Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem és a jósképek szerint is fénykardot, vagy fényrudat fogunk beszállítani a feladatba.

HéricsBáró és peter1022 kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Engem már most annyira nem érdekelt, fel sem húztam magam rajta.
    A hibásba sem írtam be, mert annyit sem ér.
    A múltkori moderátori hozzáállás (nálam milyen furcsa dolgok történnek) és az, hogy a gyopárra már nem költök - így ami ott van, az ingyen van, még ha olyan is, amilyen - elfogadtatja velem a tarvágást is.
    Ingyen játék az ottani, így ne panaszkodjak.
    Nem ér egy fillért sem és annyit is adok érte. :)
    Még a végén meg is fogom szeretni a tarvágást. :)

Kincső52, Samborg, Neni60 és 8 más kedveli ezt.
  3. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!
    A hetvegen lesz 1 tapos tenyesztes?

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia!

Legkésőbb pénteken délelőtt kiderül a hivatalosból, ha addig Merilin meg nem könyörül rajtunk és nem nézi meg a könyvében :)
    Én reménykedem benne, hogy igen :D

achmed1122, peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Én is ;)

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Sziasztok!
    Néztem a naptárt, láttam lesz 2 hetes húsvéti event, gondolom az eventes területen lesz...
    Vajon a Gyopáros tartalomfejlesztésbe mi fér bele? (bár már a baha fejlesztéséről is hírt adnának)
    Bocsánat, ha volt már ezekről szó, sajnos ritkábban tudok ide beugrani.

7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Teliholdon lesz elméletileg:)8970ik Hozzászólást tanulmányozd át ;)

"A locsolkodós időszakunk összekapcsolódik a sötétebbik ritkán nyitva lévő területtel... a gyümölcseinket is adogathatjuk majd."

Utoljára szerkesztett: 11.4.25
    .barbi1., Chate-farm, Kincső52 és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Ez a rész már nem a húsvéti eventhez tartozik a jóslatban, hanem a gyümipiacra vonatkozik ami párhuzamosan lesz az eventtel.
    Sajnos képeink még nincsenek hozzá, a hétvégére várom a képes pletyiket, ha minden igaz.

9. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok.
    Az egytápos tenyésztésnél mit érdemes berakni? A következő tenyésztősnél mi várható?

peter1022 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!

Kérdezted, már félig kaptál választ tegnap. Most hozom a képes pletyit is mellé:

Easter ween (húsvéti nap?)

Lenny Lepus átveszi a húsvéti nyuszi feladatait. Mi lehet a baj? Merülj el egy különleges húsvéti eseményben, és tapasztald meg a tojások és a nyuszik kísérteties oldalát! A cél az összes kombináció megtalálása. Húzz három oldatot a gépbe, és kezdd el a kísérletet egy plazmagolyóval . Minden sorozat 6 kombinációból áll. 3 próbálkozás után a következő sorozat kezdődik. Ne aggódj, a talált kombinációk nem vesznek el! Minden kombináció jutalmat és bónuszt biztosít minden első kombinációért. Jó szórakozást!

[​IMG] #

11. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Sziasztok!
    Köszönöm a válaszokat.
    Ahogy olvasom izgalmas húsvétunk lesz. :D

achmed1122, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rémesen izgalmasnak tűnik...:music:

koricsabi és peter1022 kedveli ezt.
  13. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Kedves Merilin!

Szerintem valamit csinalni kellene ezzel a topikkal, mert nagyon "ellaposodott" az utobbi idoben!! A kulfoldi topikat nezve ahol a moderator aktiv es a forum "porgos", ez a topik szinte semmi! Regen ez a topik is jo volt! Szerettem ide benezni, mert sok infot kaptam, de mostanaban ha veletlenul benezek ide, szinte kar az idoert, mert szinte semmi erdemlegeset nem tudok meg! De azt gondolom ezzel nem vagyok egyedul, mert emlekszem hogy pl. 2 evvel ezelott a tagok is aktivabbak voltak itt! Ha -GYONGY-581 nem irna ide rendszeresen, nem hozna az uj infokat, akkor szerintem meg ennyi latogatottsaga sem volna az oldalnak! Koszonom GYONGY581 a faradozasaidat!! Bocsi. a kritikaert, de ezt gondolom! Vagy valtozik valami es erdemes lesz ide benezni, vagy marad minden a regiben es nem kell benezni ide, mert felesleges!

vje0315, Kincső52, BALTA6719 és 18 más kedveli ezt.
  14. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

A rejtvények és a cinegézések is hiányoznak.

Kincső52, bogisaci60, peter1022 és 4 más kedveli ezt.
  15. rezsder

rezsder Járnitanuló

Imádtam idejárni. Jónás csak egy volt. :(

nyusznyusz54, nagymami2, Kincső52 és 7 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Rejtvényt a jósok szoktak hozni...8)
    Ez itt nem szokás...:oops: újabban... csak képek csepegnek... De minek is jönne bármi amikor még az ismertetők is csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK... Szóval azok is bármikor változhatnak...:D És a megértésünket köszönik:p
    Ami érdemi infót hordoz az az eventnaptár... 8)- bár ugye ez is csak tervezet...:wuerg:
    Tudunk mi vakon is játszani... 8) Bár jobb lenne egy pörgős fórum... - sajnos az a múlté... egyre kevesebben emlékszünk rá... o_O
    :inlove::inlove::inlove:

levi5, Kincső52, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia!
    Sokat gondolkodtam rajta, hogy írjak-e bármilyen választ az írásodra, de aztán úgy döntöttem leírom a véleményemet.

Persze igazad van, ha hiányolod a jós jelenlétét a topikban, nekem is hiányzik. Hiányzik, hogy hiába teszek fel egy kérdés arra választ nem kapok. Hiányzik a közös tervezgetés amit Máriusz mellett megszoktam.

DE látom a külföldi pletyiseket is sajnos és fáj a szívem, mert tudom, hogy ott is volt élet, most viszont már nincs semmi, még képek sem..

Ez szerintem nem a jósok hibája, hanem maga a játék iránya változott meg.

Van olyan jósda ahol aktív a jós, és van olyan ahol csak a moderálási megjegyzésekből látom, hogy még van jósa a topiknak. Van olyan is ahol december óta néma csönd és üresség van, és persze van két-három olyan is ahol van élet.

Talán biztosak csak az akciók voltak, erről Merilin írt is egy jó darabig. Aztán már ez is elmaradt.

Amíg a német jós aktív lesz én hozni fogom a pletyiket továbbra is, ha csak Merilin meg nem kér rá, hogy ne hozzak semmit át.
    Hogy ettől nem fog pörögni a topik ebben majdnem biztos vagyok...

Nézd meg a többi topikot azok is kihaltak talán csak az eventes pörög, de az is csak akkor, ha nagyon jó az event, vagy sok az értetlen játékos.

Utoljára szerkesztett: 14.4.25
  18. -Holdfeny-.

A játék megváltozott... ez biztos... ;) Haladni kell a korral... :D
    Sajnos élet ebben a formában itt már nem várható...:wuerg: A régi szép időkre lehet emlékezni... a szép jövőért tenni kell... 8)
    De ehhez pár kép... amiről nem igazán van mit beszélgetni... kevés...
    S ennyi infó jön... ide konkrétan jós nem hoz semmit...

Gyopárról még kép sem került elő...:eek:o_O Bár a képek mindíg szépek...:inlove: a mögöttes tartalom meg kb 10* fog módosulni...xD:cry:

nagymami2, peter1022, Negedi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Lehet egyszerűen csak nyugdíjba vonult. Sokan nem tudják feldolgozni... :D Én már most a betege vagyok, pedig van még tízen egypaár évem. :p

soresne, peter1022, koricsabi és 4 más kedveli ezt.
  20. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Igen! Mikor Mariusz volt a moderator, akkor volt ertelme ide benezni, mert kaptunk uj infokat. Sot! Meg valaszolt is, ha kerdeztek tole valamit! Bar szerintem a moderatornak az is a feladatai kozze kell hogy tartozzon! Normal esetbe! Azt gondolom, ha olyan moderator lenne aki figyel, "foglalkozik" a tagokkal, akkor volna ertelme ennek a topiknak! A valtozast rogton eszre lehetet venni, mikor Mariusz elment! De eleinte meg ennyire nem "gagyult" le ez a topik! Na, mindegy! Azt gondolom ez a hozzaszolas sem hozza meg a valtozast, igy marad a nemet topik! Ott meg egy kicsit van "elet"!!

bogisaci60, peter1022 és Negedi kedveli ezt.