Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szerintem azok az emlősök nem a kosárhoz tartoznak, hanem csak a bónusz grafikájához. Nézzétek meg a pajtában az Ólbevételi bónusz képét.

2. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A képek alapján eddig egyértelműek a kategóriák... nem kell mindent túlgondolni... ;)

És ahogy jelenleg az idézőkönyvem mutatja, a következő időszak szívecskés házának eseményéhez bármely kategória lehetséges, mert csak a tenyésztés után kapott dolgok lesznek érdekesek... na meg a pajtánk tartalma... :wuerg:

peter1022, -gyöngy-581 és SnéDóri kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Merilin!

Köszönjük a súgást, ezek szerint igazam volt itt. Néztem a dominó event leírását és láttam, hogy felröpit lehet gyűjteni tenyésztésből is.
    Gondolom a szavaid másik része ennek is szólt.

Hogy a pajtánkra minek fáj a foga, majd menetközben kiderül, de jön az Időhöz kötött küldetésesemény (időkorlátos küldetésekkel rendelkező esemény), erre gondolhattál.

A lámpás gyújtogató event is eddig a pajtánk egy részét kérte. Kaphatunk hozzá valamilyen segítséget rejtvény vagy pár szó erejéig?

Erről az eventről tudnál súgni nekünk valamit, ha szépen megkérünk?

peter1022 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csiga tempó gyakran előjön:music:
    De most inkább ne jöjjön.. mert minél előbb be kell üzemelni a múzeumokat;)
    Igazad van... ezért nem is készülök semmire holmi képek alapján...

Túlgondolás felesleges... ez csak jóslat...az ismertető is tájékoztató jellegű... szóval nem szentírás... itt bármi változhat:D

zsani_apja és peter1022 kedveli ezt.