Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy event képéből ha a beadandókra lehetne következtetni... még értelme is lenne a találgatásnak:p
    De így majd kiderül az eventismertetőben, hogy a költő mit is akart mondani;)
    Kérlek én egy elhomályosított képet látok:D kb azt amit Te;)

peter1022 kedveli ezt.
  2. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Szia!

Én is csak találgatok úgy mint más, nem feltétlen az lesz az event amit én kiveszek Merilin írásából, próbálom a lehető legjobban kivenni amit ír de így is előfordulhatnak benne hibák vagy egyáltalán nem az az event lesz amire ő gondolt. Összességében az a célom hogy a jövőben pontosabban tudjam meghatározni az eventeket Merilin morzsáiból, ezért is írom ki, nem csak magamnak, hanem másoknak is, de ezek csak teóriák mint az írtam, bárki más 1-1 szót máshogy gondolhatja és így más eventek is kijöhetnek belőle, amiben nem vagyok biztos az mellett kérdőjel van vagy megjegyzés.

Na most pedig az ábrázolt kép. Nem jutottam sajnos semmire. Megpróbáltam különböző AI programokkal az elmosódást eltávolítani, de sajnos nem jártam sikerrel, végül elkezdtem kutakodni más fórumokon is, hátha beugrik valami, a cseh fórumon a jós ezt osztotta meg:
    upload_2024-10-21_16-22-11.png
    upload_2024-10-21_16-22-23.png Forrás. Nem tudom hogy @-gyöngy-581 megosztotta-e már ezt a képet, nem néztem vissza így elnézést kérek tőle ha már ezt megtette.

A kulcs egy tipikus ősi kulcsnak: upload_2024-10-21_16-39-42.png vagy más ilyen eventnél használatos kulcsnak tűnik (északi sarki kaland teliholdas kulcsa): upload_2024-10-21_16-38-34.png a múlt kincsei mechanika alapján (természetesen rémesítve egy picit). Valószínűleg azért ilyen a kulcs grafikája mert a szárnyak hülyén néznének ki ha oldalra lenne fordítva (vagy teljesen más eventhez lesz használva. :D)

Ebből azt szűrtem le hogy a múlt kincseihez hasonló eventünk lesz, mindhárom terület igénybevételével (farm, baha, telihold) - így jönnek képbe a portálok.

A lúd ismerős volt hiszen szerepelt már egy eventben ezelőtt: upload_2024-10-21_16-44-39.png
    2020-ban volt egy event aminek ő volt az arcképe.

De azt hogy kapunk egy eventeken átívelő eventet így október végén, kizártnak tartom, ezért is vetettem el, de azért linkeltem ha valakit érdekel. (mindenre van esély, de a rémséges kulcsot nem tudtam hova tenni, így ezért is zártam ki ezt.)

Ennyi egyelőre, szerintem mást már nem hiszem hogy megtudunk, persze ez mind az én agymenésem (nagyon ráérek most úgy érzem :D) szóval ne vegyetek semmit készpénznek és főleg ne vegyétek az írásom biztosnak!

Hahacska, peter1022, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

valamikor régen... a tetszik gomb nyomogatása ennél többet jelentett... megfejtést...:music:
    De értem amit írsz...;)
    S szeretem az agymenéseidet:inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ki fogsz nevetni és nem hiszed el, de pont erről írtam (kulcsteória) a skype-n az egyik barátomnak is. A képet hoztam már, de a kulcsot én sem mertem elhozni. Vártam, hogy a német jós beteszi a szokásos eventes bemutatójóslatát, talán abból kiderült volna valami értelmes magyarázat.

PS: Elnézést kérek, visszalapoztam és rájöttem, hogy nem ide hoztam a képeket, hanem a Kívánságkosárba tettem be.

Utoljára szerkesztett: 21.10.24
    peter1022, gyuszti0000 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Pedig kivágtam az erdőt is, hogy látszódjék a fa... :D

6. -Holdfeny-.

xDxDxD hm... az erdőt látom még mindig:p Legközelebb az egyszem fa mellett kérhetnék tar vágást:wuerg:

7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én is felületesen gondolkodtam. Oké, jön a mozdony az erdő felől, és az öreg vonat nélkül csoszog, mert karámokat vonszol? Lecserélték a gőzöst karbantartás miatt, valami kézihajtányra?
    :D
    Csak most eset le, Merilint olvasva,
    hogy a mozdony, nem az öreg vonat nélkül csoszog, mert karámokat vonszol.
    Hanem maga az öreg az, aki vonat nélkül csoszog, és ő vonszolja a karámokat.
    De nem kell tarvágás.
    Elég lett volna a jóslatba, a második mondatnál az öreg után egy szálka, azaz egy vessző is.
    De jó ez így, jót nevettem magamon, hogy mennyire elvittem magam a hajtánnyal. Egyébként én sem tudom mindig, hogy hová kell vessző és hová nem.
    Szerintem "gyusztit" is ez kavarta meg egy kicsit.
    :D

8. -Holdfeny-.

Szép a magyarnyelv;) Pláne ha helyesen használjuk:p
    Gyerekem Anyanyelvi versenyen kapott körbeírós feladatot.... :inlove:
    Káromkodni kellett szépen cifrán magyarulxDxDxD csúnya szó nélkül:music:
    Na mindegy ezért szép a pletyka... jókat kirándulunk az erdőbe8)

peter1022 kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A lényeg, hogy favonat jön, és ólválogatás.
    Soha se nem se voltam jó belőle.

10. -Holdfeny-.

:inlove: Talán ezért is szeretünk:inlove:
    A lényeg meg majd kiderül;) Ez még csak pletyka:p

peter1022 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Sziasztok!

[​IMG] [​IMG] forrás

Tündéri/boszorkányos ez az új tojás, talán elég kemény is lesz mellette :inlove::D:inlove:

12. -Holdfeny-.

Jó lenne ha a tp vonal mellett más bónuszt is adna;)
    Azt már látom, hogy kell!:inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  13. szaki1979

szaki1979 Haladó

sziasztok.
    Szerintetek van esély hamarosan egy szuper akciós napra baby boom-al összekötve.
    Tudom Baby boom sok volt az elmult időben...

peter1022 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia!
    visszatérő akcióról van szó... így minden hónapba megérkezik;) csak türelem...
    véleményem szerint nem vezetik ki...:music: Persze a tévedés jogát fenntartom...8)

peter1022 kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Közeledik már ez a dobbantós paszuly ?:inlove:

Mekkora az a zsák , ami x idő eltelteltével , x mennyiségű golyó után nem szakad ki ?
    Vagy annnyi golyó lesz már benne , hogy saját tömegvonzása lesz , és a neptunuszt magához rántja ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.24
    peter1022 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  16. mileena2021

mileena2021 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a választ, igen látom hogy megvehető FA cserébe de jobb lenne már egy 1.szint illetve 2.szint is neki

varga1234, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Talán egyszer majd ő lesz a befutó.

18. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Kukkantsatok be az e-mail fiókotokba, mert a hírlevél mellett, egyedi bónuszkódot találtok ott.

[​IMG] forrás: Hírlevél

* érvényes 2024. október 31-ig

Utoljára szerkesztett: 24.10.24
    HéricsBáró, PZoli64, Kincső52 és 7 más kedveli ezt.
  19. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Szia!

Már a múltkor is olvastam, hogy van egyedi bónuszkód.
    Én megnéztem az email fiókomat és nem kaptam.
    Most is beléptem de se hírlevél (mondjuk az már hónapok óta nincs) se bónuszkód.
    Jár mindenkinek? Vagy kellene hozzá valami beállítás?

varga1234, peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórumgróf

Szia!

Ha nem látsz hírlevelet valszeg le vagy íratkozva róla. Ezért nem kapsz valószínűleg bónusz kódot sem :(

peter1022, -gyöngy-581 és GreekYogurt kedveli ezt.