ha követik a hagyományokat biztosan kapunk naptárt is :)
    PS:
    De majd csak októberre várom. Ne siettesd az időt szalad anélkül is, ez még nem a halloween event lesz :)
    Gondolom az őszi napéjegyenlőség alkalmából kapjuk ezt az eventet.
    (Az őszi napéjegyenlőség régen nagy ünnepnek számított. Az emberek ilyenkor hálát adtak a természet ajándékaiért, a terményekért. A Nap ilyenkor 90 fok magasan delel az Egyenlítő felett, így a nappal és az éjszaka is ugyanolyan hosszúságú ezen a napon. Az idén 2024.09. 22-én lesz )

HéricsBáró, vihence, Hahacska és 4 más kedveli ezt.
  15. gyuszti0000

Sziasztok!

A naptárban lévő "titokfa akció" van rá ötletetek hogy mit takar? Május óta 1x sem láttam a naptárban, új fát takar, esetleg régieket lehet pótolni?

peter1022 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Ez egy két havonta visszatérő akció. Egy új fa a bahára, egy padig a farmra érkezik. Kapunk hozzá gazdaköri feladatsort is.
    Ilyen volt például ez is:
    https://board-hu.farmerama.com/posts/1394400/

HéricsBáró, vihence, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  17. gyuszti0000

áhhh, köszi, most már értem, az tévesztett meg hogy az eddigi naptárakban (májustól néztem) az volt hogy új titokfa, itt pedig titokfa akció van a naptárban. :D Jó hamar megint, az előző július közepén volt. Ontják ám magukból az ólakat és a fákat. :D

vihence, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Győz a rutin:music: Sajnos a más megfogalmazás simán csak a szokásos vásárt jelzi....:oops:

peter1022 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sziasztok! Itt vannak az új titokzatos csemeték :)
    Ültesd el a „Shanghai” titokzatos csemetét, és szerencsével szerezd meg az új kopasz ciprust vagy a vadkörte fejlesztéseit. A 30 darabos csomagban garantáltan egy kopasz ciprusfa is lesz!

Tiki kirakósfa Redonda
    Ültesd el a „Redonda” Tiki titokzatos, és szerencsével szerezd meg az új Marula fát vagy a nyárhoz való fejlesztéseket. A 30 darabos csomagban garantáltan egy Marula fa van!

HéricsBáró, PZoli64, vihence és 7 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Reméljük valami extra erős gazdaköri is jön hozzá....:music:

peter1022 és achmed1122 kedveli ezt.