Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Október 24.-én fog kezdődni a naptár szerint :) De még bármilyen pletyi túl korai lenne hozzá, sajnos még nincsenek :)

HéricsBáró, alex0824, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez egy tervezhető taktika játék..:music: A komoly választások tennék igazán érdekessé;)

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Ez volt a tavalyi halloween event most is valami hasonlót várok és remélhetőleg pajtát nem fog kérni.

A repülős eventben bízok hogy jó nyereményeket ad mert eddig ez a hónap elég zsenge 1-2 dolgot kivéve és reménykedem hogy a hónap második fele ütősebb lesz egy parányit.

A fás válogatásról várok valamit hogy mi lesz benne, de ha tippelnem kéne akkor az új titokállat tápjához szükséges fák biztosan benne lesznek (szakura, zúzmarás jegenyefenyő) és ha már október akkor 1-2 rémületes fa is bekerülhet a kínálat közé.

Összességében ez a hónap már nem tartogat meglepetést. A felhő és tojás tudjuk ládákat adnak (hogy ezeken kívül mit, hányat és mennyi idő alatt) mást nem. A farmáruda frissítésről is elég nagy a csend - noha lehet azért mert semmit nem tartogat ami számottevő lenne az egyszeri játékos számára -. Az új kerék dekor tulajdonsága sem lehet már sok minden (terményes ól tp bónusz, teliholdas világ bónusz, és tp bónusz mindenre maradt ki, mást nagyon nem tudnék elképzelni, a tematika alapján ládát meg biztosan nem fog egyelőre adni a dekor). A tenyésztéses gazdaköriktől sok mindent nem várok, valszeg a szokásos tenyészállatos díjakkal együtt (farmarany, szupertáp stb. nyereményekkel).

Nagyjából ennyi is lesz a hónap. Bízom benne hogy tartogatnak még valamit erre a hónapra, amiért kinyitnám a pénztárcám akár. :D

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Összességében én még várok valamit. A PP-s dekorok száma eléri az 5 darabot, így hagyományosan kifut ez a széria is. Arról, hogy mit fog adni az utolsó darab most nem találgatok, meghagyom másnak. De minden kifutó széria végén szoktunk a rendszertől felhőt is kapni.
    Feltételezem, hogy Merilin jóslata is esetleg erről szólt itt (?).

PS: Átnéztem a már játékban lévő tárgyak listáját, és csak a terményes ólakra való hatás hiányzik, tehát azt fog adni, ha igaz :D

5. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

A feltételezésed szerintem helytelen mivel ezt írta Merilin, a válaszod számára meg ez volt, így kétségtelen hogy egy jövőbeli eseményről (eventről) szólt az infó morzsája.

Kizártnak tartom hogy egy ingyenes dekor széria szett akkora bónuszt adna hogy az szót érdemeljen itt. Valószínűleg a szokásos +50% tp bónuszt kapjuk meg a felhőben valami 2 napos érési idővel, ahogy általában.

Party pörgetés felhősor 9.
    • Lezárási idő: 72:00 óra
    • Besorolása: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 40%-kal több TP/BTP 10 órán keresztül (minden terület, minden elem és tenyésztés)
    • Tematikus felhősor: Rosszcsontdarázs, Szellemvadász, Denevérszárnyas bosszúálló, Galaxisrengető, Nagymenő

Party pörgetés felhősor 10.
    • Lezárási idő: 36:00 óra
    • Besorolása: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 40%-kal több TP/BTP 5 órán keresztül (minden terület, minden elem és tenyésztés)
    • Tematikus felhősor: Boszorkányos gombakuckó; Kandúriana-lak; Boszimacska kuckója; Kertész macska kuckója; Kalandmacska kuckója

Party pörgetés felhősor 11
    • Lezárási idő: 36:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • TP/TTP bónusz: 50%. Hatóidő: 05:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Legforróbb fürdő, Szakura forró fürdő, Mangó lassi forró fürdő, Szuper bubis forró fürdő, Boszorkányfőzet fürdő, Csokis forró fürdő).

Ezek az előző kollekciók, ezért is zártam ki, mert ezek a felhősorok szót sem érdemelnek annyira jelentéktelenek a szintünkön.

Kivéve ha most úgy döntenek a központban hogy az eddig ~50% tp bónusz helyett annyit adnak, ami már tényleg szót érdemel, de nem hiszem, persze bármi megeshet.

Valószínűleg Merilin jóslata (ha még nem változtatták meg) egy Novemberi eventnek a nyeremény felhőjéről szólt. Egy sima eventnek nem hiszem hogy hiper-szuper felhősort adnának nyereményként ezért vetettem fel hogy TOP event felhősora lesz esetleg (hisz miért adnának egy olyan nyereményt ami akkorát lökne a tp-n egy sima event keretében?). De azt írtad - azóta a törölt - kommentedben hogy ilyen hamar TOP nyeremény nem szokott kiszivárogni - ha egyáltalán lesz - merilin írta még hogy nem vásárolható felhőről van szó, tehát vagy meglehet nyerni, vagy mindenki ingyen kapja, valószínűleg az előbbi.

Persze erre van a pletyis része a fórumnak, ötletelünk/teóriákat osztunk meg egymással, legalább addig is él a fórum ezen része. :D

peter1022 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia!
    Te biztos vagy benne, hogy ezek a dekorok ingyenesen kerültek a birtokodba? Mert én Elég sokat költök PP-re és egyáltalán nem tartom ingyenesnek, ha nekiállok gyűjteni egy ilyen dekor sorozatot például most a Jóga gurut, vagy előtte a bubist.
    Általam törölt és nem moderátor törölte! Ez azért eléggé lényeges különbség. (jogom van a saját írásomat törölni, ha úgy ítélem meg.)
    A mi szintünkön? Már bocsánat, de mióta vagyunk még csak megközelítőleg is egy szinten?
    ************************************************************************************************************************

Éjféli repülés eventről még egy pár érdekesnek mondható kép:

[​IMG] forrás

HéricsBáró, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  7. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Van képem hozni, amit eddig nem tudtam... :D:D:D:D
    őszirózsa.png

8. -gyöngy-581

Szia Merilin :)
    Köszönöm szépen a képet, örülök, hogy sikerült az ördögöt elhessegetned. Ez nem éppen rémes növény, inkább a farmra vagy a bahára tudom elképzelni.
    Elárulod nekünk, hogy miért fontos ezt megemlítened?

PS: A szigethez már régen kaptunk bármit is, nem játszódott ott mostanában event sem, kicsit ráférne a figyelem. (Bár állat és növény is van bőven, nem hiányzik több nekem, de a logikám azt mondja, hogy most a baha következik)

Utoljára szerkesztett: 15.10.24
    HéricsBáró, peter1022 és Swartsch kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Sokan nem költenek pörgetésre... ládából eventből kapják... Így nézhetjük ingyenesnek is;)
    Senki nem látja a játékosok közül... ki mit töröl...:)
    A miérthez valóban nincs közünk... De a képernyő mentés fontos...8) Mert bármi megváltozhat... S ha van mentés, nem lehet letagadni....
    Egy szint???? Mezei játékosok vagyunk... minden...8) Senki sem több a másiknál...
    Ezért a repülős eventnél is mindenki azonos eséllyel indul...:inlove:

Hm sziget fejlesztés...8) Nem hiányzik de jöjjön...:music: S talán utána majd a Gyopár is sorra kerül;)

peter1022 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szó volt itt a napokban a pengős bolt kínálatának a megújulásáról.
    Ehhez találtam a cseh jósdában egy képet, lehet találgatni, hogy vajon mi is lehet a változás?

Előfordulhat, hogy néhány változás áll előttünk:

És valami finomság,

[​IMG] forrás

gondolom az új megvásárolható felhő képét látjuk. Merilin jóslata vele kapcsolatban itt.​

11. -Holdfeny-.

Ez a pengős bolt vásár.... nem tűnik túl izgalmasnak...:music:
    A dekorok talán azoknak hoznak örömöt akiknek pótlásra van szükségük...;)

achmed1122 és peter1022 kedveli ezt.
  12. Merilin

Sziasztok!

Tény és való, hogy öregszem (én is) :D:D:D ... de emlékeim szerint nem említettem sosem, hogy rémes lenne a növény.. :music:;)

Az elvarázsolt sziget is érdekes lehet számunkra, amit szintén emlegettem... :D

Onnan pl. egy ilyet simán el tudok képzelni az időzőkönyvem alapján:

upload_2024-10-16_19-37-52.png

Bár kicsit rémes a kinézete, nem oda látom befutni az ő hajóját sem... :D :p

HéricsBáró, Kincső52, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nahát... banánköltési lehetőség lesz;) Van még hely a kamrákba;)

peter1022 kedveli ezt.
  14. Merilin

Kedves Varázsló - tanoncok!

Feltűnt valami újdonság az idézőkönyvemben..

Kicsit még homályos, de azért érdekes lehet számunkra... :D

upload_2024-10-18_15-20-44.png

HéricsBáró, Hahacska, Kincső52 és 7 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Újdonság:eek:o_O Ugye nem új terület vagy egyéb állandó újdonság...:oops:
    Állat, növény fa nem szokott ilyen beharangozót kapni...:)

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ezen a képen akár lehet rémes spongyabob, esetleg áramrázta pokémon, vagy bármi más is, ami sárga az univerzumba, és el lehet torzítani. Felesleges agyalni, valami sárga absztrakt oszt jó van.
    Majd úgy is kiderül.
    :D

17. -Holdfeny-.

Kb olyan érdekes mint a titok állat kezdőbetűje:pxDxDxD

peter1022 és alex0824 kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szerintem a telefonos aplikáció, ami sárga háttéren valami kiagyalhatatlan állat képe van, cirka olyan mint dodó.
    Minden esetre egész másképp lehet használni mindent rajta, mások az ikonok, hozzá lehet szokni, csak idő kérdése.
    Most ahogy beléptem 100 matrica ragasztó és 10 szerencseérme várt, nem tudom kit, mert játékosnév és jelszó nélkül
    léptem be.
    Mondjuk, ha csak annyit segít, ha nem vagyok gépközelbe és nagy vágyat érzek bármi tevékenységre, el lehet
    végezni rajta. Amúgy egész szép kinézetű.

ildiko44, farmerSS, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Nahát, almás is van belőle;)

20. peter1022

peter1022 Fórum nagymestere

Reméljük az app már végleg velünk marad. Fejlesztések még ráférnek, de sokkal egyszerűbb, mint a böngészőn keresztül játszani telefonon.:):)
    Ez a sárga izé valami csőrös állat lesz. Hogy hova az jó kérdés.:p:p

alex0824, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.