Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szabadítsátok ki wilit ? :D

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szijjja Jancsika!
    Akár az is lehet :D

peter1022 kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Ha már jön új tenyészállat és tenyésszük , neonosodik rögtön a terményese is ? :inlove:

4. -gyöngy-581

Megjöttél és már álmodozol is? No végül is ez nem baj, elfér itt az álom is, legfeljebb kiutalunk egy bilit neked, színválasztékkal xDxDxD

peter1022 és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

A dobókockás event pont olyan hosszú lesz mint a teliholdas ? Véletlen ?
    Mi újul meg és mennyire ? Lesz köze a teliholdhoz ?
    Nem kockákat dobálunk , hanem rémes dolgokat ?
    Álmodozni jó :D

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

volt már rémes dobókockánk:music:

peter1022 kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Volt ? Dejóóóóó . Lehet még rémesebb lesz ? :inlove:

peter1022 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Számomra már az eventes területen játszódó dobókockás event is eléggé rémes... és az event hossza is erre utalhat.

peter1022 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Akkor igazán izgalmas lesz ? :inlove:

10. -gyöngy-581

Én csak egyszer játszottam élvezetes eventet az eventes területen az pedig a legelső volt.. a Malala event, de ennek az eventnek a célját és hangulatát soha sem tudják visszahozni sajnos
    No meg persze a TOP-os eventek amik viszont rövidek voltak eddig.

peter1022 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

jöjjön aminek jönnie kell:music: megoldjuk...

peter1022 kedveli ezt.
  12. peter1022

peter1022 Rutinos

Jó Reggelt:):)

Én sem készülök, nem is kell majd, mert van bőven állat, termény is az ólban. Szóval jöhet a krokodil, ha tényleg az lesz. De vittek minket már be az erdőbe a vöröspandával is. Szóval kivárok. Szerencsére van hozzá kapacitásom.:):)

A valós dolgokat én is jobban szeretem, de ez egy játék. Itt bármi jöhet. Ahogy pedig a többiek írják, valóban sok az emlős. Jó lenne az arányokat javítani. Majd meglátjuk mi fog jönni. Idő mindig van felkészülni. Szóval azok is tudnak majd rá termelni, akik nem tudnak nullázni.
    Bálna mint új állat, és hozzá új termény? Szerintem klassz lenne. Az kicsit megdolgoztatna mindenkit.:p:p:D:D

Volt bizony. Most én is arra tippelek, hogy megint az jön. Viszont valószínűleg ezt is eléri majd az újítás szelleme, és lesz benne valami ráncfelvarrás, pedig jó lenne meghagyni az eredetit. Nekem ez az egyik kedvencem. Remélem nem fogják elcseszni.:wuerg::wuerg:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Esetleg egy olyan újítás a dobókockásnál, hogy 4 kockával dobunk és abból kell megoldani az 5 egyformát, a sort és a full house-t is? :D