Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Annál messzebbre láttam még... :D

Jelenleg úgy látni, hogy ez is a gombás - holdas területhez tartozik majd felröpit tekintve... ;)

HéricsBáró, Swartsch, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Láttam valamit a német pletyisben, nézzétek meg Ti is:

[​IMG] forrás

Gazdálkodók figyelem! Itt az alkalom, hogy megbecsülésetek jeléül megajándékozzátok kedves szomszédaitokat az új „Tökkoncert” dekorral. Szeretni fognak!
    Keresd a napi ajándékok között az új dekort :)

Utoljára szerkesztett: 6.10.24
  3. Merilin

Sziasztok!

4. -gyöngy-581

Köszönöm a választ kíváncsian várom :)

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Úgy tűnik akkor 1000% tp bónusz kapunk..... :music:

peter1022 kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Szia Merilin!

Több kérdésem is lenne.

Ha lesz változás az eventes felhővel kapcsolatban - ami jól megdobja a tapasztalatunkat - fogsz róla értesíteni?

A fentebbi eventes felhőt bárki megszerezheti, vagy bizonyos számú emberke kaphatja meg (hasonlóan a TOP-hoz)?

A felhő megszerezhetősége eddig mennyire tűnik nehéznek növény termelés szempontjából? (sima mezei event (pl: játékok a kriptából 2" ~11000 eventnövény mennyiség), vagy esetleg "A nagy hajsza" mértékű mennyiségekről beszélünk (~50000 feletti)?

Úgy gondolom (lehet tévedek) hogy mivel a horror moziéj felhőjéről nem mondtál semmit (1000%-os tp bónusz minden teliholdas elemre a teliholdas területen, ez is elég nagy) így gondolom ettől magasabb egy picit, vagy másképpen hat a TP csíkra.

Köszönöm a válaszokat. :)

Sali~*.* és peter1022 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ha minden területre hat... akkor az 1000 nagyon szép szám;)

ildiko44, Kuzdern és peter1022 kedveli ezt.
  8. Merilin

Sziasztok!

#7995 .... hajításnyira... nem vesszük, és nem ebben a hónapban... :)

9. -gyöngy-581

Köszönöm a pontosítást, elolvastam és tényleg eventből jósoltad. Törlöm az előző hozzászólásomat.

10. -gyöngy-581

Tenyésztő event még egyszer képekben:

És talán egy kis ősi:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG] varázslat forrás

Ősi magtasakok és a piac? Ezt az eventet élveztem eddig :D

Ha jó sejtem a képek alapján ennek az eventnek a mintájára fogunk játszani most is:https://board-hu.farmerama.com/threads/inutep-átka.24061/

Merilin jóslata az eventhez: "Jelenleg úgy látni, hogy ez is a gombás - holdas területhez tartozik majd felröpit tekintve... "

Utoljára szerkesztett: 6.10.24
    HéricsBáró, PZoli64, Kincső52 és 7 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Utoljára szerkesztett: 7.10.24
    HéricsBáró, PZoli64, achmed1122 és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Inutep átka egy picit bővebben:

Ó nem! Inutep megátkozta Katzvania Jonest!
    Vajon húga, Baba Mau képes lesz megtörni az átkot boszorkánymágiájával?
    Csatlakozz hozzá, és küzdj együtt az ősi gonosszal!

Látogasd meg a teliholdat, nevelj kúszónövényeket , és gyűjts arany szkarabeuszokat betakarításkor (növények és fák).
    Készítse el a Gem Ankh-t a malomban, hogy elindítsd a minijátékot, és próbáld megtörni az átkot!

Húzd körbe a csempék darabjait, és helyezd el őket megfelelően a templomban.
    Töltsd ki a rejtvényt, és szerezz ősi magzsákokat – minél gyorsabb vagy, annál több zacskót kapsz!

Látogasd meg Baba Maut, és válassz egy misztikus gyógynövényt, amellyel kereskedhetsz.
    Szállíts be egy adott elemet, hogy véglegesen javítsd őket. Nincs elég gyógynövényed?
    Vásárolj azokat más gazdáktól a piacon!

A hiányos feladványok lejátszott játéknak számítanak, de csak a befejezett rejtvények jutalmaznak ősi magzsákokkal.

Minél gyorsabban teljesíted a rejtvényt, annál több bónusztáskát kapsz.

[​IMG] forrás

13. feki13

feki13 Fórumgróf

Szia gyöngy! :)

Ez izgalmasnak néz ki! Többszöri nekifutásra avgyok itt, ehhez a tipúsú eventhez még nem volt szerencsém. Itt végre megérheti nekem is igazán megpörgetni a kereket és a bónuszokat, annak érdekében, hogy piacozzak vele.
    Mennyire érte meg ezzel piacolni, emlékszel e rá?
    Vagy olyan mennyiséget kér, hogy nehéz túltermelni?

peter1022, Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!
    Az, hogy most mennyit fog kérni az event sajnos nem tudom, de eddig megérte piacozni velük. Villámgyorsan szalad fel az ára. Volt belőle kínálat bőven. Izgalmas eventnek ígérkezik.

15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ehhez bizony, kell még 1 nulla...az az igazi szép szám;)xD

16. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Én csak attól félek hogy TOP event felhősora lesz, nekem meg esélytelen megszerezni a felhőt, mikor nagyjából évekkel le vagyok maradba azokkal szemben akik tudnak/képesek nullázni stb. Ergo ha TOP nyeremény lesz akkor ott leszek/ünk ahol a part szakad, bízom benne hogy egy sima event felhősora lesz, nem valami exluzív.

peter1022 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia!
    Ne féljél tőle, mert én szinte biztos vagyok benne, hogy nem az lesz. Évek óta figyelemmel kísérem a TOP versenyeket, soha sem volt példa rá, hogy ilyen korán megmutassák még halványan sem a nyereményeket.
    Bármi mást szívesen elhiszek még pletykaszintjén is, de a pajtaürítés díját nem. (még egy eventes felhő is változásokon megy át, sokszor még az event indulása után is). No most az év legnagyobb eventjén kiszivárogna ilyen hír ez még nem fordult elő soha sem.

PS: A TOP eventeket hagyományosan novemberben rendezik meg, még arról sincsen hír, hogy egyáltalán lesz-e nem hogy a nyereményeiről..

Utoljára szerkesztett: 7.10.24
    HéricsBáró, jucus100, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

:eek:o_Oohh.... akkor bele sem gondolok, hogy itt senkit nemérdekel a tp... és mégis pajtát borítanak majd érte...:pxDxDxD

peter1022, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia Merilin!
    A hónap végén érkezik az eventnaptár szerint egy új megvásárolható felhő és egy tojás vásárlási akció is.
    A kérdéseim ezekről szólnak, biztos van még rajtam kívül is játékos aki szívesen törné fel a malacperselyt, ha tudnának valamit róluk.
    A tojásról kiderül a naptárból, hogy a rémeseket fogja támogatni. A kérdésem az lenne, a tojásról is és a felhőről is, hogy a pajtát fogják támogatni, vagy a csíkot?
    Készíthetem a kalapácsot a hónap végére?
    Mennyire lesz kemény a tojás?

HéricsBáró és peter1022 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szia!

Nagy valószínüséggel a csíkot...:music: vagy egy egy tételt a pajtában... 8) Ahogy eddig is...
    Ebben változást nem várok...:music:

peter1022 kedveli ezt.