Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. peter1022

peter1022 Fórum nagymestere

Sziasztok,

TOP-ról minden évben nagy a csend. Szivárogtatás sosincs. Fórum is lehet ezért csendesebb. Kár arról beszélni, amiről nem tudni semmit. Tippelgetni pedig felesleges. Akik készülnek, ők szép csendben készülnek.
    Nyeremények egyik évben sem voltak nagy durranások. Akik csinálják azok nagy része nem a nyeremény miatt csinálja, csak presztízsből.
    Majd előtte itt is beindul kicsit az élet.:):)
    Persze jó lenne, ha már most megnyitnák hozzá a csevegőt. Ott sokat lehetne beszélni arról ki mivel, hogyan készül. Meddig megy el. Stb.:):)

nagymami2, Sali~*.*, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Talán Merilin Komoly tp támogatást adó felhő jóslata már a Top-ról szólt...:music:
    Mondjuk ezt azért borítékolhatjuk...8)

peter1022, DevilMókus és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali szomszéd!

Nekem is furcsa volt, de végtére is bejött az egész. Én 640% körülre bírtam feltornászni a dekorosat, a többi pedig a minimálist épp hogy elérte, de nem is bántam azokat annyira, ól meg növény bónusszal sokra nem mentem őszintén.

A szüreti fesztivál engem nem hoz lázba, minimálisat elérem aztán inkább tartogatom a maradék pajtámat az eventekre, ami egyelőre van sokra nem mennék vele a felhőt pedig esélytelen lenne, szóval offolom és bízom benne hogy Merilin nagy TP-s felhősoros jóslása (fentebb írtam) nem a szüreti fesztivál TOP eventjéről szólt, mert akkor nagy dologból maradunk ki kis farmosként.

feki13, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy minden évben a top felhő illetve dekor volt a csúcs az adott évben...:music:
    Meglepne ha másként lenne az idén...8) Annyiba várok árnyalást, hogy lesz valami hasonló vásárolható...;)

peter1022 kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

A tavalyi novemberi vásárolható felhősor minden volt csak hasonló nem, bízom benne hogy akkor a novemberi eventekben lesznek jó felhőnyeremények amik hasznosak lesznek a kis farmosoknak is.

A matrica sorozat egy ilyen jó irány volt, éreztem hogy - akkor még 200 alatti ként - nekem is csurrant cseppent valami, nem csak a 250/260-as farmosok élvezhetik az előnyét. Jó is volt mert a végére elég szép bónuszt kisajtoltam én is belőle, igaz már csak nagyon a vége felé érezhettem a bónuszt, de így is elégséges volt valamelyest.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

:eek:o_O
    aki 250 feletti szinten van... megdolgozot ám minden előnyért ami a farmján van...8) Legyen az anyagi ráfordítás vagy játékra fordított idő..:D Semmi jó nem sülne ki abból, hog a kicsik pont annyit kapnának mint a nagyok...;)
    Maradjon az arányosság... 8)

7. feki13

feki13 Fórumgróf

Mostani 3 területen zajlósat kihagytam, bónusszal valószínű pikk pakk meglett volna 1-2 nap alatt, de mivel nem sok van belőle a pajta polcán, érdemben meg nulla a felhő, nem mozgatta meg a fantáziám. Így most várom a következőt hátha érdekesebb lesz. Bár nem várok sokat, ritka az olyan dolog ami végre minket is meglendíthetne a felé, hogy átlépjük a kis farmosok státuszát :(

Kedvenc hónapom következik a december személyében. Imádok nyitogatni, apró ajándékokkal bíbelődni, tőlem arra is jöhet a pletyi ;)
    Hello szomszédasszony! :)
    Aránnyal nincsen baj ha tartják, viszont olyan szinten elrugaszkodott TOP-ot várok idénre is, hogy nekünk ezzel az ütemmel csk szétfelé nyílik az olló, nem hogy közeledjen :( Jól jönne nekünk is bármi olyan amivel végre labdába tudnák rúgni :(

peter1022 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Az elrugaszkodott beadási értékekről végső soron nem a játék mester tehet...:wuerg: Hanem a játékosok...8)
    Már sokszor sokan kértük, hogy ha fizetősen is de legyenek elérhetőek a régi haladást segítő dolgok...:music:
    Adventi naptár szerintem lesz... erről pletyit a Top után várhatunk;)

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szinte semmit sem tudunk az idei Top-ról, de hozok két linket, remélem követik ezt a hagyományt (2023-as TOP és a 2022-es leírása) . Ez a két event segítette a piciket, sokkal jobban, mint némelyik pajtás beadás.
    Azt viszont ne várjad, hogy az olló szára összezáruljon egy nagy pajta és egy kicsi között, mert keservesen fogsz csalódni. A nagyok is voltak kicsik és kivártak, megdolgoztak a "nagyságukért". Hosszú évek játékával és ráfordításaival. Kinek mi volt a megfelelő.
    Olvasd el ezt a két linket, remélem tetszeni fog és ha az érzéseim nem csalnak valami hasonlóval fogunk most is találkozni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-fesztivál-top-3000-2023.24213/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szüreti-fesztivál-top-3000-2022-ősz.23027/

HéricsBáró, zotya280303, Arrah és 9 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

És ami már biztos pletyi: jön a Tökszezon:

[​IMG][​IMG]

[​IMG]forrás

Utoljára szerkesztett: 4.11.24
    HéricsBáró, kmandy, Arrah és 12 más kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórumgróf

Köszönöm a linkeket, megnézegetem.
    Természetesen nem az aranytojó tyúkot szeretném egyből a kis kertecskémbe, hisz erre semmi szükség. Szeretnék megdolgozni érte, pont ez a lényeg, adjanak valamit, de mit kezdjek a TP csíkot növelő felhők hadával? TP dobáló dekorokkal? Engem ez nem vonz, nem is tudom vele a "pajtát" tölteni. Már már örülnék egy egy jobb ládát adó felhőnek, ez az olló mint a való világban, aki az elejétől ott van, csinálja az mindig is előrébb fog járni, de ne ehhez mérjék a kicsiket is, hiszen pl a TOP pont erről szól, nektek egyre több és több lesz, míg mi örülünk az életben maradásnak, mivel nem rendelkezünk szinte semmi olyan extrával amifellendítene minket. Mivel ha még meg is lenne se tudnánk egyéb dolgok hiányában még a közeletekbe se kerlni! Ami nem is baj, megdolgoztatok, csak szeretnénk mi is némi esélyt kapni a nagyjá válásra! :)

12. -gyöngy-581

Akár hiszed, akár nem én is jobban örülök a +1 valamit adó akárminek (feltéve, ha az általános és nem egy-egy dologra ható), mint a csíkot hizlaló valamiknek, de egy valamit tudomásul kell venned: A játékot a csíkot előnyben részesítők tartják el, ők áldoznak be rá pénzt, paripát, tehát mindig is több lesz, mint a pajtára hatókból. Értem ez alatt a dekorokat, felhőket, akciókat tojásokat stb...

HéricsBáró, ildiko44, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Naggyá válhatsz;) bár ládanagyhatalommá már sajnos nem:oops:
    Jó lenne a kicsiknek való akciós csomag... dekorokkal felhőkkel...8) De úgy tűnik nem kell az ilyen fajta bevétel a játéknak...:oops:
    Ha a most kezdők is sok év munkájával juthatnának el a 100. szintre... még kevesebb kis játékos lenne:wuerg:

Aranytojó tyúk....:inlove:
    Mostanában annyi arany állatot adó láda jön... hogy kezdem unni az arany tyúkot és társait...:music:
    Vajon tervbe van már Arany állatos láda 2- verziója?:eek::music:

peter1022 és DevilMókus kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nem csodálom.
    Most is van kinn a piacunkon 7 darab, a legolcsóbb 23 millióért.
    A 14-esen lassan már csak annak nem üres a gazdaköre, aki nem is akarja, hogy az legyen (- az új teliholdasok, melyek szerintem kifognak majd sokakon).
    A múlt héten is végig kinn volt 2 egzotikus elefánt 40 millióért, szerintem mindkettő vissza is hullhatott, sokallották a játékosok értük. :)
    Ha jön új aranyállatos láda valamikor, remélem beteszik a ládába a 3 teliholdas aranyállatot is.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Rémes arany állatok ládából???? Azt hiszem előbb fog piros hó esni:wuerg:

peter1022 kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Nem kell, hogy rémes legyen a láda, jó nekem a sima is.
    Biztos, hogy nagy segítség lenne azoknak, akik továbbra is szeretnék a gazdakörüket üresen tartani.
    Egyébként meg mintha már olvastam volna valami olyat, hogy itt minden lehetséges, mert ez egy őrült játék... vagy ilyesmi. :)

17. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove:Ez egy őrült játék.. a játékosoknak pedig tetszene is a bármilyen arany állatot adó új láda...:music:
    Csak éppen rombolná a szupertáp üzletet:p
    Kell a kihívás... most kaptunk... s valami azt súgja lesz még egyéb kihívás is;)

peter1022 kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Ez a kihívás hamar le lett tudva.
    Tenyészthetnénk harcsát vagy góliátbogarat, esetleg quetzalt, abban talán móka is lenne.
    Bár a legjobban a sirálynak örülnék, főleg, ha addig tennék be, amíg egy ól van a gazdák birtokában.

19. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szia-
    Én egészen biztosan nem fogok indulni .:)
    Az első 500 min 25 -30 milliárd lesz, de valószínűbb a3 *18/54 millió.:music:
    25 -30 milliárd menne is, ha nem is lazán,de nem igazán érné meg alighanem.Leglább is nekem.
    Vannak más terveim,amikbe nem fér bele hogy eldobálgasak mindent,és nem nagyon szeretek 0 - ni ,1 teljes napig maxolva biztosan nem.
    Januára terveztem legközelebb, de ahoz táp is kellene Partyk minimum 5-6000 stb..

Ha 50-60 milliárdig elmegy az alja akkor kénytelen lennék ,és ez biztosan nem tetszene.:oops:
    A top jutalmak egyébként is jellemzően a tp-ről szólnak az alapvetően hidegen hagy.;)
    Viszont van pár millió állatom,amarántom stb alighanem piacozgatok majd ha megy. ;)xD

Utoljára szerkesztett: 5.11.24
    jucus100, Kuzdern, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Fórum nagymestere

Szia,

Tavaly 19 milliárd volt az alja, előző évben 7 milliárd, ha ezt vesszük alapul, akkor simán lesz idén 50-60 milliárd. Viszont, ha azt is nézzük, hogy most először érett be sok játékos a nullázáshoz, és a hanga juh is most kezd igazi hajrába, akkor még a 80 milliárdos határ is simán elképzelhető. Ha pedig nem jön semmi csodaállat, ami sokkal extrább értéket képvisel, akkor ezek után már nem várható majd ekkora ugrás, és tudom ne szaladjunk előre, de visszaállhat majd a normál növekedés, ami 2025-re már nem jelent triplázást, és kb 100-120 milliárd lesz majd az alja. Bár az még messze van, és ahhoz látni kell az idei hajrát, mivel évről évre maradnak állatok a pajtában dögivel a nullázások után, így akár pár "szerencsétlen"* még akár 100 milliárdra is felhúzhatja már idén ezt a határt.

*azokra értem, akik csak arra mennek, hogy kinek van nagyobb töke, akarom mondani pajta készlete, és már az elején olyan számokkal dobálóznak, amire semmi szükség nem lenne. Emiatt pedig visznek magukkal mindenkit. Így simán elszállhatunk.
    Én személy szerint bízom az 50-60 milliárdban, és max 80-ig elmegyek, ha kell, de azok közé tartozom, akik az utolsó napon fognak csak ringbe szállni, mert a korai években párszor buktam az egész pajtám, és ennek ellenére kiszorultam a legjobbak közül. Régi szép idők.:p:pxDxD

nagymami2, Sali~*.*, CsakJucinak12 és 9 más kedveli ezt.