Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Hát igen, sajnos igazad van, de az üres gkör igénye is nagyúr annál akinek fontos ez, nekem az. Ebben viszont hazabeszélek.
    Én szeretem a tiszta gazdakört, tehát nálam ezek a feladatsorok sem maradnak meg sokáig.. (remélem)

2. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Piperkőc volt ez az oroszlán... ;)

A hétvégi takarítós boszi csak a 100.szinttől jöhet hozzánk..

--------------------------------------------------------
    1-1 új növény és fa (orchidea és 1 rémfa), 2 tenyésztés, 3 állandó gazdaköri feladat... :)

peter1022, Swartsch, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Lehetséges hogy ezekkel a rémséges állattenyésztésekkel a teliholdas területen teljesen új irányba akarnak elmenni. A zombijuh tenyésztés jó lehetőség volt arra hogy megnézzék hogy reagál a közönség, így hát bedobták a második csontot, a sötétlő szentjani és a tündérmacska tenyésztésének a képében, hogy ez hova fog vezetni, ki tudja, de ha így haladunk muszáj lesz kiterjeszteni a rémségeket a piacra, mert annyi féle állat, növény, fa, termény kezd lassan lenni hogy képtelenség lesz letermelni amilyen ritkán van telihold.

Ha meg állandó nyitvatartású lenne, akkor meg az értelmét veszítené el a teliholdas terület. A 2 terület (teliholdas farm és a gombaerdő) még csak csak elég területileg, de nem kell sok hogy kevés legyen és akkor kéne valami új.

A horror moziéj által adott 1000%-os tp bónuszt sem tudom hová tenni egyelőre, mintha kicsit elütötték volna a számot, vagy az érési idejét - igaz 2 kezemen megtudom számolni hány dekorom van kint a kúriában szóval egyelőre nem nagy +tp-t szakítok a felhővel, de csak idő kérdése.

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia kedves Merilin!
    Köszönöm az infót. :)
    Vagyis reménykedhetünk benne, hogy a dekorok komolyak lesznek (komolyabb tp-t adnak?), nem csak szépek? Esetleg bővül a paszulyunk is vele?
    Én nagyon remélem, hogy soha sem nyúlnak ilyen mélyen bele a teliholdas területre. A teliholdas terményeket simán felszívja a gyopár átalakítója is. Ennek a területnek pont az a bája, hogy saját magunknak kell előállítani a megtermelt dolgokat. Ha ebbe belepiszkálnak akkor erősen meggondolom, hogy játszom-e tovább ezzel a játékelemmel. Én nem akarok piacozni vele, semmi sem indokolja a szememben.
    PS: A pajtafelesleget eddig is felszívta a gkör, a Jack boltjából való kiváltás stb...

Utoljára szerkesztett: 1.10.24, 13:37
    peter1022, Pitemano, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ne érezd furán magad... itt mindenki csak magát adja...:music:
    100. szinttől...:eek:o_O sok kisfarmos morogni fog, de talán ez a szintkövetelmény fogja garantálni, hogy extra jó dekorokat kapunk;:music:

3 gazdaköri... :inlove: Ez akkor a héten jön... :inlove:
    S hónap vége felé meg a szokásos 2-2 teliholdas tenyészállatos és terményes...:eek:o_O
    Ez jóóóóóó;)
    pont ezért különlegesek...8)

peter1022 kedveli ezt.
  6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Lehet pont azért... xD
    De nem, igazából az jó, én is azt teszem. Csak néha az az érzésem, hogy mást értetek, mint amit valaki leírt, én meg azt nem értem miért. :)

Amúgy szerintem sem kell, hogy piacképes legyen a telihold, az a lényeg, hogy az van, amit én megtermeltem. Persze rövid ideig van nyitva általában, és sokszor el is felejtem, így nálam nincs olyan nagy felesleg, de amennyi kell annyi azért akad mindenből. :)

7. -Holdfeny-.

mindenkinek van dilije ... szójárása... s olyan is kódolva vam mire ugrik harciasan...:music: Ez a rutinunk része... a kézjegyünk;)
    én úgy gondolom profin olvasok a sorok között.... o_O:D Aztán időnként kiderül, hogy a tényeket sem veszem észre...:pxDxDxD
    A horror piac tönkre tenné a játékot a teliholdas kertben... - Ebben talán egyet értünk Gyönggyel...:D
    Azt látni hogy egy farm felé terelgetik a játékosokat...;) jobban mondva inkább a kis farmok is haladjanak a naggyal irányba...8)

kíváncsian várom a holnapi ismertetőt...:inlove: ismertetőket:inlove:

peter1022 és CoraQueen kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A kosarakban csatni van ? Miért ?

9. -Holdfeny-.

xDxDxD lehet terméket is kell beadni:p vagy ez olcsóbb mint a növényes bónusz:music:

10. -gyöngy-581

Szia Jancsika :)
    Talán mert ültetős event és hátha segítség lehet az is... Mondhatnám úgy is, hogy vevőcsalogató :)

Swartsch, HéricsBáró, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

jön új titok állat... vajon mit fog enni:music:

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Van valami morzsa arról, hogy a 7végi küldetés hol fog zajlani? Utazunk miatta, vagy leszállunk a Teliholdas világba?

peter1022, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!
    Sajnos nincsen semmi hír nincs róla, de talán Merilin súg valamit :), ha erre jár :D

14. -Holdfeny-.

Azért reméljük hétvégi rémüldözésre nem utazunk a szigetekre:music: bár benne lehet a pakliba...8)

achmed1122 és peter1022 kedveli ezt.
  15. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Varázsló - tanoncok!

Beletekintettem az idézőkönyvembe és úgy tűnik, hogy csak egy hajításnyira van tőlünk egy kicsit távolabbi event, aminek a paszulyos ágacskája igencsak dobhat a tapasztalatunkon... :music::inlove:
    Remélem, hogy nem láttam rosszul, mert akkor bizony valami jó szemüveget kell elővennem... :D

-gyöngy-581, peter1022, Swartsch és 8 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Melyik adja majd a 3 közül ???

A gyógynövényes vagy a Repcsis vagy a Halloweenes ???

peter1022, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Kedves Merilin! Látható e mostanában bébibab a tenyészhez? Köszönöm előre is!

peter1022, inanna11 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

peter1022, Swartsch, semmirevaló és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Vajon mennyire lesz nehéz az elérése? :music:

peter1022 kedveli ezt.
  20. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere