Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóó te jószagú málnabor....:eek:o_OVégülis még ilyen sincs... szóval 1 kell belőle...:D

peter1022 kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Itt a rózsa Titkosügynök- képző. Levettem a maszkom, akarom írni a szemüvegem és látom, hogy... :)
    upload_2025-3-30_15-25-56.gif

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Általában a 4. szintű ólat szokták mindig átszínezni, most sem történt másképpen. köszi a képet :)
    Vagyis igaz a megérzésem, hogy műhely fog neonosodni. Azt, hogy ez a mosómedve műhelye lesz magamtól ki nem találtam volna súgás nélkül az előzetes naptárból, de már biztos vagyok benne a képek alapján (igaz, hogy eddig is biztos voltam, inkább csak megerősítés volt a képed)

Szerkesztés oka: Érthetővé tettem az írásomat.
    PS/2:
    Itt egy link ahol nyereményként kaptuk a neon ólat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/neon-harcosok-tenyésztős-event-2024-szeptember.25385/

Talán ehhez fog hasonlítani ez az event is.

Utoljára szerkesztett: 30.3.25
  4. -Holdfeny-.

népszerűsítik az álarcot:D

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Szia Merilin kedves:)

Kérdeznék pár dolgot, ha szabad és lehet már tudni róla:

Kapunk-e ilyen akciót segítségül a hétvégi bevásárlás 3.-kor is? Esetleg más akciós segítséget?

https://board-hu.farmerama.com/posts/1444195/

Tudunk-e spórolni az egytáposon, ha tigrist hagyunk a terepben?

A válaszodat előre is köszönöm :)

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A gyopárvölgy mivel fog bővülni ? :inlove:
    Hányszor lehet megvenni a kosarakat ? :inlove:
    Ez lesz a második terményes ólunk ? Dejó . :D

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia Jancsika, de jó hogy jöttél, már hiányoztál a leltáramból :D:D:inlove:

Én azt hiszem, olyan, hogy végtelenül nem lesz többet, valószínűleg max kétszer, de lehet, hogy csak egyszer...
    Igen, ez lesz a 2., hogy miért pont a mosómedve műhelye? Azt nem tudom, de biztos, hogy lesz valami oka :) amit én is kíváncsian várok :)

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

inkább az a kérdés lesz e olyan kosár amivel azonnal ki lhet maxolni azeventet... s hibátlanul lesz e lebonyolítva az event:D

peter1022 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Ezek szerint , elméletileg , akkor talán de nem biztos , az összes terményes ólunk neonosodni fog . :inlove:

Mikor fog a táp is neonosodni , hogy győzzük táppal ? xD

peter1022, -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Talán a malomra gondolsz?
    Érdekes gondolat, azt hiszem akkor majd, ha a termőföldek is neonosodni fognak a táphoz való fák és növények miatt xD:cry:xD

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Akkor megújul a növénynemesítés , és neonosodni fognak a vetőmagok ? :inlove:

Erről holnap kapunk hivatalost szerinted ? :inlove:

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Az előzőnek lett értelme:music: vagy csak én nem látom...
    Az összesxDxD úgy tűnik évente 1....:p

peter1022 kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

2023-as hír

---------

2022 ez volt a farmos játék

----------

2024

Felhívjuk tisztelt figyelmét , hogy a Borsty és a Hamoun Lasička szolgáltatási körének bővítése mellett döntött. Újonnan segítenek a minijátékokban játszani csillagokért és aranybanánokért cserébe!

A játék bemutatása:
    2024.04.04 14:00

minden hírt megbeszélhetsz .

Általános információ

• Mostantól minden minijátékot tartalmazó nagy eseményre fel lehet bérelni Borsty-t és Hamoun Weaselt, hogy segítsenek játszani velük.
    • Minden segítőt 1 órára bérelhet. Minden egyes eseménynél külön feltüntetésre kerül, hogy ezalatt hány minijátékot játszhat le neked a segítő.
    • Elegendő malomtermékkel kell rendelkeznie a béreléshez. Ezenkívül csillagokkal vagy aranybanánnal kell fizetni a bérleti díjért.
    • Bérlés után az akcióablakban óránkénti időzítő indul, amely jelzi a segítő előrehaladását. Miután lejárt, kattintással összegyűjtheti a lejátszott minijátékok összes jutalmát.
    • A jutalmak átvétele után azonnal újra felvehetsz segítőket.
    Hangulat
    • A minijáték eredményét a felbérelt segítő aktuális hangulata befolyásolja.
    • A segítők morálja csökken, ha túl gyakran alkalmazza őket. Éppen ellenkezőleg, megemelkedik, ha hosszú ideig nem használja őket.
    A hangulatok fajtái
    • Kiváló – A Helper minden játékban eléri a maximális pontszámot.
    • Jó – A Helper a játékok felében éri el a maximális pontszámot, és a játékok felében az átlagos pontszámot.
    • Gyenge – A Helper a játékok felében átlagos pontszámot, a játékok felében pedig minimális pontszámot ér el.
    • Nyomorult – A Helper minden játékban eléri a minimális pontszámot.

Borsty
    Bérleti díj 1 órára: 250 csillag

Hamoun Lasička
    Bérleti díj 1 órára: 200 arany banán

Hogyan használjuk a segítőket
    • A segítők közvetlenül a műveleti ablakból aktiválhatók. Újonnan, a minijáték minden akciójához mindegyiknek saját gombja lesz.
    • Az ablak kinyitása után mindkét segédgomb szürkén jelenik meg, mert egyik sincs kiválasztva. Ebben az állapotban a minijáték klasszikus módon, a malomtermékre kattintva játszható.
    [​IMG])
    • A segítőt a zöldre váltott ikonjára kattintva választhatja ki.
    • Ha van elég malomterméked és csillagod vagy aranybanánod, akkor a középen található nagy zöld gombra kattintva aktiválhatod a segítőt.
    • Ezután elindul a visszaszámlálás. Ez jelzi a segítő játékának előrehaladását. Nem lehet aktiválni a második segítőt vagy játszani a minijátékot, amíg be nem fejezi.
    [​IMG])
    • Ha a segítő befejezte a játékot, az ajándék gombra kattintva megszerezheti a jutalmakat a minijátékból. A jutalmak igénylése után a segítő által lejátszott minijátékok is beleszámítanak az esemény főbb szakaszába.
    [​IMG])
    • Ugyanúgy visszatérhet a minijátékhoz, ahogy a segítők között vált. Csak kattintson a négyzet alakú gombra, középen lefelé mutató nyíllal. Ezután látni fogja a malomtermékek számát, és elindíthatja a játékot.
    Élvezze a sok megspórolt időt!

----

2019.04.01 pletyka

Jós Jónás szerint
    Üdvözletem Kedves Barátaim!

A Matricás album sokak számára már nem elég vonzó, ezért átdolgozásra fog kerülni. Az új neve: Event kupa. Mindent elkövetnek a népszerűsége érdekében, a bevezetését méltóképpen kívánják emlékezetessé tenni: aki az idén minden eventet fullra teljesített, kapni fog ajándékba egy farmaranyfát. És ezzel még nincs vége! Aki az utóbbi két évben (2017-2018 ) teljesített minden eventet, kapni fog még egy farmaranyfát. A most megnyerhető készlet harmadik darabját pedig azok fogják megkapni, akik az utóbbi 5 év minden eventjét száz százalékosan teljesítették.

---

A bolgár Fórumot elfoglalta valaki , és kiadott egy Hivatalost :D
    Utána meg bement a virág a csevegőbe .

Emlékszel rám? Én vagyok az egyetlen és egyedi Röfi !

Látod, elraboltam a kedvenc moderátoraidat, és a fórumon átvettem az irányítást .

Féljetek !

Hamarosan a FARMERAMA csapatra is vadászni fogok, aztán - az egyész világ az enyém lesz !
    És csak azért, hogy világossá tegyem , ez nem egy hülye, első gondolat vicc! Komolyan gondolom , ráadásul arany fogú vagyok!

Ó , szomorú vagy? A kiáltásod nem segít neked - hiába sírsz a farmon ! A tej és a cukor, és talán a házi kenyér segít nekem ... !

Még ha gonosz vaddisznó vagyok, nem vagyok szívtelen.
    Ha Te , jól gazdálkodsz , tudok ajánlani neked egy üzletet és elhagyom a fórumot, és akkor visszatérhetsz a nyugodt fórumra , tele boltívekkel és egyszarvúakkal!
    Szóval mit fogsz felajánlani nekem?
    Szeretem a pénzt - természetesen! - versek , művészet , kreativitás , futball !
    Gondolj az ötletekre, hogy megtartsd a kedvenc moderátoraidat, és én jutalmazzam az öt legjobb ötletet.
    Ahogy mondtam , talán gonosz vagyok , de nem vagyok szívtelen.

Mi az ülzteted ?

--
    Rengeteg új dolog

Cseresznye és virágkertészet
    Ez a mehanika a 200-as szintről elérhető .
    A tevékenység valószínűleg hasonló lesz a mágikus szár feloldásához használt tevékenységhez,
    de csak a legjobb tenyésztők kerülnek forgalomba.
    Ez az eszpresszó lehetővé teszi, hogy 1 rejtélyes csemetét rendelhessen hetente egyszer,
    ahonnan más fák között is virágokat és virágokat termelhet.

Dekorációs Múzeum
    Ez az új elem hasonlít egy füvészkertre , manufaktúrára és vadaskertre
    Az egyetlen különbség az, hogy az istállók, a ólak vagy a fák helyett csak a dekorációk helyezhetők el.
    A legmagasabb szintű múzeum 8 önkényes dekorációt vagy háziállatot tartalmazhat.
    A múzeum csak parkokban és játszótereken található.

Pirate Bay 2.0
    Legalább egy háziállat már naponta kedvezménnyel jelenik meg egy kalóz-öbölben,
    feltéve , hogy a játékosnak már nincs több háziállata.
    Továbbá lehetőség nyílik egy üveg vagy JC megtekintésére.
    Eddig semmi nem ismert a drágakövek és a JC áráról.
    (Ezt nem bírtam lefordítani)

Baha tenyésztő növények a növénynemesítő üvegházban
    Olyan növények lesznek bevezeteve , amik nemesítéssel
    növelheti az ugrás esélyeit
    és egy bónusz az alapvető növekedési időt is meghosszabbíthatja

Új fák - Arany
    Banánfa és menta Az arany banánfa egy új fa lesz a baha számára.
    A neve azt mutatja, hogy arany banánokat, különösen 1 AB -t fog adni 24 órán keresztül.
    A menta a gazdaságban nő. 20 óránként 4 parasztérmét ad.

Új állat - Hangya
    Egy másik új állat egy hangya lesz.
    Az újdonság az, hogy a takarmány előállításához kézműves termékre lesz szükség, nevezetesen 1x szendvicsre és 20x-os almára,
    így egyszerre legalább 20 adagot lehet őrölni.
    (Én 3 almánál többet nem bírok megenni)

Állítsa be a Party jutalmát.
    Ezután már nem lesz lehetőség sárga vagy narancssárga istállók és gyárak beszerzésére.
    +1 visszavonási bónusz lesz és kitörölheted a kézműves termékek, parfümök, TP BTP stb .
    E díjak helyett más különleges istállókat és fákat adnak hozzá.
    Emellett a háziállatok néha megjelennek a jackpot-oldalon.

Új asszisztens - láda nyitó
    Ez az asszisztens segít megnyitni a műveletekből és a feladatokból fakadó dobozokat.
    Egy speciális menüben egyszerűen kiválaszthatja az összes dobozt vagy egy bizonyos kategóriát, például a jegyszámlálókat
    vagy egy kedvenc kategóriát, ahol készpénzt helyezhet.
    Ezután az asszisztens megnyitja az összes kategóriát a kategóriában.
    Alapvetően nagyon hasonló lesz a mágikus gyökérhez. (ez nem tudom mi)
    A jegyszámlálók esetében az asszisztens mindig olyan sok esetben nyit meg, hogy a jegyhatár nem haladja meg a határt .

Korlátlan trágya
    Végül lehetőségünk nyílik arra, hogy a legmagasabb szinten finomítsuk a trágyát az új fával.
    A legmagasabb szintű műtrágya nem lesz korlátozott kapacitással.
    A prémium játékosok kétszer olyan gyorsan töltik be a műtrágya mennyiségét.

Új terület - Coral Island
    Ez a rész nem áll rendelkezésre, ahogy a képek néhány évvel ezelőtt érkeztek.
    Röviden, ez egy új terület a baha-ban, ahol korallokat tudsz termeszteni és víziállatokat emelni.
    Ez az egyetlen bejegyzés ebben a listában, amely csak az Egységre való áttérés után kerül bevezetésre.

----

2015

A korall sziget szobra a kikötő mellé kerül, a 8. kamrába.
    160 aranybanánt emlegetnek, de elvileg ebben benne van az a 40 is, amibe a kikötő szobor kerül.
    Van egy hét részes gazdaköri feladat is, amihez hatalmas mennyiségben kérnek szigetes dolgokat, például csak a második részhez kell 8100 szőlősóska.

Ami Joselitonál nem szerepel, de a forrás ugyanaz:

Új fa a szigetre: Urnanövény (urnafa)
    Amit ad: 20 óránként 4 urnavirág és 525 Bahama TP
    Ára: 1 Aranybanán vagy 50 FA
    Az urnavirág pajtaértéke: 750 csp

---

2016

Az alkímiában új mesterség lesz , és a megunt aranybanánok és Ezüst csillagokra valami vegyszert öntve , egy Party pörgetés fa kel ki belőle .

2017

Búnuszkód

A jutalom : Farm Pengő fa

--
    2018

Áprilisban úgy tűnik, hogy forradalom fog bekövetkezni a Bölcsesség Faján.
    Új rúnák kerülnek hozzáadásra, de a legfontosabb változás az Ezüst csillagok kivonása lesz.
    Azok a játékosok, akik még nem nyitották ki az összes rúnát, meghatározott időbe telik a kivonás .
    Ha nem történik meghatározott időn belül semmi , a csillagokat kicserélik.

Az Ezüst csillagok eltávolítása után Arany csillagok kerülnek bevezetésre (a szigeten Arany Banán van, a gazdaságban Arany csillagok lesznek), amelyek eltérő értékűek , különbözőek lesznek , és nehezebb lesz hozzájutni.

Ezeket még talán elhiszem , de ami utána van pletyka róla , azt már nem !

Azok a rúnák , amelyeket a játékos még nem aktivált , mert nem akarta elhasználni az Ezüst csillagjait az új csillagok értéke alapján alakítják át
    Egy ezüst csillag 0.25 Farmaranyat fog érni
    Vagyis 100 Ezüst csillag = 25 Farmarany

----
    VIGYÁZAT

Kedves gazdálkodó
    Farmerama Realizációs csapat úgy döntött, hogy véletlenszerű ellenőrzéseket végez a kiválasztott gazdaságokban.

Ezek a véletlenszerűen kiválasztott gazdaságok a következő ellenőrzéseken mennek keresztül:​
    Megnézik , hogy kaptak e Első oltást állatok a fertőző betegségek ellen
    (ragadós száj vagy körömfájás, ragadós száj és körömfájás , veszettség)​
    Második állat a szentjánosbogár
    a higiénia, a világítás stb.

Ugyanakkor ellenőrizni kell a vízkészleteket - a vízügyi hatóságoknak​
    1.) Ellenőrzi az összetételét a kútvíznek Mezőgazdasági szempontból
    2.) Kémiai szempontból is megvizsgálják , hogy szennyezi e a talajt , és mi lesz , ha a talajara locsoljuk mennyiben befojásolja a talaj mükődését
    Olyan önkéntes gazdálkodókat kérünk , akiknek a gazdaságait véletlenszerűen választják ki , hogy az ellenőrzési folyamatban legyenek, hogy késedelem nélkül lehetővé tegyék az ellenőrzést.
    Köszönöm.

--------

Gyakran van olyan terület ahol sok dolog van kitéve , de n szeretnénk learatni
    Na erre talált megoldást a BP

Minden fára/ólra/növényre lesz egy külön arató gomb , és mi döntjük , mikor mit aratunk és mikor .

Rékuci1111, peter1022, csillu000 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

xDxDxD én valami másra számítok... persze a tévedés jogát fenntartom:p

peter1022 kedveli ezt.
  15. serenge2

serenge2 Junior szaki

Sajnos ez nem pletyka: BORZASZTÓ az új térkép! Miért kell a jót elrontani?

16. buksi85

buksi85 Utánpótlás-írogató

Áprilisi tréfa, holnap visszakapod a régi térképet :)

zoldert és Fätum kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Április 1. van. Lehetett rá számítani szerintem, hogy lesz valami április 1. tréfa répa. Hát lett is.
    Megtámadtak minket a bogarak xD
    Amire eddig rájöttem, hogy a bogarak a megendelők, és enni kell nekik adni. Van a térképen egy óriási nagy kövér rusnya bogár. Ott lehet etetni a kiber bogarakat, mert különben ellepik és felzabálják a farmot xD A térképet már felfalták, ezért nem látod. A dekorokból jönnek a felröppenők, és a felröppenőkkel kell etetni a kiber bogarakat, bár az információs buborékban az olvasni, hogy növényekből és fákból. Én arattam ma reggel növényeket és fákat is, nem jött belőlük felröppenő, csak dekorokból.
    A megrendelés teljesítésekért érméket kapunk, amit be lehet váltani a bogárboltban. :D Az érmékért felhősort, matricát, és 50 felszerelés láda III- lehet venni.
    Hja, és időnként feltűnik egy csapat röpködő kiber bogár xD Azért nem lehet rendesen látni a farmon a területeket, mert megették a térképet a bogarak. De ha a megcsócsált terület fölé viszitek az egeret, akkor az infó buborékban kiírja épp hol járunk.
    Ez az állapot csak ma van. Éjféltől újra láthatod a régi megszokott térképet.

Utoljára szerkesztett: 1.4.25
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Feladat: a térképről mindegyik helyiségbe be kell kukkantanunk: kerekkerék, kerge kert, szédült szántó, stb... mindegyik bejáratra rá kell kattintanunk. Onnan tudjuk hogy egy "helyiség"-et sikeresen megjártunk, hogy eltűnik a térképről... aztán a végén, ha jól csináljuk, minden el fog tűnni és megjelenik a bogárka:

Fogaskerékérme a bolt fizetőeszköze... a 2. képen látható megbízásokat kell teljesíteni.
    A megbízások kérnek "kibergomba"-t is... hogy honnan jön, még nem sikerült rájönni :D

UI. Megvan:
    upload_2025-4-1_7-13-38.png

A felröppenő csak az erdei tisztásról érkezik....
    A megrendelők 02:00 óránként frissülnek.
    16 fogaskereket kapunk 1 megbízó 4 megbízásának teljesítését követően...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.25
    Marcsi0819, barbi021951, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Wolf, én arattam növényt is és fákat is. Nem jött egyetlen felröppenő sem, csak a dekorokból. Összesen 27 érmét (fogaskereket) kaptam.

Utoljára szerkesztett: 1.4.25
    genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Akkor ezek szerint lehet mindenkinél máshogy működik. :eek:

upload_2025-4-1_7-39-35.png

GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.